#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też coś nos przytkało znów, plecy bolą i zastanawiam się czy na okres czy co
Byliśmy sobie z mężem na pizzy i winku. Ciągle jednak chodzi mi po głowie ten mój cykl, chyba poczekam z powtórzeniem tsh i zrobię wszystkie hormony. Werni, Tobie wyszła prolaktyna w 3dc czy robiłaś w tym późniejszym czasie? -
A my bylismy z mezem po prezent na chrzciny.. kolejna impreza. ja juz troche lepiej sie czuje. Ale jeszcze do konca droga daleka.. Teraz leze pod kocykiem bo mi sie zimno zrobilo. Mam tak spekane usta ze jeszcze nigdy takich nie mialam.. Buu.. Cholerstwo takie.
Czekamy... -
Dziękuje dziewczyny kochane jesteście No zrobiłam sobie wczoraj mleko z miodem i czosnkiem i się wygrzałam do tego witaminę C i dzisiaj już mi lepiej . Pomału się zbieram bo na 7:30 mam ginekologa pierwszy raz tak wcześnie idę na wizytę. Ale się stresuje ciekawe co mi powie.
-
Jus@tyna wrote:Dziękuje dziewczyny kochane jesteście No zrobiłam sobie wczoraj mleko z miodem i czosnkiem i się wygrzałam do tego witaminę C i dzisiaj już mi lepiej . Pomału się zbieram bo na 7:30 mam ginekologa pierwszy raz tak wcześnie idę na wizytę. Ale się stresuje ciekawe co mi powie.
Daj znać po wizycie Trzymam kciuki,że będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
A ja wolne Zbieram się na zakupy, na targ, nakupię warzyw A potem wysprzątam mieszkanie jakoś to mnie relaksuje
-
Hej dziewczyny ja już po ginekologu. Ogólnie jest wszystko dobrze jestem już po owulacji endometrium na ten dzień cyklu jest prawidłowe torbiela już nie mam wchłonął się na szczęście dostałam skierowanie na badania hormonalne pobrali mi krew i popołudniu będę miała wyniki zrobił mi też tsh i ft4 ft3 w przyszłym cyklu będziemy obserwować owulację i zobaczymy jak rosną pęcherzyki. 8 lutego mam pierwszy monitoring a drugi 19 stycznia i zobaczymy jak dokładnie wygląda u mnie ta owulacja. Powiedział że na dzień dzisiejszy nie ma się do czego przyczepić i zobaczymy jak jeszcze badania wyjdą.
-
Jus@tyna wrote:Hej dziewczyny ja już po ginekologu. Ogólnie jest wszystko dobrze jestem już po owulacji endometrium na ten dzień cyklu jest prawidłowe torbiela już nie mam wchłonął się na szczęście dostałam skierowanie na badania hormonalne pobrali mi krew i popołudniu będę miała wyniki zrobił mi też tsh i ft4 ft3 w przyszłym cyklu będziemy obserwować owulację i zobaczymy jak rosną pęcherzyki. 8 lutego mam pierwszy monitoring a drugi 19 stycznia i zobaczymy jak dokładnie wygląda u mnie ta owulacja. Powiedział że na dzień dzisiejszy nie ma się do czego przyczepić i zobaczymy jak jeszcze badania wyjdą.
No to superCzekamy... -
Jus@tyna wrote:Hej dziewczyny ja już po ginekologu. Ogólnie jest wszystko dobrze jestem już po owulacji endometrium na ten dzień cyklu jest prawidłowe torbiela już nie mam wchłonął się na szczęście dostałam skierowanie na badania hormonalne pobrali mi krew i popołudniu będę miała wyniki zrobił mi też tsh i ft4 ft3 w przyszłym cyklu będziemy obserwować owulację i zobaczymy jak rosną pęcherzyki. 8 lutego mam pierwszy monitoring a drugi 19 stycznia i zobaczymy jak dokładnie wygląda u mnie ta owulacja. Powiedział że na dzień dzisiejszy nie ma się do czego przyczepić i zobaczymy jak jeszcze badania wyjdą.
Super monitoring dobra rzecz -
nick nieaktualny
-
no to ekstra! Nic tylko się staraćPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Tak to prawda monitoring to podstawa dużo można się dowiedzieć . Tak właśnie tylko się starać a już 12 miesięcy mija mój lekarz też mi powiedział że to dziwne że już tyle czasu minęło i nic. No ale zobaczymy jeszcze badania hormonalne może tam tkwi jakiś problem.
-
Podobno zbija prolaktynę ja brałam 3 dni i tak średnio... Stwierdziłam, że wolę nie kombinować jednak. Trzeba brać cały cykl i w ciąży powoli odstawić.