#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie widzę fajnie że nasz wątek się rozwija bardzo lubię z wami rozmawiać . Mój mąż też do pracy a ja do lekarza idę bo w listopadzie byłam chora miałam zapalenie oskrzeli i do dzisiaj został mi kaszel ale kaszle tylko rano i wieczorem i nie wiem co to może być ale trwa to już ponad 2 miesiące i muszę iść zobaczyć.
-
No mi juz przeszlo to chorobsko.. Ale powiem ci ze bylo straszne.. Tez lubie z Wami rozmawiac dlatego tu jestem. ;p hihi. Moja babcinka jeszcze spi zaswiecilam jej swiatelko zeby jej swiecilo cala noc gdyby chciala wyjsc do wc bo ona jest niepelnosprawna i ciezko by jej bylo. Nawet kazalismy jej spac w naszym lozku a my spalismy w salonie niech sobie pospi chociaz raz w takim lozku ale byla zadowolona hihiCzekamy...
-
Fajnie że tak dbacie o babcie ja nigdy nie miałam babci ani dziadka. Moja mama mnie urodziła jak miała 38 lat i niestety moi dziadkowie i babcie już nie żyły.
Jedną babcię 8 miesięcy przed moimi narodzinami autobus przejechał i zmarła na miejscu. A dziadkowie zmarli na zawał a druga babcia miała straszną cukrzycę i niestety nikogo nie poznałam.
Ale za to mój mąż ma super babcię kocham ją jak swoją zaworze ją do lekarza itp bo też jest po operacji.
No kurde nawet mi ta temperatura w tym cyklu nie dała się pocieszyć raz miałam taki wysoki skok a teraz dupa.
-
No ja mam 2 babcie, dziadkow nie mam.. Jeden zmarl 3lata temu a jeden juz ponad 40 lat nie zyje zginal (maszyna go zmielila) ale maz ma tez wspanialych dziadkow ma tylko od strony taty ale zyja oboje. Jezu oni sie tak szanuja,kochaja.. Zawsze mowie mojemu ze ja tez tak chce. Sa juz 62 lata malzenstwem ! ale sa naprawde kochani bardzo mnie szanuja (nie to co moi tescie) A ta babcia co jest u mnie to tez jest kochana.. Wychowywala nas kiedy moi rodzice pracowali.Czekamy...
-
Daj spokój ja już tyle wydałam na lekarzy, badania ahhhh szkoda gadać. I teraz znów mnie czego USG 2 razy w lutym to będzie jakieś 280 zł oj masakra i pewnie jeszcze jakieś badania dojdą.
Tu już nawet nie chodzi o tą kasę bo trzeb się z tym liczyć że trzeba ją wydać ale to już 12 mc i niby jest wszystko ok a jednak chyba nie jest skoro cały czas się nie udaje.
Dzisiaj ja wiem trochę pomarudzę zawsze tak mam jak idzie okres. -
Dzień dobry nie było chyba mnie ze dwa dni a już tyle napisalyscie
Czekamy z tym plamieniem czasami zdarza się przy owulacji ale też może być coś poważniejszego. Lepiej skonsultować z lekarzem.
Co do babć. Mam dwie. W tamtym roku mi jeden umarł a drugi jak miałam roczek.
W środę i czwartek miałam wolne z moim to spędziliśmy ze znajomymi w jeden dzień a w drugi prawie cały dzień w lozku