#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
To jak tempka rośnie to sprawa indywidualna
Ja mam niskie temperatury co pewnie też jest winą mojej tarczycy -
nick nieaktualnyDzień dobry! O mamusiu dziewczyny litości
Co do mężów mój jest przecudowny owszem ma wady Ale wiedzialy galy co braly.
Ale wspiera mnie pyta się o lekarzy i wogole Ale nie za dużo bo nie lubi zdominowania tematu dziecka.
Ja jestem sierpniowa A mąż czerwcowy.
Ja korzystam z aplikacji ovuwiew -
Madzix88 wrote:Dzień dobry! O mamusiu dziewczyny litości
Co do mężów mój jest przecudowny owszem ma wady Ale wiedzialy galy co braly.
Ale wspiera mnie pyta się o lekarzy i wogole Ale nie za dużo bo nie lubi zdominowania tematu dziecka.
Ja jestem sierpniowa A mąż czerwcowy.
Ja korzystam z aplikacji ovuwiew
Dokładnie ja mojemu powtarzam to
My rozmawiamy... Może nie tyle co w temacie samego dziecka czy ciąży ale moich bolączek i objawów. Mam paniczny strach przed guzami i torbielami... -
Ja tez jak sie wsciekam na meza przed @ to jak wrzeszcze,krzycze i co tylko to mi mowi takim spokojnym tonem -widzialy galy co braly! wiwc wtedy to juz sie calkiem wkurzam.. A jak slysze ten jego stoicki spokoj w jego glosie to poprostu szal uja..Czekamy...
-
No dziewczyny byłam u lekarza i wiecie co się okazało ahhhhh ja to zawsze coś zrobił mi rendgen i okazało się że mam nie wyleczone zapalenie płuc w listopadzie byłam chora na zapalenie oskrzeli i poprzedni lekarz prawdopodobnie źle mnie zdiagnozował albo rozwinęło się później brałam antybiotyk i on mnie zaleczył a nie wyleczył i dostałam 10 zastrzyków i za 10 dni na kontrolę . Mówiłam mu o tym że staramy się z mężem o dziecko stwierdził że to nie przeszkadza ale wyleczyć się muszę bo może być gorzej.
-
Jus@tyna wrote:Dziękuje bardzo a skąd wiesz która to ja Ale dziękuje tak śliczna ale meeeega pyskata jak poszła tylko do szkoły zrobiła się strasznie przemądrzała
poznać można po wykresie co tu wstawiłaś i na grupie