#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane moje a mam pytanie a jeżeli (oczywiście ja wieże że tak się nie stanie ale jakby) się nie udało w tym cyklu to jaki macie plan na następny cykl? jakie badania?
Bo ja obowiązkowo monitoring i hsg nigdy nie miałam tego badania ale podobno też powinno się je wykonać. No i u mnie prawdopodobnie zastrzyk ale okaże się po monitoringu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 16:15
-
A ja Ciebie Czekamy nie jako jedynej
Ehh... Wiecie co, tak dziwnie się czuje. Nie wiem, nie mam apetytu, jest mi mega gorąco i tylko bym piła co ja prawie wcale nie pije pewnie mnie coś bierze jednak. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jus@tyna wrote:Kochane moje a mam pytanie a jeżeli (oczywiście ja wieże że tak się nie stanie ale jakby) się nie udało w tym cyklu to jaki macie plan na następny cykl? jakie badania?
Bo ja obowiązkowo monitoring i hsg nigdy nie miałam tego badania ale podobno też powinno się je wykonać. No i u mnie prawdopodobnie zastrzyk ale okaże się po monitoringu.
Ja 3 cykle distreptaze... I duphaston. A potem zobaczymy co będzie i jak czopki nie pomogą to będzie laparoskopia. -
Madzix88 wrote:A ja Ciebie nie
Madzix88 lubi tę wiadomość
-
Madzix88 wrote:A ja Ciebie nie
A nie do mnie to xD ja już nie czaje dziś ;P -
Jus@tyna wrote:Powiedz mi na co jest ten dupathson?
To progesteron... Który miał mi wyregulować cykl a jeśli rzeczywiście miałam owu 3 dni temu a nie 9 to zamiast regularne to mam nie regularne Musze jej o tym powiedzieć