Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne #problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
Odpowiedz

#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#

Oceń ten wątek:
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha ciekawe zapytam o to lekarza jak dostanę wyniki bo mam do niego dzisiaj zadzwonić jak tylko będę miała wyniki bo w razie czego wystawi mi już recepty jak będę oczywiście potrzebne i zostawi w pielęgniarek :) i tylko sobie odbiorę.

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziś jakie badania robiłaś dokładnie? Tylko te tsh, ft3,ft4? dostałaś anty TPO I TG?

Hormony zlecił jakie? :D bo też chce zrobić i jestem ciekawa w jakich dniach Ci kazał

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzis pierwszy raz ujrzalam 2 kreski na tescie..!! Ale owulacyjnym ;( no ale z tego tez sie ciesze
    ;) tak mnie jakos naszlo rano i mowie a zrobie zobaczymy i masz akurat ;) co prawda nie sa idealnie takie same ale druga jest widoczna ;) wiec mysle ze sie zaczyna.

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Dziewczyny dzis pierwszy raz ujrzalam 2 kreski na tescie..!! Ale owulacyjnym ;( no ale z tego tez sie ciesze
    ;) tak mnie jakos naszlo rano i mowie a zrobie zobaczymy i masz akurat ;) co prawda nie sa idealnie takie same ale druga jest widoczna ;) wiec mysle ze sie zaczyna.

Niekoniecznie, może być tak, że będą takie. Muszą być dwie takie same, robiłaś nie z porannego i 2 h przed tym mało piłaś? :) Powtórz może wieczorem, podobno dobrze robić też je o tej samej godzinie

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno powtorze ;) kiedys robilam testy ale niestety nie zobaczylam nawet takiej kreski jak dzis.. :( wiec jestem w szoku.. A moze przez ta moja chorobe ? ;(

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Napewno powtorze ;) kiedys robilam testy ale niestety nie zobaczylam nawet takiej kreski jak dzis.. :( wiec jestem w szoku.. A moze przez ta moja chorobe ? ;(

Trudno powiedzieć, ja nie mam do nich zaufania :P mi na przemian potrafiły wychodzić albo dwie z tą jedną bladszą albo nic.

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yhmm..no wedlug ovu teraz powinny mi sie zaczynac dni plodne. Mam 14 dzien cyklu dzisiaj. Zobaczymy..

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może jutro albo jeszcze wieczorem będą dwie pełne :)

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ;) wczoraj sie serduszkowalismy z mezem ;) a dzis chyba wroci pozno to pewnie juz bede spala..:(

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    Mam nadzieje ;) wczoraj sie serduszkowalismy z mezem ;) a dzis chyba wroci pozno to pewnie juz bede spala..:(

Zawsze rano mozna powtórzyć ;)

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie lubie rano... :( hm chyba siedzi mi to gdzies w podswiadomosci..

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu? Podobno o 7 jest najlepsza pora :P

Ja tam nie mam ulubionej pory, ale chyba rano najmilej jest zacząć dzień bo wieczorem to zawsze jakoś padnięta jestem :P

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rano to musialabym najpierw wziac prysznic.. Nie lubie tak po nocy. Czuje sie brudna ;p hihi. A to nie byloby juz to samo.. A o 7 to mojego meza juz dawno nie ma ;( my czasem lubimy tak w niedziele po obiadku w czasie odpoczynku ;)

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po obiadku to oj nie :)
    Ale ja czasem wstaje wcześniej i właśnie się wypachnie i wracam go budzić :)
    Chyba lubiłam w środku nocy, jak się czasem budziłam ale ostatnio twardo śpię :D

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj to ja w nocy nie bo zazwyczaj oboje spimy jak zabici ;p

Czekamy...
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wczoraj to tak nie planowalismy niczego no i wykapalam sie ubralam pizame i grube skarpety (z tego powodu iz jestem chora) a maz do mnie mowi co ja mam na sobie.. Ze jakies antygwalty ubralam.. ;p hihi

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczescie ostatnio tez i sie wysypiam ;) ale czasem bylo tak, ze sie budzilam, "szturchalam" mojego to sie odwracal tylkiem i jeszcze koldra sie szczelnie owijal :D

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    A wczoraj to tak nie planowalismy niczego no i wykapalam sie ubralam pizame i grube skarpety (z tego powodu iz jestem chora) a maz do mnie mowi co ja mam na sobie.. Ze jakies antygwalty ubralam.. ;p hihi

Ja czesto nosilam bardzo grube skarpy, teraz tez mam nosic i pas na plery od nastepnego cyklu... Maz na to wola "pas cnoty" ;p

dZhdp1.png

• werni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Seli co do prolaktyny kiedy bym nie robiła to i tak wychodziło mi po za normę.

Justyna super :) czekamy na wyniki :)

Moja przyszła teściowa do mojego róbcie wnuka a on robimy :) wczoraj wieczorem i dziś rano byl seks :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 15 stycznia 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha.. No ja tez czasem musze nosic pas jak mam rwe kulszowa. Zeby mi sie wygrzalo.;) ale z tego sie moj nie smieje bo wie ze mnie to cholernie boli. ;( Ale ze skarpet ma ubaw ;p

Czekamy...
‹‹ 62 63 64 65 66 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ