pozytywna odskocznia od starań :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zamierzam wymęczyć dziś mojego mam dziś jeszcze tylko jutro Misio do pracy a później mam dla siebie 7 dni - o ile wtedy nie przyjdzie małpa ...
-
mała_mi wrote:Biedronka nie bardzo
Koleżnka przed chwilą przysłała mi sms:
Pewna kobieta miała 3 córki. Kiedyś wzięła je na rozmowę i mówi im. Słuchajcie córki, jak się kiedyś wydacie się za mąż napiszcie mi, jak Wam się układa życie seksualne. Córki się zgodziły. Wyszła pierwsza za mąż i za chwilę przychodzi od Niej kartka z napisem - NESCAFE. Matka nie wie, o co chodzi, ale przechodząc ulicą widzi bilboard NESCAFE SATYSFAKCJA DO OSTATNIEJ CHWILI. Zadowolona po uzyskaniu odpowiedzi.
Druga wyszła za mąż i dostaje matka kartkę z napisem MARLBORO. Po chwili znajduje na paczce papierosów informację - MARLBORO EXTRA LONG, SUPER SIZE. Zadowolona, że córka trafiła dobrze. Po pewnym czasie najmłodsza wyszła za mąż i dopiero po miesiącu przychodzi kartka z napisem BRITISH AIRWAYS. Znów szukanie po gazetach i reklamach i w końcu znajduje - BRITISH AIRWAYS TRZY RAZY DZIENNIE SIEDEM RAZY W TYGODNIU, W OBIE STRONY.
Hehehe ....dobre -
Anijka wrote:JA TAK TROCHĘ Z INNEJ BAJKI
Cosik na poprawę nastroju heheh
W brzuchu ciężarnej kobiety były bliźniaki.
Pierwszy zapytał się drugiego:
- Wierzysz w życie po porodzie?
- Jasne. Coś musi tam być. Mnie się wydaje, że my
właśnie po to tu jesteśmy, żeby się przygotować na to co będzie potem.
- Głupoty. Żadnego życia po porodzie nie ma. Jak
by miało wyglądać?
- No nie wiem, ale będzie więcej światła. Może
będziemy biegać, a jeść buzią....
- No to przecież nie ma sensu! Biegać się nie da!
A kto widział żeby jeść ustami! Przecież żywi nas pępowina.
- No ja nie wiem, ale zobaczymy mamę a ona się
będzie o nas troszczyć.
- Mama? Ty wierzysz w mamę? Kto to według Ciebie w
ogóle jest?
- No przecież jest wszędzie wokół nas... Dzięki
niej żyjemy. Bez niej by nas nie było.
- Nie wierzę! Żadnej mamy jeszcze nie widziałem
czyli jej nie ma...
- No jak to? Przecież jak jesteśmy cicho, możesz
posłuchać jak śpiewa, albo poczuć jak głaszcze nasz świat. Wiesz, ja wierzę w
życie po porodzie.
W mamę nie wierze bo jej nie widziałem ale wierze w ojca bo jak dzisiaj spałeś to do nas zaglądał i wiesz co ... Jesteś do niego podobnyrewelka lubi tę wiadomość
-
Przeczytałam wszystkie 27 stron.faktycznie pozytywna odskocznia, wczoraj zaliczyłam focha na swojego pana i pozytywnie się nastroiłam czytaniemi chyba tylko dzięki temu dzisiaj się doo niego odezwałam
biedronka1982, kalitria, MisiaMisia, Elinn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpotykaja sie 3 przyjaciolki i rozmawiaja. Kasia mowi: "A moj Jasiek ma zimne jajka jak sie z nim kocham." Na to Zosia: "To zupelnie jak moj Marek!" Beatka nic nie mowi, tylko biegnie do domu na seks. Za jakis czas spotykaja sie znowu, Beatka cala pobita i posiniaczona. "Co sie stalo?" pytaja przyjaciolki, a Beatka na to: "Jak sie z moim ostatnio kochalam, to sprawdzilam i powiedzialam, ze ma zimne jajka, tak samo jak Jasiek i Marek!"
MisiaMisia, MalutkaEve, mała_mi, Elinn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eta wrote:przypomniałam sobie że taki temat jest tu na forum i myslę zaglądne jakie tam nowe zboczuchy sie pojawiły!! a tu cisza! chyba wszystkie zboczuchy zaciążyły i wyprawke szykują
albo udają że spoważniały a w głowie im tylko jedno
no jest jeszcze jedna opcja nie mają czasu bo pochłania go tylko -
nick nieaktualny