Pytania..
-
WIADOMOŚĆ
-
Obyś nie miała problemów z zajściem w ciążę... Tez miałam nie mieć bo 12 lat temu urodziłam córkę (zaskoczyłam w pierwszy cyklu starań) a teraz niestety nie było już tak kolorowo i walczyliśmy rok.
Dlatego jak słyszę, ze lekarz powiedział tak jak Tobie nie badajac dokładnie i sprawdzajac wszystkiego to trochę mi słabo się robi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 23:03
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Sama nie wiem, aż takiego ciśnienia nie mam. Mam dopiero 20 lat więc zdążę jeszcze powalczyć,a moim zdaniem warto chociażby dla ustabilizowania cykli.. A może jak już będzie stabilnie to się uda, zresztą mam ją tylko na pół roku więc może wtedy się uda.. Myślę, że gorzej niż było już nie będzie..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinga20 wrote:Witam.. Mam kilka pytań i mam nadzieję, że ktoś mi poświęci chwilkę i podzieli się wiedzą
1. Biorę od tego cyklu luteinę 100mg, mam brać raz dziennie, ale w ulotce wszędzie pisało o dwóch razach dziennie, czy ten raz to nie za mało??
2. Mam nieregularne cykle, w ciągu ostatnich paru miesięcy najkrótszy trwał 27 dni a najdłuższy 47, czy mam czekać na okres czy warto wykonać test? Skoro mam nieregularne cykle to kiedy wykonać test??
3. Ważę 58 kg, i mam 160 cm wzrostu, przytyłam trochę przez ostatnie miesiące zawsze ważyłam mniej, czy powinnam się martwić moją wagą? dla ciąży lepiej zrzucić kilka kilo czy nie ma problemu z wagą?
Liczę na poważne odpowiedzi, i z góry dziękuję
2. W dniu przewidywanego okresu robisz test.
3. Nie popadaj w paranoje, lepiej zamiast myslec o odchudzaniu to pytanie czy lekarz dał Ci badania hormonalne? -
nick nieaktualnyKinga20 wrote:Aszka nie mam dobrych cykli bo mam bardzo nieregularne..
Ale właśnie nie wiem kiedy jest przewidywany dzień okresu bo mam nieregularne i nie wiem ile muszę czekać..
3. miałam już badania hormonalne
Progesteron w ktorym dniu robilas i jaki wynik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 18:10
-