#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
A no to tak jak wyczytałam a tpo? bo mi te trzy wychodziły w normie a mimo to przeciwciała były podwyższone.
-
Seli wrote:A no to tak jak wyczytałam a tpo? bo mi te trzy wychodziły w normie a mimo to przeciwciała były podwyższone.
Ja te badania wszystkie robiłam w kwietniu i były idealne zobaczymy jak dzisiaj będzie. Ja te badania już chyba 3 raz robię i zawsze wychodzą dobrze. -
Jus@tyna wrote:No jak mi dzisiaj lekarz powiedział że nie ma się do czego przyczepić to tak trochę dziwnie mi się zrobiło i zaczęłam się zastanawiam skoro jest wszystko ok to gdzie leży problem kurde
A mąż robił badanie? -
nick nieaktualny
-
Hmm... No to nie wiem, może już problem psychologiczny?
-
Kochane mam już wyniki i powiem tak wszystkie są prawidłowe i jestem teraz w fazie lutealnej czyli po owulacji tak jak powiedział lekarz pokazałabym wam wyniki ale nie potrafię tutaj wklejać zdjęć to tsh mam chyba za wysokie jak na starania 2,092 zapytam lekarza czy lepiej nie zbić do 1,500 ale niestety nie ma jeszcze wyniku z ft4 ft3 pewnie będą jutro.
-
Podobno 15-18 jest dobry... a ponizej to za malo.
-
Jus@tyna wrote:Kochane mam już wyniki i powiem tak wszystkie są prawidłowe i jestem teraz w fazie lutealnej czyli po owulacji tak jak powiedział lekarz pokazałabym wam wyniki ale nie potrafię tutaj wklejać zdjęć to tsh mam chyba za wysokie jak na starania 2,092 zapytam lekarza czy lepiej nie zbić do 1,500 ale niestety nie ma jeszcze wyniku z ft4 ft3 pewnie będą jutro.
Ja mialam 2.0 i niby jest idealne. Norma jest do 4.5Czekamy...