#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj ogolnie jest powazny.. Ale jak juz cos zapierdzieli to masakra.. Czasem az mnie brzuch boli..
U mnie w ogole w domu wszyscy tacy sa.. My sie zawsze smiejemy ze my to jak rodzina adamsow.. Jakby nas ktos nie znal to by powiedzial ze nienormalni jestesmy.. Nasi rodzice sie znami wyglupiaja..Czekamy... -
Czekamy wrote:Hahhaa.... No moj tez jest taki..
Czasem mowie mu kiedy w koncu wydorosleje.. ;p
Wczoraj lezymy i mowi do mnie do kiedy babcia zostaje a ja mowie ze nie wiem ze raczej do soboty i chwila ciszy..
Za chwile mowi to jak jutro bedzie to proponuje trojkacik ;p ja sie tak zaczelam smiac ze chyba mnie babcia slyszala ;p to jest taki glupol.. A on mowi no co sie smiejesz niech babcia tez sobie uzyje ;p hahaha.. Ale jeszcze tak z taka powaga do mnie mowil..
hahahahahahahaha no mój mąż też ma czasem taki głupie żarty hahaha -
Seli wrote:Jak nic z tego nie będzie to lepiej bym nie wchodziła na forum w okres bo ogólnie z natury jestem wrednym i strasznym człowiekiem ale lepiej nie budzić HULKA
Haha.. No ja tez.. Podobno urodzeni w styczniu sa wredni i pyskaci ; p ale ja tylko w okresie taka jestem ;pCzekamy... -
Jus@tyna wrote:Idę do lekarza na 9:15 z tym moim kaszlem bo kurde też już jest to męczące.
Mnie już bolą cycki (sory za szczerość) jak w sumie na okres wrrrrrr nie no nie no !!!!!
Biedactwo.. Mnie dzisiaj krzyz tak boli. Nie wiem czy przez moj wspanialy naroznik w salonie ? Niewiem.. Ale raczej tak takie cholerstwo nie wygodne ze szok.Czekamy... -
Jus@tyna wrote:Idę do lekarza na 9:15 z tym moim kaszlem bo kurde też już jest to męczące.
Mnie już bolą cycki (sory za szczerość) jak w sumie na okres wrrrrrr nie no nie no !!!!!
Ojej, to bierz l4 i odleż? Wykuruj się? -
Czekamy wrote:Haha.. No ja tez.. Podobno urodzeni w styczniu sa wredni i pyskaci ; p ale ja tylko w okresie taka jestem ;p
Ja jestem z lutego -
Jus@tyna wrote:Hej dziewczyny u mnie okres zbliża się małymi krokami temperatura spada. No niestety znów się nie udało .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d690edcded2.pngPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Jus@tyna wrote:Lubię też zaglądać na to forum na FB a powiem wam że w styczniu tam na forum jest tyle pozytywnych testów że szok. Normalnie wysyp.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Tutaj styczniowy wątek też jakiś fasolkowy
Bywa, że tempka skacze, ja widziałam wykres, że kobitka miała tempki 36.50 najwyżej i spadła jej do 36.25 i ciąża więc to nie ma reguły, ba... mam przykład w rodzinie bo w maju żona kuzyna rodzi