pozytywna odskocznia od starań :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aguś ja przeczytałam całą trylogię Greya i mój mężulek miło wspomina ten czas xD nawet nie marudził, że zamiast iść spać z nim i się poprzytulać to czytał w łóżku zakochałam się w tej książce i teraz stoi na mojej półce w zaszczytnym miejscu.. teraz zaczynam kolejną trylogię także tak namiętną jak Grey
a najlepsze jest to, że mężuś sam pobiegł po pierwsze 2 części do sklepu i teraz pilnuje kiedy 3 część wyjdzie na rynek;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 16:03
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyalxa wrote:Nusiaa polecam Greya każdemu! najlepsza trylogia jaką czytałam! nie umiałam się odkleić od książki!
pochłonęłam wszystkie 3 tomy w 6 wieczorów...a raczej nocy Jak tylko wróciłam z pracy łapałam od razu za książkę i siedziałam nad nią do późna. cały drugi tom przeczytałam w piątek, a trzeci wczoraj. Jeden tom na jeden dzień - sama jestem w szoku. Nie wiedziałam, że potrafie tak czytać...ale ta książka pozostawiła po sobie swoisty niedosyt...niestety. JA CHCĘ WIĘCEJ!!!MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMisia wrote:Tyle ludzi zniechęcało mnie do tych książek. No ale po Waszych wypowiedziach chyba sobie kupię
każdy ma inny gust... jest zarówno wiele osób którym się podoba jak i tych któym się nie podoba...najlepiej samemu ocenićMisiaMisia lubi tę wiadomość
-
Łoooo matko, dziewczyny że też ja wcześniej na ten wątek nie wpadłam.
Uwielbiam Was! Przeczytałam wszyściutko od pierwszego do ostatniego wpisu. I momentami ryczałam ze śmiechu. Tego mi było trzebaAga_Andzia lubi tę wiadomość
-
O kurcze, przypadkiem tu zajrzałam i powiem Wam, że jestem w szoku, że tyle tu fanek Greya. Ja będąc na zwolnieniu lekarskim próbowałam przebrnąć przez pierwszą część, ale zostałam pokonana i stwierdziłam, że w życiu żadna książka mnie tak nie znudziła. Tym samym Grey trafił na listę "do oddania" i obecnie wywołuje wypieki na twarzy mojej siostry
MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
To może coś o filmach?
1. Co ostatnio obejrzałyście fajnego?
2. Coś co możecie polecić?
3. Jakie filmy lubicie? Komedie, przygodowe, melodramaty/
4. Najukochańsze filmy Waszego życia!
5. Ulubiony sexi aktor!
6. W jaką rolę byście się wcieliły?
opowiedziałabym kawał...ale znam same brzydkie, okrutne albo zbereźne. To przez branżę w której pracuję
-
nick nieaktualny[QUOTE=MisiaMisia
opowiedziałabym kawał...ale znam same brzydkie, okrutne albo zbereźne. To przez branżę w której pracuję[/QUOTE]
Ten watek dopuszcza tego typu kawaly. Osmiele Cie takim:
Kobieta dostala w pociagu okresu. Podpaske wyrzucila przez okno. Pociag akurat zatrzymal sie w jakiejs wsi. Peronem szedl facet i dostal podpaska w twarz. Odkleja oglada i mowi: " No niby wata, ale morde to mi niezle rozwalilo!"
MisiaMisia, Aga_Andzia lubią tę wiadomość
-
Ostatnio bylam w kinie na tsunami i bardzo mi się spodobal ten film. I ogolnie lubie filmy na faktach. Lubie tez ogladac horrory ale oczywiście z zycia wzięte,zadne wampiry czy laleczki CZaki.. Komedie chyba wszyscy uwielbiają a zwłaszcza romantyczne:-)) Jedynie nie lubie ogladac filmow fantastycznych!