Mój mąż śniadania kupuje zawsze po drodze a obiady sobie zamawia

Ja nie mam kiedy gotować zbyt późno jesteśmy w domu to wtedy już jemy kolację.
Ja się wyspałam ale tak mi się chce spać że oczy same mi się zamykają. Dzisiaj temperatura ładnie do góry skoczyła 36,86 i dziewczyny ten kalendarzyk na ovufriend mówi u mnie nie prawdę ja dzisiaj jest 7dpo a nie 4 wczoraj mi to gin potwierdził więc widzicie jak to jest nie można się sugerować tym kalendarzem
wiadomo ze ten kalendarzyk jest tylko ORIENTACYJNY. Ja mam apkę w telefonie i ją muszę modyfikować, bo nie jest dokładna jeśli chodzi o dni płodne i owulację. Jest rożnica kilka dni w tą czy w tą. Może jakby mieć idealne cykle i idealnie równie okresy to pewnie by się zgadzało z kalendarzem, a tak to trzeba ją dostosować pod siebie

tyle, że ja mam nieregularne cykle i kilka dni lubi mi się czasem przesunąć, co uważam za normę. Gdyby sie przesuneło o wiecej niż tydzień to bym wtedy dopiero myślała, że coś jest nie tak
3,5 roku starań...
32 lata, endometrioza II st., niepłodność idiopatyczna
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół)
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół)
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
szczepienia moją ostatnią nadzieją...
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
3,5 roku starań...
32 lata, endometrioza II st., niepłodność idiopatyczna
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół)
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół)
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
szczepienia moją ostatnią nadzieją...
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II