Przyszłe i teraźniejsze mamy z Poznania
-
WIADOMOŚĆ
-
chodzilam do dr Nycza w Posum to on mi porobil wszelkie badania ale jego dystans mnie przerosl,dlugie kolejki oraz dlugie czekanie nawet jak na godzine bylo ale.pacjentki go lubia,potem chodzilam do centrum zdrowia kobiety na ulanska do dr.szczesniak ale zaczela brac kase ot taak a niby na NFZ miedzy czasie bylam zapisana na Polna i bylam tam w poradni nieplodnosci dostalam skierowanie na inseminacje obecnie donikogo nie chodze to moje ostatnie podejscie.do.sprawy i odpuszczam.
P.s sory za bledy z tel pisze -
marlena86 wrote:Ja chodzę do Dr Nycza do ośrodka POSUM http://www.posum.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=6&Itemid=11 jak na razie jestem z Niego zadowolona. Jedyny minus to taki, że lubi sobie robić często przerwy i mimo, żę jest się umówionym na jakąś konkretną godzinę to tak i tak można wejść z 2 godzinnym opóźnieniem....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dariaa wrote:Mówicie ile się staracie, nam mineło w październiku 3 lata starań bezowocnych w piątek podchodzimy do naszej pierwszej inseminacji w Poznaniu na Polnej.
Mój to jest drugi cykl starań, i coś czuję że będzie trzeci
-
madziulek wrote:Witajcie
Rano znów testowałam i jest bledziutka druga kreska
http://zapodaj.net/ce34d0e4bbad9.jpg.html
Madziulek zazdroszczę, ja dziś nie wytrzymałam i po 10 dniach od prawdopodobnej owulacji zrobiłam tesciora ale nic nie ma , no jak się okres do piątku nie pojawi to zrobię jeszcze raz.
Gratuluję Ci i życzę szczęśliwych 9 miesięcy -
Madziulek GRATULUJE i zazdroszcze
Lady Savage, ja z checia gdzies wyskocze:)
A co do lekarza, to ja trafilam z polecenia (cale zycie chodzilam prywatnie, a w ciazy ilosc wizyt i suma jaka mi przy tym wyszla byla przerazajaca) do dr.Ewy Głydy (przyjmuje w Bamberskim Dworze na Sołaczu/Jeżycach)i smiem twierdzic, ze jest CUDOWNA! Trafilam do niej w ciezkim czasie, mimo ze szlam pelna optymizmu. Empatyczna, konkretna, mila i wspolczujaca. Teraz jej za nic nie opuszczę -
Lady Savage wrote:Wolisz w tą środe czy przyszła ?
Pisałas o wtorku ;P
Środa tez moze byc, tylko wtedy troche pozniej, bo o 17 mam wizyte kontrolna po lyczeczkowaniu. Lekarza mam prawie w centrum, wiec potem moglabym dojechac gdziekolwiek.
A reszta Dziewczat tez chetna?
-
Tak pisałam o wtorku ;/ jestem jakaś rozkojarzona sorka to co wtorek ten czy przyszly
Tak sobie myślę że może przyszły 25 listopad, może się ktoś jeszcze dokoptujeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 10:19
-
Pierwsze takie spotkanie pewnie będzie w 3 góra 4 osoby, ale jak rozkręcimy, to możemy dość do jednego spotkania na miesiąc w gronie 10 osób potem możemy jakieś kurcze konkursy porobić, albo porady, może kogoś zaprosimy kto się zna na jakieś dziedzinie związanej z dzieciaczkami. O takie coś mi się marzy :0