#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam teraz tak... Mam tak jak zawsze gdy jest zle... Bezsensu to wszystko
a biore tego dupka to powinien zadzialac? A bez niego mialam dwie fazy
-
Nie wiem czy jest lepszy. Podobno nie, moze sprobuje brac luteine...
Ja wlasnie nie wiem. Ostatnio przed okresem mialam sluzu duzo, bolace piersi, bylam napeczniala. Raz mnie cos bolalo mocno jak nie wiem pare dni temu i nic. A podobno nie dobrze jak nie ma objawow niczego
-
Multiwitamina wrote:Nie martw się może stres Cię zjadł i uśpił objawy czy coś.. Ale jak brałaś dupka to powinnaś dostać okres ..jak Ci nie przyjdzie a ż ciąży nici zadzwoń do swojego lekarza. Ja przy długich cyklach miałam brać luteine aż do okresu bez obstawiania. I przychodził.
Ja mam odstawic i ma przyjsc. Nie wyglupiajmy sie ze mam szanse na ciaze ;p -
Ja distreptaza... Po okresie. Ale i dupek od 16dc... uh. Nie widze tego.
-
Tak wyglada zawsze Twój wykres czy to jednorazowy przypadek? Cykl wyglada na bezowulacyjny. U zdrowej kobiety mogą się zdążyć dwa cykle bezowulacyjne w ciągu roku.malutka_mycha wrote:Seli mam tak samo. Temperatury niższe niż w 1 fazie, tylko jednodniowy skok. Szkoda gadać. Ja mam mieć @ za 4 dni ale absolutnie tego nie czuje więc pewnie poziom progesteron mam zerowy. Mam nadzieję, że tylko cykl się nie przedluzy

-
jakbym widziała siebie! potrafię zabić o nieodłożone na swoje miejsce nożyczki!Multiwitamina wrote:To lek prawda? Trzymam kciuki. Ja właśnie swojego miałam ochotę utłuc. Wsadził gdzieś nóż najlepszy...znalazlam po pół h ...w lodówce. Takiej złości doświadczam tylko przed miesiączka, ale to jeszcze z tydzień... ładnie się zaczyna
i jak tu być wyrozumiałym i cierpliwym w domu czy w pracy jak hormony nami rządzą
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Tak... zazwyczaj widac dwie fazy. Pierwszy po anty byl jednoliniowy...olciaa wrote:Tak wyglada zawsze Twój wykres czy to jednorazowy przypadek? Cykl wyglada na bezowulacyjny. U zdrowej kobiety mogą się zdążyć dwa cykle bezowulacyjne w ciągu roku.
-
Multiwitamina wrote:To lek prawda? Trzymam kciuki. Ja właśnie swojego miałam ochotę utłuc. Wsadził gdzieś nóż najlepszy...znalazlam po pół h ...w lodówce. Takiej złości doświadczam tylko przed miesiączka, ale to jeszcze z tydzień... ładnie się zaczyna
Lek, na zrosty. -
Ja myślałam,że już nie będę mieć, 5 lat jestem po operacji, podobno nie było... Ale one też podobno są bardzo małe. Zobaczymy.
-
Fajnie sie tak odciąć nie zajgladam na forum bo musiałam troche sie odchamic i powiem wam ze na dobre mi to wyszło.Jus@tyna wrote:Hej dziewczyny ja dalej w górach jutro zwracamy do domu ale super tutaj jest
A jak wam mija weekend?
U mnie temperatura rosnie jak na razie dzisiaj miałam 36,78 zobaczymy co z tego bedzie do planowanego okresu zostało 15 dni