#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:Oj tak są różne badania faceci mają dobrze nie mają tyle
Mają swoje też przerażające ale o tym nie czytamy -
Powiem wam, że przeraża mnie ta wizja wykonywania tych wszystkich badań i co chwilę latania to do laboratorium to do lekarza OMG :> a to pewnie wszystko przede mną...Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Ja np mam dosc ;p a to dopiero konczy mi sie 4 cykl... A teraz 3 mam zaplanowane leczenia...
-
nick nieaktualnysłyszałam o tym teście na wrogość ale nie robiliśmy.
ja mojemu mezowi zaczynam od jutra suplementować 4 000 witaminy D3 + k2 bo badał ostatnio i przy normie od 30 ma 22
badane bylo u meza nie pod katem płodności ale innych objawów ale przy okazji wyczytałam ze ma duży wpływ tez na płodność u kobiet i u mężczyzn wiec jutro tez ide ja zbadac
-
Dziewczyny dzwoniłam wczoraj do mojego lekarza i wiecie co powiedział że ja te wyniki mam idealne a jeżeli chodzi o ten progesteron to jest bardzo dobry nie jest za niski Chodzi o to że mam w normie ng a 15 musi być w tej normie nmoil nie wiem jaka to różnica bo już go nie pytałam ale powiedział że progesteron jest bardzo dobry.
-
Jus@tyna wrote:Dziewczyny dzwoniłam wczoraj do mojego lekarza i wiecie co powiedział że ja te wyniki mam idealne a jeżeli chodzi o ten progesteron to jest bardzo dobry nie jest za niski Chodzi o to że mam w normie ng a 15 musi być w tej normie nmoil nie wiem jaka to różnica bo już go nie pytałam ale powiedział że progesteron jest bardzo dobry.
No to tylko sie cieszyc Bedzie dobrze
My wczoraj znowu zaszalelismy dawno nas tak nie ponioslo ;pCzekamy... -
Ha, a mój zaspał a mi też się dobrze spało Jakaś maseczka, kąpiel, śniadanko i chyba siłownia.
-
U nas śniegu nie ma Mi mąż jeszcze kawę zdążył zaparzyć hehehe W sumie nie spojrzałam tylko czy obiad sobie wziął do pracy czy same rogaliki
-
Wziął obiad bo zadzwonił Myślałam, że czegoś zapomniał ale chciał opowiedzieć, że śniło mu się, że kupowaliśmy kotka nowego... A mi się śniło, że chciałam kupić w sklepie garnek i pani powiedziała, że kobiet w ciąży to ona nie obsługuje i jak powiedziałam, że nie jestem to dalej mi tego garnka nie pokazała
Mi super wyszły, jak mamusine ale mam ochotę na torta, z kremem i biszkoptem pełnym % -
Seks, w ogóle przytulanie, daje endorfiny, bo bliska osoba itp. Więc jak najbardziej wskazane
-
Nie, chyba daleko mi do zachcianek ciążowych Poza tym to chyba mit wielki