X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Problemy z zajściem w ciążę i baaardzo bolesne miesiączki
Odpowiedz

Problemy z zajściem w ciążę i baaardzo bolesne miesiączki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2021, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję i łączę się w bólu..
    Nimesil lub Aulin, mi najbardziej pomagają w saszetkach.
    Ostatnie odkrycie to Apo-Napro, lepszy niż nimesil bo nie wzmacnia krwawienia. Oprócz tego masaże przed miesiączką są dobrym wyjściem, rezygnacja z kawy. Słyszałam też, że joga ma zbawienny wpływ, ale nie próbowałam osobiście.
    Można też wziąc pod uwagę olejek cbd https://konopnysklep.com.pl/olej-cbd/olej-konopny-raw-5-cbdcbda-10ml-500mg.html , sama nie próbowałam ale czytałam opinie i wielu dziewczynom bardzo pomaga.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2021, 09:48

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2023, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy rodziłaś? Jest to o tyle istotne pytanie, że po porodzie (zwłaszcza cesarce) niektórym kobietom "uaktywnia się" endometrioza (o ile nie miały jej wcześniej - czasem przebiega bezobjawowo).
    Druga rzecz - niewydolność żył miednicy mniejszej. Objawy bardzo podobne do endometriozy, często mylone lub idące w parze.
    Skoro już tutaj również polecamy sobie lekarzy, do których mozna zgłosić się z problemem, daję namiar na panią doktor z Rzeszowa: https://ginekolog-rzeszow.pl/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2023, 12:58

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ