Przyszłe i teraźniejsze mamy z Poznania
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Na dzisiaj koniec do pracy czas iść, wrócę o 1 w nocy, jak se pomyślę że może jestem w ciąży i mam iść na 11 godzin do pracy do Macdonalda, to mnie nerwica bierze
-
To w sumie nasz czwarty cykl starań, pierwszy z mierzeniem temperatury. Wiem, że to niewiele, ale się nieco martwię, bo mam już 33 lata, endometriozę i możliwe problemy z tarczycą.
Dariaa, powodzenia w piątekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 19:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zgredek wrote:Hej dziewczyny:) Ja także jestem z okolic Poznania, tam pracuję i mam lekarza To nas 1 cykl starań po laparotomii, obecnie jestem prawie 5 tyg po odstawieniu Visanne i czekam na @, jeśli do wtorku nie przyjdzie to testuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa chodzę do Dr Nycza do ośrodka POSUM http://www.posum.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=11 jak na razie jestem z Niego zadowolona. Jedyny minus to taki, że lubi sobie robić często przerwy i mimo, żę jest się umówionym na jakąś konkretną godzinę to tak i tak można wejść z 2 godzinnym opóźnieniem....