X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne pozytywna odskocznia od starań :)
Odpowiedz

pozytywna odskocznia od starań :)

Oceń ten wątek:
  • Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś

JA TAK TROCHĘ Z INNEJ BAJKI :P
    Cosik na poprawę nastroju heheh

W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki.
    Pierwszy zapytał się drugiego:
    - Wierzysz w życie po porodzie?
    - Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my
    właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.
    - Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak
    by miało wyglądać?
    - No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może
    będziemy biegać, a jeść buzią....
    - No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da!
    A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina.
    - No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się
    będzie o nas troszczyć.
    - Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w
    ogóle jest?
    - No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki
    niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
    - Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem
    czyli jej nie ma...
    - No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz
    posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja wierzę w
    życie po porodzie.:D

Eavonne, biedronka1982, Gośśśka lubią tę wiadomość

"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
  • alxa Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Kobitki moje kochane, nie ważne jaki metraż, nie ważne jak mieszkanie jest urządzone, nie ważne jak dużo kosztowało, ważne aby było własne i pełne miłości, szacunku i wzajemnego zrozumienia!

ja się z Tobą zgodzę! ważne, że włane.. po za tym każdy lubi coś innego...
    ja wychowana w malusim mieszkanku zawsze marzyłam o ogromnym mieszkaniu! wynajmowane mieszkanie było dla mnie małe mimo, że miało 73m a dla mnie bylo ciasno! nie było by możliwości zrobić dzieciakom osobnych pokoi, sobie sypialni i salonu... a ja zawszeo tym marzyłam... a znów moja kumpela nie wyobraża sobie życie w mieszkaniu większym niż około 50 m i też miała okazję zdobyć takie mieszkanie jak ja w tej samej cenie co swoje malutkie to nie chciała..
    :)

Aga_Andzia lubi tę wiadomość

e3db312905.png
    920555c751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie do kupna jakichs cegiel przymierzamy, ale ja tak ostatnnio doszlam do wniosku, ze nie chce sie stad wyprowadzac. Bo tak tu cicho, spokojnie, wokol pola i jeziora. Idealne warunki dla dzieci. No i do pracy rowerem moge dojechac. Tak tu sielsko, ze domy kosztuja fortune!
    A Polaczkow emigrantow na takie palace nie stac...

• nutka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też kupiliśmy mieszkanko, na początku maja.:) Po remoncie, ale zgodziliśmy się, żeby poprzedni właściciele jeszcze w nim pomieszkali. Na początku września czeka nas przeprowadzka do naszych cudownych, wspaniałych, własnych 47m;P Już nie mogę się doczekać;) Wszystko sobie już zaplanowaliśmy, niedługo zaczną się robić meble do kuchni i będziemy mieć swoje gniazdko;) Oby niedługo ktoś malutki się w tym gniazdku wykluł.:)

f2w39n73l8deede4.png
    90zm9tq.png
    Jezu ufam Tobie! Jezu Dziękuję Ci!
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tu tak cicho- wszyscy się bzykają???! Jeśli tak to niemam nic przeciwko:-))) Kurde musze cos wymyslec na nasza 1 rocznice slubu czy ktoś ma jakies fajne pomysły. I chciała bym aby to było cos zaskakującego, niesamowitego i jedyne w swym rodzaju(ale mam wymogi) No najlepiej by było jakby wtedy dowiedział się o ciąży a ze miesiaczke mam termin na 3 dni przed tym wielkim dniem to jest nadzieja...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś dałam mężowi w prezencie kupony. Było ich chyba 5 do wykorzystania w ciągu 6 miesięcy. I tak np jeden kupon był na seks oralny, drugi na dowolne danie na kolację, trzeci na seks w wybranej przez niego pozycji itp. Pamiętam, ze orala wykorzystał, jak sie poklocilismy i byłam na niego wściekła :P

biedronka1982 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anijka wrote:
    JA TAK TROCHĘ Z INNEJ BAJKI :P
    Cosik na poprawę nastroju heheh

W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki...

A mi sie taki dowcip przypomnial:

W brzuszku u mamusi siedza trojaczki i graja w karty. Nagle jeden z nich rozglada sie dookola i mowi: "Ej, chlopaki, ktos tu sie bez kolejki wpycha i pluje w karty!" :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    A mi sie taki dowcip przypomnial:

W brzuszku u mamusi siedza trojaczki i graja w karty. Nagle jeden z nich rozglada sie dookola i mowi: "Ej, chlopaki, ktos tu sie bez kolejki wpycha i pluje w karty!" :P

hahaha padłam :) doooobre :D

Gośśśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://demotywatory.pl/3659812/Stary-jak-myslisz-jest-zycie-po-porodzie

biedronka1982 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    http://demotywatory.pl/3659812/Stary-jak-myslisz-jest-zycie-po-porodzie
    Dla mnie bomba! :-D :-D :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://jebzdzidyb.pl/obrazek/122819

MonikaDM lubi tę wiadomość

• Eavonne Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny planujemy wypad w góry i nie możemy się zdecydować.. Co wybrać Krynica Zdroj czy Bieszczady???? CZy ktoś mi może cos doradzić. Prosilabym o konkretne wypowiedzi..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    Dziewczyny planujemy wypad w góry i nie możemy się zdecydować.. Co wybrać Krynica Zdroj czy Bieszczady???? CZy ktoś mi może cos doradzić. Prosilabym o konkretne wypowiedzi..
    To bylo wieki temu,ale pamietam, ze bylam w Bieszczadach. Miejscowosc Brzeg Dolny, pole namiotowe, jesli was interesuje. Fajnie bylo!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    To bylo wieki temu,ale pamietam, ze bylam w Bieszczadach. Miejscowosc Brzeg Dolny, pole namiotowe, jesli was interesuje. Fajnie bylo!
    Poza tym, Krynica to taka bardziej uzdrowiskowa miejscowosc, wode mineralna mozna popic. A Bieszczady sa cudne: Polonina Wetlinska no i Zalew Solinski. Polecam z calego serducha!
    I przywiezcie cos (kogos) z tego wypadu!!!
    :-)

• Gośśśka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    hahaha padłam :) doooobre :D
    hahhaha dobry kawał !!!

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,dawno mnie nie było bo troszkę jestem ostatnio zalatana, ale co wejdę na to forum zawszę się uśmieje Aga_Andzia dobry ten kawał :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Kochana a nie Brzegi Dolne? Bo Brzeg Dolny to miasto w Dolnośląskim, a Brzegi dolne to wies w bieszczadach ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Kochana a nie Brzegi Dolne? Bo Brzeg Dolny to miasto w Dolnośląskim, a Brzegi dolne to wies w bieszczadach ;)
    Moze i racja, to bylo przeciez ze sto lat temu! ;-) Jeszcze nastolatka wtedy bylam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze sie wam do czegos przyznac. Jak tu pierwszy raz wlazlam, to z lenistwa przeczytalam tylko ostatnia strone, a tam o remontach akurat bylo...
    Ups. Wlasnie nadrobilam zaleglosci w czytaniu tego watka i biegne do lazienki, bo sie zaraz w majty zsiusiam!
    :-D

Gośśśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedronka1982 wrote:
    Musze sie wam do czegos przyznac. Jak tu pierwszy raz wlazlam, to z lenistwa przeczytalam tylko ostatnia strone, a tam o remontach akurat bylo...
    Ups. Wlasnie nadrobilam zaleglosci w czytaniu tego watka i biegne do lazienki, bo sie zaraz w majty zsiusiam!
    :-D

Grunt, że postanowiłaś cofnąć się o kilka stron :P Pamiętaj, że zawsze na poprawę nastroju najlepszy jest wątek "pozytywna odskocznia od starań" !!!!
    Tu są same zboczuchy, które nie raz poprawią Ci humor tak, że sikanie ze śmiechu gwarantowane :D

‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ