Przyszłe i teraźniejsze mamy z Poznania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka88 wrote:Zobaczcie co mi Małż przesłał
http://www.architectureartdesigns.com/the-most-insanely-genius-hacks-that-every-parent-must-know/
Niektore pomysly sa naprawde genialne, choc basenu w salonie bym nie przelknela;)
Prosze trzymac kciuki, na 17 ide do gina na kontrole!
Zaciskam kciuki..daj znać co lekarz powiedział -
Pierwszy raz od 3 tygodnie ciesze sie:) Usmiech nie schodzi mi z ust!
Po zabiegu wszystko super, ekstra. Sluzowka ok, pecherzyk 2cm w lewym jajniku gotowy do pekniecia:)
I najlepsze- od nastepnego cyklu mozemy sie JUZ STARAC:) Nie musimy czekac, wszystko jest pieknie!W ogole lekarka sceptycznie podchodzi do odczekiwania np. pol roku.
Lianna, chcialam isc pobiegac zeby radosc wybiegac;) Patrze na termometr a tu 3,5 stopnia! Chyba dzis odpuszcze, zwlaszcza ze mam podejrzenie zapalenia oskrzeli- pocwicze w domu:)Lianna, Zgredek, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka88 wrote:Pierwszy raz od 3 tygodnie ciesze sie:) Usmiech nie schodzi mi z ust!
Po zabiegu wszystko super, ekstra. Sluzowka ok, pecherzyk 2cm w lewym jajniku gotowy do pekniecia:)
I najlepsze- od nastepnego cyklu mozemy sie JUZ STARAC:) Nie musimy czekac, wszystko jest pieknie!W ogole lekarka sceptycznie podchodzi do odczekiwania np. pol roku.
Lianna, chcialam isc pobiegac zeby radosc wybiegac;) Patrze na termometr a tu 3,5 stopnia! Chyba dzis odpuszcze, zwlaszcza ze mam podejrzenie zapalenia oskrzeli- pocwicze w domu:)
Natka to życzę Ci zdrowia i trzymam kciuki za następny cykl -
W ogóle mija mi właśnie 34 dzień cyklu, zrobiłam test rano bo jestem zbyt ciekawska i niecierpliwa, ale jedna krecha ale okresu nie ma więc nie panikuje poczekamy do piątku, albo okres, albo jeszcze 2 krechy się pojawią
-
Lady Savage wrote:W ogóle mija mi właśnie 34 dzień cyklu, zrobiłam test rano bo jestem zbyt ciekawska i niecierpliwa, ale jedna krecha ale okresu nie ma więc nie panikuje poczekamy do piątku, albo okres, albo jeszcze 2 krechy się pojawią
My jutro jedziemy na Polną rano- wstępnie mam inseminację mam nadzieje że jajeczka sa duże i się uda... jutro to mój 14 dc mam regularne do 28 dni więc może akurat bedzie dobrze.<--proszę też o kciuki.(mam nadzieje ze wam starczy dłoni)
Natka88, Lianna lubią tę wiadomość