X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pozytywna odskocznia od starań :)
Odpowiedz

pozytywna odskocznia od starań :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i gdzie te zboczuchy?
    To alpejskie powietrze jest zbyt zdrowe, bo moj luby znowu padl po dobranocce! :-P
    I znowu nici z seksu! :-P

• Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 14 sierpnia 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw sie , pewnie zbiera siły na poteżne uderzenie ;)

Lilja lubi tę wiadomość

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    No i gdzie te zboczuchy?
    To alpejskie powietrze jest zbyt zdrowe, bo moj luby znowu padl po dobranocce! :-P
    I znowu nici z seksu! :-P

E tak nici ;-) zaden facet nie odmowi kobiecie, wystarczy ze go dobrze podrapiesz po jajeczkac :P

Lilja lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    E tak nici ;-) zaden facet nie odmowi kobiecie, wystarczy ze go dobrze podrapiesz po jajeczkac :P

Nawet go drapac nie musialam. :-P
    Odespal, zjadl i atak! :-D

• Lissa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Nawet go drapac nie musialam. :-P
    Odespal, zjadl i atak! :-D

no i poprawnie :D Alpy to rozumiem urlop ?

Lilja lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Lissa, urlop i to udany jak dotat! Zaraz tez wychodzimy w plener.

Lilja lubi tę wiadomość

• Lissa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Tak Lissa, urlop i to udany jak dotat! Zaraz tez wychodzimy w plener.

No to fajnie macie :-) nie ma co proznowac na urlopie ;-) bawcie sie dobrze i pochwal sie fotkami z pieknych gór .
    Pozdrawiam

Lilja lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    No to fajnie macie :-) nie ma co proznowac na urlopie ;-) bawcie sie dobrze i pochwal sie fotkami z pieknych gór .
    Pozdrawiam

Yyyy.... a jak tu sie zdjecia wstawia? Wracamy juz jutro,niestety. :-( bo od poniedzialku musze do pracy. Na szczescie lubie swoja prace. :-)
    A te zdjecia to... hmmm.... no nie wiem, bo to takie dla doroslych niektore... :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    Pozdrawiam

Yyyy.... a jak tu sie zdjecia wstawia? Wracamy juz jutro,niestety. :-( bo od poniedzialku musze do pracy. Na szczescie lubie swoja prace. :-)
    A te zdjecia to... hmmm.... no nie wiem, bo to takie dla doroslych niektore... :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cholerka, telefon mi po dwa razy wysyla! Grrr...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie się podziały wszystkie Zboczuchy?!!!
    Ejjj co jest z tą ciszą na tym wątku :P

• Nusiaa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest cisza przed burzą Kochana ;p heh

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

cab360a44b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:

Kombinuj kombinuj ! My chcemy zdjecia ! jest cos takiego jak fotosik i mozesz wrzucic linki tutaj ze zdjeciami .

Lilja lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza przed burzą mówisz...hmmm to może być ciekawie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mnie mój mąż maksymalnie zaskoczył...czytam pierwszy tom Greya i troszkę mu opowiadałam o czym ta książka jest bo się dopytywał czemu się tak do książki cały czas śmieje i chyba za bardzo wziął to do siebie i chciał się troszkę do Greya upodobnić bo dziś jak myłam włosy (panicznie boję się wody, więc najpierw wchodze do wanny, a póxniej stojąc obok niej nachylona myję włosy prysznicem) i stałam nago przy wannie, podszedł do mnie i po prostu niespodziewanie we mnie wszedł...myślałam, że zejde, to było niezłe musze przyznać :D :D hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mnie mój mąż maksymalnie zaskoczył...czytam pierwszy tom Greya i troszkę mu opowiadałam o czym ta książka jest bo się dopytywał czemu się tak do książki cały czas śmieje i chyba za bardzo wziął to do siebie i chciał się troszkę do Greya upodobnić bo dziś jak myłam włosy (panicznie boję się wody, więc najpierw wchodze do wanny, a póxniej stojąc obok niej nachylona myję włosy prysznicem) i stałam nago przy wannie, podszedł do mnie i po prostu niespodziewanie we mnie wszedł...myślałam, że zejde, to było niezłe musze przyznać :D :D hehe

Nusiaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście nie obyło się bez komentarzy, że mam częściej się przy nim tak wypinać :D hehe

• Nusiaa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli musisz mu częściej opowiadać o czym czytasz książki :P Co do mycia włosów robię tak samo (tylko ,że ja się wody nie boje ,gorzej jak mi się do uszu naleje :D )

cab360a44b.png
  • Nusiaa Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym od razu się humorek pewnie poprawił . Najbardziej cieszą niespodziewane " niespodzianki " :)

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

cab360a44b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo tak :D :D 0crazysex.gif

‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ