#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy wrote:Haha.. No ja tez czasem musze nosic pas jak mam rwe kulszowa. Zeby mi sie wygrzalo. ale z tego sie moj nie smieje bo wie ze mnie to cholernie boli. ;( Ale ze skarpet ma ubaw ;p
werni lubi tę wiadomość
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Multiwitamina wrote:Tak a jak ja chciałam ostatnio kombinezon pluszowy kupić do spania, to mój z podziwu w sklepie nie umiał wyjść. Wy to macie fajnie dziewczyny bo mój mąż twardo trzyma zasadę co 2dni...Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Ja mam za duze libido ;p ale ostatnio duze przerwy bo ciagle cos mnie boli...
Co do skarpet - podobno lepszy orgazm jest z nimi -
E tam ja już nie jedne stroje czy miejsca bym sobie nie wyobrażała a teraz... W sumie nic mnie nie zdziwi chyba
-
Nie wiem czemu ale z nudów zrobiłam test owulacyjny i wyszły dwie pełne krechy a nigdy mi nie wychodził nie ma co podobno po owulacji też wychodzą pozytywne, więc już nie mogę mówić, że nigdy mi nie wyszedł
-
Seli wrote:Nie wiem czemu ale z nudów zrobiłam test owulacyjny i wyszły dwie pełne krechy a nigdy mi nie wychodził nie ma co podobno po owulacji też wychodzą pozytywne, więc już nie mogę mówić, że nigdy mi nie wyszedł
Ooo to cos tu dzisiaj jest nie tak moze to jakis dzien dobroci dla zwierzat ? ;p skoro ja tez dzis ujrzalam 2 kreski jak nigdy ;pCzekamy... -
Czekamy wrote:Ooo to cos tu dzisiaj jest nie tak moze to jakis dzien dobroci dla zwierzat ? ;p skoro ja tez dzis ujrzalam 2 kreski jak nigdy ;p
Hahahahhahaha uśmiałam się -
Tak, inaczej człowiek by z nudów padł
Jeju, 15... Ja się nudzę... Obiady dwa zrobiłam, zaraz zrobię rogaliki drożdżowe, w ogóle nawet spałam Jakoś chciałam wolne ale teraz już jutro bym wróciła do pracy.werni lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:Tak, inaczej człowiek by z nudów padł
Jeju, 15... Ja się nudzę... Obiady dwa zrobiłam, zaraz zrobię rogaliki drożdżowe, w ogóle nawet spałam Jakoś chciałam wolne ale teraz już jutro bym wróciła do pracy.
A ja nic dzisiaj nie zrobilam ;p teraz jestem u mamy obiadek dla meza wezme od mamusi ale musze posprzatac bo gosci bede miala dzisiaj ;pCzekamy... -
Ja z obiadem dla męża zaszalałam Zrobiłam mu takiego steka, że cho. Mam nadzieję, że będzie dobry bo czasem jak coś zrobię... Ale lubię kombinować.
My za to mieliśmy iść w goście, ale do ciężarnej i ja taka chyba lekko przeziębiona i dziwnie się czuje to wolę nie zarazić. I głowa mnie boli... Nie wiem co to już. -
Seli wrote:A dziś jakie badania robiłaś dokładnie? Tylko te tsh, ft3,ft4? dostałaś anty TPO I TG?
Hormony zlecił jakie? bo też chce zrobić i jestem ciekawa w jakich dniach Ci kazał
Już kochana ci napiszę.
FSH i LH - 3-5 dzień cyklu,
prolaktyna 21dc
estriadol 12-14dc to najlepiej zrobić przed monitorowaniem owulacji
progesteron 21dc
A tsh ft4 i ft3 powiedział mi że nie ma znaczenia to samo testosteron