#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj ostatnio tak nakręciłam męża i mamę... jadłam rosół i zagryzałam czekoladą z rumem xD potem było wielkie rozczarowanie z ich strony a ja się z tego śmiałam, bo dla nich to był największy objaw...
Co do seksu, ostatnio mnie kurczę coś boli i nie wiem jak to określić ani co z tym zrobić. Bo to nie infekcja, ani okres... Może coś mi się porobiło? nie wiem.
Ale dziś mam wyprawę bo muszę odnieść pewien papierek na uczelnię to chcę iść do Etam i kupić sobie coś seksi, dawno nie kupowałam, może poczuje się lepiej Choć jak się ubrałam tak w niedzielę to zamiast "łał" było "zdejmij te majty" bo masował mnie olejkiem po plecach i nogach, muszę go namówić na dzień wolny bo tak samemu w domu to się człowiekowi nudzi, a mogłabym teraz po kąpieli mieć masaż i to by było spa -
Pranie też nastawie zanim się odprężę to i się wypierze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż śniadania kupuje zawsze po drodze a obiady sobie zamawia Ja nie mam kiedy gotować zbyt późno jesteśmy w domu to wtedy już jemy kolację.
Ja się wyspałam ale tak mi się chce spać że oczy same mi się zamykają. Dzisiaj temperatura ładnie do góry skoczyła 36,86 i dziewczyny ten kalendarzyk na ovufriend mówi u mnie nie prawdę ja dzisiaj jest 7dpo a nie 4 wczoraj mi to gin potwierdził więc widzicie jak to jest nie można się sugerować tym kalendarzem -
Madzix88 wrote:Witamine D i wapń. Mój mąż ma duży niedobór i musi brać minimum 4000 witamy D + K2 więc ja też sobie znalazłam. Podobno ma spory wpływ na płodność ta witamina
aaaa no własnie ja też kiedyś się zastanawiałam nad tymi badaniami
Daj znac jak będziesz miała wyniki -
nick nieaktualnyJus@tyna wrote:aaaa no własnie ja też kiedyś się zastanawiałam nad tymi badaniami
Daj znac jak będziesz miała wyniki
Oki mój mąż witaminę D przy normie 30-100 ma 22 a wapń przy normie 8,8-10,5 ma 9,5 więc wapń idealnie A D sporo za mało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 09:28
-
nick nieaktualny
-
Jus@tyna wrote:Miałam 4 dni wolnego i teraz nic mi się nie chce w tej pracy bleeeeeee normalnie lenia mam strasznego. Najchętniej to bym się położyła i nic nie robiła
Ja tak mam w domu