#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Automat jest cudny I fajne autko
Ja kawusia, sprzątanko i dziś w końcu jakiś obiad bym zrobiła porządny -
A ja bylam dzis u lekarza. Bez antybiotykow sie nie obedzie.. ;( Pani doktor stwierdzila ze jakbym tak do poniedzialku poczekala to zapalenie pluc.. no i oczywiscie lezec. Hmm. Ja i lezenie to jak kara dla mnie. Dobrze ze mnie mamuska wyciagnela. ale czuje sie okropnie.. A jutro roczek ;/ pojde na chwile chociaz bo jak to bez Matki chrzestnej.Czekamy...
-
nick nieaktualnyCzekamy wrote:A ja bylam dzis u lekarza. Bez antybiotykow sie nie obedzie.. ;( Pani doktor stwierdzila ze jakbym tak do poniedzialku poczekala to zapalenie pluc.. no i oczywiscie lezec. Hmm. Ja i lezenie to jak kara dla mnie. Dobrze ze mnie mamuska wyciagnela. ale czuje sie okropnie.. A jutro roczek ;/ pojde na chwile chociaz bo jak to bez Matki chrzestnej.
Zdrówka!! I nie chodź nigdzie bo dziecko zarazisz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 15:35
-
Czekamy wrote:A ja bylam dzis u lekarza. Bez antybiotykow sie nie obedzie.. ;( Pani doktor stwierdzila ze jakbym tak do poniedzialku poczekala to zapalenie pluc.. no i oczywiscie lezec. Hmm. Ja i lezenie to jak kara dla mnie. Dobrze ze mnie mamuska wyciagnela. ale czuje sie okropnie.. A jutro roczek ;/ pojde na chwile chociaz bo jak to bez Matki chrzestnej.
Jak dobrze ze poszłaś do tego lekarza!!! Teraz pozostaje tylko życzyć dużo zdrówka, obyś jak najszybciej do siebie doszła -
nick nieaktualny
-
Madzix88 wrote:Zrobiłam coś czego nie robiłam od 1,5 roku. Kupiłam testy owu.
hahaha mi nigdy nie wyszły... -
nick nieaktualny
-
Seli wrote:hahaha mi nigdy nie wyszły...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 23:23
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Ja testowalam na 3 firmach jednoczesnie. Nic ;p moze nie mam hormonow albo nie wiem ;p
-
Multiwitamina wrote:Cześć. Ania jestem. Dołączę się się was;). Co do testu owu, przestaje w nie wierzyć. Wskazywały ładną owulację chyba tylko żeby podtrzymać na duchu przez tydzień.. badanie progesterolu ją wykluczyła w tym miesiącu. A i mnie dobiło. No ale czekam na nowy cykl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 09:30
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Ja wcześniej miałam owu, teraz jak byłam to ehh... Niby był ślad po pęknięciu ale nie ma ani dwufazowości, ta owu jakaś wczesna, dupek chyba nie działa, słabo. Mam też jakiegoś doła i nerwa. Tak po prostu... Nie wiem o co chodzi, czuję, że jest nie tak.
-
Mi nerwy na to wszystko z dolem sie mieszaja ;p a okres... powinnam gdzies za 10 dni dostac. Wiec gdzie do tego...
-
Seli mam tak samo. Temperatury niższe niż w 1 fazie, tylko jednodniowy skok. Szkoda gadać. Ja mam mieć @ za 4 dni ale absolutnie tego nie czuje więc pewnie poziom progesteron mam zerowy. Mam nadzieję, że tylko cykl się nie przedluzy
olciaa lubi tę wiadomość