Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przygody tytułowej "Bożeny"
Odpowiedz

Przygody tytułowej "Bożeny"

Oceń ten wątek:
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe trzymaj się. Duzo zdrówka życzę. Daj znać czy się coś synkowi poprawia i co lekarz powiedział 😪

30♀️ PCOS, IO
    35♂️
    Czas zostać mamą po raz trzeci- 29.08 SĄ! ⏸️🥹

A👧 10.11.2018
    J👧🏼 29.04.2021

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martt95 wrote:
    Mowe trzymaj się. Duzo zdrówka życzę. Daj znać czy się coś synkowi poprawia i co lekarz powiedział 😪

Ropne zapalenie noso-gardła🤦‍♀️ Płuca i oskrzela na szczęście czyste także wielka ulga ! Ale mamy się jeszcze przygotować na bardzo wysoka gorączkę. Dostał antybiotyk także walczymy , ale jest bardzo żywy w ogóle nie wyglada na chorego, szogun jeden 😂

• Martt95 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Ropne zapalenie noso-gardła🤦‍♀️ Płuca i oskrzela na szczęście czyste także wielka ulga ! Ale mamy się jeszcze przygotować na bardzo wysoka gorączkę. Dostał antybiotyk także walczymy , ale jest bardzo żywy w ogóle nie wyglada na chorego, szogun jeden 😂

Ufffffffff dobrze ze czysto! Jak napisałaś o tym kaszlu i goraczka to już mialam moja Alusie przed oczami. Stracha napędził wam ladnie. Dobrze ze taki aktywny. To bardzo dobry znak 😀

U nas corka przy zapaleniu była wręcz lejaca przez ręce. Na nic nie miala sił. Spala "na stojaco". I to u nas było bardzo podejrzane ze jednak coś poważnego się dzieje.
    Bo tak to ona tez nawet przy wysokiej gorączce potrafi się bawić i nie usiedzi na miejscu 🤦🏽‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 14:36

30♀️ PCOS, IO
    35♂️
    Czas zostać mamą po raz trzeci- 29.08 SĄ! ⏸️🥹

A👧 10.11.2018
    J👧🏼 29.04.2021

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martt95 wrote:
    Ufffffffff dobrze ze czysto! Jak napisałaś o tym kaszlu i goraczka to już mialam moja Alusie przed oczami. Stracha napędził wam ladnie. Dobrze ze taki aktywny. To bardzo dobry znak 😀

U nas corka przy zapaleniu była wręcz lejaca przez ręce. Na nic nie miala sił. Spala "na stojaco". I to u nas było bardzo podejrzane ze jednak coś poważnego się dzieje.
    Bo tak to ona tez nawet przy wysokiej gorączce potrafi się bawić i nie usiedzi na miejscu 🤦🏽‍♀️

Tez właśnie chciałam już do Ciebie pisać bo pomyślałam o Twojej Ali, młody jak w nocy dostał 40st to nie wiem czy majaczył ale
    Nie chciał w lozku leżeć bo chciał się ość bawić bardzo jest energiczny

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Dobrze, że płuca czyste, ale ropne to też nie fajnie. Zdrówka jeszcze raz

Mowe lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe,
    Ja pomyślałam,że może zapalenie płuc.Ale dobrze,że energiczny,dzieci często przy gorączce nie wyglądają jakby ją w ogóle miały🙃

Siskaa,
    Super wieści,jutro trzymamy mocno kciuki✊✊🍀🍀

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak melduje ze ovitrelle jeszcze u mnie pływa, test 25, inny niż ten co robiłam rano ale czułość ta sama:

c05613588d22.jpg

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie taka sytuacja 8dc
    6dd123eea767.jpg
    Ginekologa mam w 25dc i bede mieć wtedy @ kiedy zacząć brać dupka by ciutke wydłużyć? Bo żebym mogła iść i sprawdzić czy już nie ma torbieli?
    Jak nigdy boli mnie prawy jajnik. Nie wiem czy ziółka nie pobudziły jajnika.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowę dziwne, że rano masz mniejsze stężenie niż po południu 🤔

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Jednak melduje ze ovitrelle jeszcze u mnie pływa, test 25, inny niż ten co robiłam rano ale czułość ta sama:

c05613588d22.jpg
    Może zaczęła rosnąć właściwa beta ? ;)

Agaciorka lubi tę wiadomość

• Kasia q Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2021, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa!
    Dziś powinnam dostać okres dziś jutro i zrobiłam dziś test i negatywny a myślałam że po 6 cyklach się uda

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    U mnie taka sytuacja 8dc
    6dd123eea767.jpg
    Ginekologa mam w 25dc i bede mieć wtedy @ kiedy zacząć brać dupka by ciutke wydłużyć? Bo żebym mogła iść i sprawdzić czy już nie ma torbieli?
    Jak nigdy boli mnie prawy jajnik. Nie wiem czy ziółka nie pobudziły jajnika.

Dupka to chyba 16-25dc także powinnaś się załapać akurat na wizytę 🙂

Pszczolka36l lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to te testy zawsze jakiś dziwne rzeczy pokazywały, ja się sobie dziwie ze ja je jeszcze robię 🤦‍♀️ A idz pan w cholere z tym interesem...

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Dupka to chyba 16-25dc także powinnaś się załapać akurat na wizytę 🙂
    Super, dzięki 😘 to tak zrobię.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    U mnie to te testy zawsze jakiś dziwne rzeczy pokazywały, ja się sobie dziwie ze ja je jeszcze robię 🤦‍♀️ A idz pan w cholere z tym interesem...
    Mowę ale Morwa moze mieć rację, że skoro rano nie było nic, a teraz coś widać to może to jest teraz ta kreska? Powtórz rano test ✊✊✊✊

PS. Po cichu, żeby nie zapeszyć, był dziś u męża anastezjolog. 🙏🙏🙏🙏🙏 Szykują się na jutro rano ✊🙏🙏🙏🙏 proszę o kciuki, modlitwę, pozytywne wibracje.

Mowe, luthienn lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia q wrote:
    Hej jestem tu nowa!
    Dziś powinnam dostać okres dziś jutro i zrobiłam dziś test i negatywny a myślałam że po 6 cyklach się uda
    Hej. Nie wiem czy już robiłaś jakieś badania. Na pierwszej stronie masz rozpiskę badań na początek. I uwierz mi 6 miesięcy to pikuś 😉 Trzymam kciuki za szybkie zaciazenie.

Mowe lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Super, dzięki 😘 to tak zrobię.
    Niezłego masz tego owulaka jak na 8dc!

Pszczolka36l lubi tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Niezłego masz tego owulaka jak na 8dc!
    Tak mnie tknęło bo od wczoraj mam śluz plodny, i bolą jajniki. A dziś ewidentnie czuje prawy jajnik. Dawno już go nie czułam. I stwierdziła, że zrobię z ciekawości i o taką kreska wyszła. Minimalnie jest jaśniejsza, ale to i tak jutro 9dc,czyli owulacja pewnie 10dc. Muszę wydłużyć cykl o parę dni.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Agaciorka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczółka pięknie wyszedł ten owulak
    Mi chyba nigdy nie wyszedł tak piękny

Tak apropo jakby któraś chciała to mam do oddania trochę owulakow i nie mam co z nimi zrobić

Mowe koniecznie jutro rano sikaj bo dość wyraźnie wyszła znowu ta kreseczka

Siskaa wiesz że trzymam jutro od samego rana za Ciebie kciukasy 💚

Mnie pobolewa co jakiś czas brzuch jak na @ ale taka spotęgowaną że chce mnie skręcić. Nie wiem co to oznacza ale oby nic złego.

Siskaa lubi tę wiadomość

IVF 2021 🍀
    13.03 punkcja jajników ☺️
    18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
    24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
    8dpt 133.9 mIU/ml
    11dpt 358,1 mIU/ml
    8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
    22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
    26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
    09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️

Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)

bhywmg7yzetvsevi.png
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 29 marca 2021, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siskaa ✊✊✊✊✊✊✊✊✊ kciukasy mocne.

Mowę testowałaś ?

Agaciorka może to po punkcji Cię boli? Kiedy masz wizytę? Możesz brać magnez on działa na skurcze.

Siskaa lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
‹‹ 2068 2069 2070 2071 2072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ