Przygody tytułowej "Bożeny"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Mowe trzymaj się. Duzo zdrówka życzę. Daj znać czy się coś synkowi poprawia i co lekarz powiedział 😪
Ropne zapalenie noso-gardła🤦♀️ Płuca i oskrzela na szczęście czyste także wielka ulga ! Ale mamy się jeszcze przygotować na bardzo wysoka gorączkę. Dostał antybiotyk także walczymy , ale jest bardzo żywy w ogóle nie wyglada na chorego, szogun jeden 😂 -
Mowe wrote:Ropne zapalenie noso-gardła🤦♀️ Płuca i oskrzela na szczęście czyste także wielka ulga ! Ale mamy się jeszcze przygotować na bardzo wysoka gorączkę. Dostał antybiotyk także walczymy , ale jest bardzo żywy w ogóle nie wyglada na chorego, szogun jeden 😂
Ufffffffff dobrze ze czysto! Jak napisałaś o tym kaszlu i goraczka to już mialam moja Alusie przed oczami. Stracha napędził wam ladnie. Dobrze ze taki aktywny. To bardzo dobry znak 😀
U nas corka przy zapaleniu była wręcz lejaca przez ręce. Na nic nie miala sił. Spala "na stojaco". I to u nas było bardzo podejrzane ze jednak coś poważnego się dzieje.
Bo tak to ona tez nawet przy wysokiej gorączce potrafi się bawić i nie usiedzi na miejscu 🤦🏽♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 14:36
Alicja 10.10.2018
Joanna 29.04.2021 -
nick nieaktualnyMartt95 wrote:Ufffffffff dobrze ze czysto! Jak napisałaś o tym kaszlu i goraczka to już mialam moja Alusie przed oczami. Stracha napędził wam ladnie. Dobrze ze taki aktywny. To bardzo dobry znak 😀
U nas corka przy zapaleniu była wręcz lejaca przez ręce. Na nic nie miala sił. Spala "na stojaco". I to u nas było bardzo podejrzane ze jednak coś poważnego się dzieje.
Bo tak to ona tez nawet przy wysokiej gorączce potrafi się bawić i nie usiedzi na miejscu 🤦🏽♀️
Tez właśnie chciałam już do Ciebie pisać bo pomyślałam o Twojej Ali, młody jak w nocy dostał 40st to nie wiem czy majaczył ale
Nie chciał w lozku leżeć bo chciał się ość bawić bardzo jest energiczny -
Mowe wrote:Ropne zapalenie noso-gardła🤦♀️ Płuca i oskrzela na szczęście czyste także wielka ulga ! Ale mamy się jeszcze przygotować na bardzo wysoka gorączkę. Dostał antybiotyk także walczymy , ale jest bardzo żywy w ogóle nie wyglada na chorego, szogun jeden 😂
Mowe lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualny
-
U mnie taka sytuacja 8dc
Ginekologa mam w 25dc i bede mieć wtedy @ kiedy zacząć brać dupka by ciutke wydłużyć? Bo żebym mogła iść i sprawdzić czy już nie ma torbieli?
Jak nigdy boli mnie prawy jajnik. Nie wiem czy ziółka nie pobudziły jajnika.04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Mowę dziwne, że rano masz mniejsze stężenie niż po południu 🤔04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
nick nieaktualnyPszczolka36l wrote:
Dupka to chyba 16-25dc także powinnaś się załapać akurat na wizytę 🙂
Pszczolka36l lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mowe wrote:Dupka to chyba 16-25dc także powinnaś się załapać akurat na wizytę 🙂04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Mowe wrote:U mnie to te testy zawsze jakiś dziwne rzeczy pokazywały, ja się sobie dziwie ze ja je jeszcze robię 🤦♀️ A idz pan w cholere z tym interesem...
PS. Po cichu, żeby nie zapeszyć, był dziś u męża anastezjolog. 🙏🙏🙏🙏🙏 Szykują się na jutro rano ✊🙏🙏🙏🙏 proszę o kciuki, modlitwę, pozytywne wibracje.Mowe, luthienn lubią tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Kasia q wrote:Hej jestem tu nowa!
Dziś powinnam dostać okres dziś jutro i zrobiłam dziś test i negatywny a myślałam że po 6 cyklach się udaMowe lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
nick nieaktualny
-
Mowe wrote:Niezłego masz tego owulaka jak na 8dc!04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Pszczółka pięknie wyszedł ten owulak
Mi chyba nigdy nie wyszedł tak piękny
Tak apropo jakby któraś chciała to mam do oddania trochę owulakow i nie mam co z nimi zrobić
Mowe koniecznie jutro rano sikaj bo dość wyraźnie wyszła znowu ta kreseczka
Siskaa wiesz że trzymam jutro od samego rana za Ciebie kciukasy 💚
Mnie pobolewa co jakiś czas brzuch jak na @ ale taka spotęgowaną że chce mnie skręcić. Nie wiem co to oznacza ale oby nic złego.Siskaa lubi tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
Siskaa ✊✊✊✊✊✊✊✊✊ kciukasy mocne.
Mowę testowałaś ?
Agaciorka może to po punkcji Cię boli? Kiedy masz wizytę? Możesz brać magnez on działa na skurcze.Siskaa lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.