#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam co jakiś czas jakieś "odpały" więc albo czasem jakiś czat sobie ulubuje, albo grupę na fb, albo coś innego ostatnio forum jest na tapecie
-
Eh i boli mnie ;/ i niedobrze mi więc idę bez kolacji, tabletek do łózka... Tu kończy się mój dobry humor
-
Wow Seli ale macie poczucie humoru kiedys ktos moze potraktować to poważnie. My z mężem się kluciny ale u nas krzyku nie ma raczej głośno cos powiem ale nie krzyczy my na siebie mamy tez córkę i nie chwmy jej pokazywać ze tylko awantura da sie cos wskurac a rozmową. Moj maz raczej nie jest klitliwy i szybko łagodzi sprawę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 19:05
-
Jus@tyna wrote:Wow Seli ale macie poczucie humoru kiedys ktos moze potraktować to poważnie. My z mężem się kluciny ale u nas krzyku nie ma raczej głośno cos powiem ale nie krzyczy my na siebie mamy tez córkę i nie chwmy jej pokazywać ze tylko awantura da sie cos wskurac a rozmową. Moj maz raczej nie jest klitliwy i szybko łagodzi sprawę.
U nas to nie sa klotnie drzemy sie i docinamy ale nas to bawi i zadnego to nie boli itp. ale masz racje. Przy dziecku nie powinno byc tak. Przy nas nikt raczej by tego nie odroznil ;p bo to... taki "nasz jezyk" i tylko my dwoje to rozumiemy mamy osobliwe wyzwiska dla siebie ;p hehehe ale to tak tylko na osobnosci i totalnie dla zartow, wyglupow a powazne rozmowy i wyjasnianie sobie to inna sprawa, nie ma u nas prawdziwych klotni a rozmowy. I jak pisalam juz raz, mowimy sobie o wszystkim i przepracowujemy to. -
Multiwitamina wrote:U mnie jest bardzo podobnie.
Tylko rzeczywiście przy dziecku to się skończy. Bo wiadomo,ze możę nie rozumieć i widzieć to inaczej niż my...
Mam sąsiada... Nowe budownictwo a taka patola, nie wiem jak kobiety tak mogą... Koleś drze się, bluzga, wyzywa, na pewno pijany bo wymioty też słychać jego... I najgorsze, że słychać w tle i płacz dziecka. -
O ja niezle do mnie na chwile przyszedł przyjaciel. Czasami mam ochotę go udusić bo ma te swoje zarciki ale ogólnie kochany jest teraz czas iść spać kolo 4 trzeba wstać
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie Czekamy
Hej wszystkim od rana, nie mogę spać