X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przygody tytułowej "Bożeny"
Odpowiedz

Przygody tytułowej "Bożeny"

Oceń ten wątek:
  • Martt95 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe trzymaj się. Duzo zdrówka życzę. Daj znać czy się coś synkowi poprawia i co lekarz powiedział 😪

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martt95 wrote:
    Mowe trzymaj się. Duzo zdrówka życzę. Daj znać czy się coś synkowi poprawia i co lekarz powiedział 😪

Ropne zapalenie noso-gardła🤦‍♀️ Płuca i oskrzela na szczęście czyste także wielka ulga ! Ale mamy się jeszcze przygotować na bardzo wysoka gorączkę. Dostał antybiotyk także walczymy , ale jest bardzo żywy w ogóle nie wyglada na chorego, szogun jeden 😂

• Martt95 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Ropne zapalenie noso-gardła🤦‍♀️ Płuca i oskrzela na szczęście czyste także wielka ulga ! Ale mamy się jeszcze przygotować na bardzo wysoka gorączkę. Dostał antybiotyk także walczymy , ale jest bardzo żywy w ogóle nie wyglada na chorego, szogun jeden 😂

Ufffffffff dobrze ze czysto! Jak napisałaś o tym kaszlu i goraczka to już mialam moja Alusie przed oczami. Stracha napędził wam ladnie. Dobrze ze taki aktywny. To bardzo dobry znak 😀

U nas corka przy zapaleniu była wręcz lejaca przez ręce. Na nic nie miala sił. Spala "na stojaco". I to u nas było bardzo podejrzane ze jednak coś poważnego się dzieje.
    Bo tak to ona tez nawet przy wysokiej gorączce potrafi się bawić i nie usiedzi na miejscu 🤦🏽‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2021, 14:36

Alicja 10.10.2018
    Joanna 29.04.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martt95 wrote:
    Ufffffffff dobrze ze czysto! Jak napisałaś o tym kaszlu i goraczka to już mialam moja Alusie przed oczami. Stracha napędził wam ladnie. Dobrze ze taki aktywny. To bardzo dobry znak 😀

U nas corka przy zapaleniu była wręcz lejaca przez ręce. Na nic nie miala sił. Spala "na stojaco". I to u nas było bardzo podejrzane ze jednak coś poważnego się dzieje.
    Bo tak to ona tez nawet przy wysokiej gorączce potrafi się bawić i nie usiedzi na miejscu 🤦🏽‍♀️

Tez właśnie chciałam już do Ciebie pisać bo pomyślałam o Twojej Ali, młody jak w nocy dostał 40st to nie wiem czy majaczył ale
    Nie chciał w lozku leżeć bo chciał się ość bawić bardzo jest energiczny

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Dobrze, że płuca czyste, ale ropne to też nie fajnie. Zdrówka jeszcze raz

Mowe lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Marzenia Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe,
    Ja pomyślałam,że może zapalenie płuc.Ale dobrze,że energiczny,dzieci często przy gorączce nie wyglądają jakby ją w ogóle miały🙃

Siskaa,
    Super wieści,jutro trzymamy mocno kciuki✊✊🍀🍀

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak melduje ze ovitrelle jeszcze u mnie pływa, test 25, inny niż ten co robiłam rano ale czułość ta sama:

c05613588d22.jpg

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie taka sytuacja 8dc
    6dd123eea767.jpg
    Ginekologa mam w 25dc i bede mieć wtedy @ kiedy zacząć brać dupka by ciutke wydłużyć? Bo żebym mogła iść i sprawdzić czy już nie ma torbieli?
    Jak nigdy boli mnie prawy jajnik. Nie wiem czy ziółka nie pobudziły jajnika.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
    Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr.
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowę dziwne, że rano masz mniejsze stężenie niż po południu 🤔

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Jednak melduje ze ovitrelle jeszcze u mnie pływa, test 25, inny niż ten co robiłam rano ale czułość ta sama:

c05613588d22.jpg
    Może zaczęła rosnąć właściwa beta ? ;)

Agaciorka lubi tę wiadomość

• Kasia q Debiutantka

Wysłany: 28 marca 2021, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tu nowa!
    Dziś powinnam dostać okres dziś jutro i zrobiłam dziś test i negatywny a myślałam że po 6 cyklach się uda

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    U mnie taka sytuacja 8dc
    6dd123eea767.jpg
    Ginekologa mam w 25dc i bede mieć wtedy @ kiedy zacząć brać dupka by ciutke wydłużyć? Bo żebym mogła iść i sprawdzić czy już nie ma torbieli?
    Jak nigdy boli mnie prawy jajnik. Nie wiem czy ziółka nie pobudziły jajnika.

Dupka to chyba 16-25dc także powinnaś się załapać akurat na wizytę 🙂

Pszczolka36l lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to te testy zawsze jakiś dziwne rzeczy pokazywały, ja się sobie dziwie ze ja je jeszcze robię 🤦‍♀️ A idz pan w cholere z tym interesem...

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Dupka to chyba 16-25dc także powinnaś się załapać akurat na wizytę 🙂
    Super, dzięki 😘 to tak zrobię.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    U mnie to te testy zawsze jakiś dziwne rzeczy pokazywały, ja się sobie dziwie ze ja je jeszcze robię 🤦‍♀️ A idz pan w cholere z tym interesem...
    Mowę ale Morwa moze mieć rację, że skoro rano nie było nic, a teraz coś widać to może to jest teraz ta kreska? Powtórz rano test ✊✊✊✊

PS. Po cichu, żeby nie zapeszyć, był dziś u męża anastezjolog. 🙏🙏🙏🙏🙏 Szykują się na jutro rano ✊🙏🙏🙏🙏 proszę o kciuki, modlitwę, pozytywne wibracje.

Mowe, luthienn lubią tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia q wrote:
    Hej jestem tu nowa!
    Dziś powinnam dostać okres dziś jutro i zrobiłam dziś test i negatywny a myślałam że po 6 cyklach się uda
    Hej. Nie wiem czy już robiłaś jakieś badania. Na pierwszej stronie masz rozpiskę badań na początek. I uwierz mi 6 miesięcy to pikuś 😉 Trzymam kciuki za szybkie zaciazenie.

Mowe lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2021, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolka36l wrote:
    Super, dzięki 😘 to tak zrobię.
    Niezłego masz tego owulaka jak na 8dc!

Pszczolka36l lubi tę wiadomość

• Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowe wrote:
    Niezłego masz tego owulaka jak na 8dc!
    Tak mnie tknęło bo od wczoraj mam śluz plodny, i bolą jajniki. A dziś ewidentnie czuje prawy jajnik. Dawno już go nie czułam. I stwierdziła, że zrobię z ciekawości i o taką kreska wyszła. Minimalnie jest jaśniejsza, ale to i tak jutro 9dc,czyli owulacja pewnie 10dc. Muszę wydłużyć cykl o parę dni.

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
  • Agaciorka Autorytet

Wysłany: 28 marca 2021, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczółka pięknie wyszedł ten owulak
    Mi chyba nigdy nie wyszedł tak piękny

Tak apropo jakby któraś chciała to mam do oddania trochę owulakow i nie mam co z nimi zrobić

Mowe koniecznie jutro rano sikaj bo dość wyraźnie wyszła znowu ta kreseczka

Siskaa wiesz że trzymam jutro od samego rana za Ciebie kciukasy 💚

Mnie pobolewa co jakiś czas brzuch jak na @ ale taka spotęgowaną że chce mnie skręcić. Nie wiem co to oznacza ale oby nic złego.

Siskaa lubi tę wiadomość

IVF 2021 🍀
    13.03 punkcja jajników ☺️
    18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
    24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
    8dpt 133.9 mIU/ml
    11dpt 358,1 mIU/ml
    8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
    22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
    26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
    09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️

Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)

bhywmg7yzetvsevi.png
  • Pszczolka36l Autorytet

Wysłany: 29 marca 2021, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siskaa ✊✊✊✊✊✊✊✊✊ kciukasy mocne.

Mowę testowałaś ?

Agaciorka może to po punkcji Cię boli? Kiedy masz wizytę? Możesz brać magnez on działa na skurcze.

Siskaa lubi tę wiadomość

04.01.2020 💔
    14.03.20 1 IUI 😔
    06.05 IUI 😔
‹‹ 2068 2069 2070 2071 2072 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ