Przygody tytułowej "Bożeny"
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra przeglądam moje testy i mam same o czułości 25. Jeden mam z czułością 10 ale to jest Clearbluue + lub - i teraz nie wiem który hahaha 😂
Achh te dylematy, stary się że mnie śmieje bo przeglądam wszytskie hahahha 😆Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
ZielonaHerbata wrote:Ja jutro idę pierwszy dzień do pracy po 2tyhodniowym urlopie. Okropnie mi się nie chce.
Do tego szykują mi się w pracy spore zmiany i dużo nowych obowiązków. Ciężkie są powroty do roboty po urlopie -
Limoncia wrote:Herbatko, chyba nie zdążysz namęczyć się tymi obowiązkami 😸
W mojej pracy nie ma opcji aby dostosować mi stanowisko pracy.
Z drugiej strony, trochę głupio iść na zwolnienie ciążowe już na takim etapie i nawet nie wiem czy jest lekarza,której takie zwolnie mógłby wystawić. -
nick nieaktualny
-
Herbatka, który gin Ci zlecił metformine? Spróbuj do niego, pacjentki w ciązy przyjmują poza kolejnością. Szczególnie jak powiesz że bierzesz leki i nie wiesz czy odstawić.
ZielonaHerbata, Lulu83 lubią tę wiadomość
starania od 08.2019
👼 11.2019
08.2020 Angelius Provita, dr MP
04.2021 Puregon, Ovitrelle, Encorton, Neoparin, Accard, Luteina, Euthoryx 25
04.05 beta 812,6 mlU/ml
11.05 mamy zarodek 🍀
25.05 ❤️
"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have" -
dałam staremu pinka superczułego
dałam instrukcje zrobienia testu ale ma mnie jakby co obudzić
chociaż takie dwie kreski zobaczę 😂
jak ktoś czyta z ukrycia to pewnie pomyśli "jakaś idiotka"
a ja się jaram starego kreskami 😂😂
zostawię sobie na pamiątkę, a co !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2020, 20:13
Sleepy, Martt95, luthienn, MałaMi90, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Joan wrote:dałam staremu pinka superczułego
zostawię sobie na pamiątkę, a co !Joan lubi tę wiadomość
-
eszanka wrote:Herbatka, który gin Ci zlecił metformine? Spróbuj do niego, pacjentki w ciązy przyjmują poza kolejnością. Szczególnie jak powiesz że bierzesz leki i nie wiesz czy odstawić.
ale może spróbuję.
-
nick nieaktualnyJoan wrote:dałam staremu pinka superczułego
zostawię sobie na pamiątkę, a co !Joan lubi tę wiadomość
-
Sleepy wrote:Joan, gdyby mój sobie takie coś wstrzykiwał też bym kazała mu sikać, także jest z Tobą wszystko ok
No to dołączę to teamu 😃 Gdyby u nas była taka sytuacja też bym mojego męczyła że ma sikać 😂Joan, Sleepy lubią tę wiadomość
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
Martt95 wrote:No to dołączę to teamu 😃 Gdyby u nas była taka sytuacja też bym mojego męczyła że ma sikać 😂
mojemu jak wytłumaczyłam co mu wstrzykuje i powiedziałam o tych testach to aż mu się oczy zaświeciły
Nawet go nie musiałam namawiać. Sam stwierdził, że chce zrobić testWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2020, 21:04
ZielonaHerbata, Sleepy, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Joan wrote:taaak 😍
otworzyłam dzisiaj mu pokazać gdzie ma siki wlać. Nawet nie wiedziałam, że on taki różowy
ja używałam głównie tych z allegro
Ja go raz miałam ale wyszła biel. Później stwierdziłam,że jak będę w ciąży, to na niego sikne żeby mieć pamiatke bo mi się wizualnie bardzo podoba 😅😅
I w sumie kupiłam i siknelam -
Joan wrote:mojemu jak wytłumaczyłam co mu wstrzykuje i powiedziałam o tych testach to aż mu się oczy zaświeciły
Nawet go nie musiałam namawiać. Sam stwierdził, że chce zrobić test
Mój to raczej kazał by mi popukać się w głowę 🤭🤪Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualny
-
Widzę, że grupowe testowanko jutro 😍
Trzymam za was kciuki✊
Ja sama sikałam, ale mój sprawdzał. Zostawiliśmy test na 5 min, ja się położyłam do łóżka A on poszedł sprawdzić i wychodząc mnie oczywiście okłamał "będziemy próbować dalej " A ja "No wiem, ale pokaż" i dwie kreski i ryk 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2020, 21:41