pytanie do SZCZUPLUTKICH KOBIETEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynamonek30 wrote:doskonale cię rozumiem, bardzo ciężko jest przytyc, ja zaszłam majac 42,5 ale potem chudłam,, jakby było z czego od 7 Listopada udało mi się przytyc 2,5 kilo ale czy uda mi sie to utrzymac>?
Na kalkulatorach przy moim wzroscie powinnam miec 44,6 ,żeby łapać się w "widełkach" prawidłowej wagi, chce przytyc bo wiem,że w trakcie ciąży mogę znowu schudnac
teraz wciskam "na chama" w siebie kasze, bo wyczytałam że ryż jest "zły' i co tu jest żeby było dobrze? nie jem Fast Foodów słodyczy też jakoś nie,,a zapas na ciaze wole miec:)
Ja znowu mam problem z ograniczaniem fast foodów ze względu na pracę. Ale chyba nie będę miała wyboru bo w sumie to ta zła dieta może być problemem. Życzę Ci byś przytyła i żeby te Twoje 2.5 kg się utrzymało
Moja mama czasem wspomina że ona miała problem dojść do 50 kg a jak już doszła to potem waga już sama szła w górę teraz chciałaby schudnąć
Mam nadzieje że po zmianie diety też uda mi się trochę przytyćCynamonek30 lubi tę wiadomość
-
hej ja mam 172 i waze 49 kg i jestem we wczesnej ciazy, i mam nadzieje ze bedzie oki, a co do uwag innych pod moim adresem to czasami mam ochote podejsc i przywalic komus, bo ludzie jak patrza na kogos szczuplego to odrazu jst ze ma anoreksje
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
marta -
marta83 wrote:hej ja mam 172 i waze 49 kg i jestem we wczesnej ciazy, i mam nadzieje ze bedzie oki, a co do uwag innych pod moim adresem to czasami mam ochote podejsc i przywalic komus, bo ludzie jak patrza na kogos szczuplego to odrazu jst ze ma anoreksje
Masz jakiś sposób na nie? czy poprostu ignorujesz?
życzę Ci zdrowej ciąży! -
nick nieaktualnymarta83 wrote:hej ja mam 172 i waze 49 kg i jestem we wczesnej ciazy, i mam nadzieje ze bedzie oki, a co do uwag innych pod moim adresem to czasami mam ochote podejsc i przywalic komus, bo ludzie jak patrza na kogos szczuplego to odrazu jst ze ma anoreksje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 08:53
-
nick nieaktualnyJa tez slysze od ludzi jak Ty masz w ciaze zajsc jak wazysz zaledwie 49 kg ...takie gadanie w ciazy bylam wazylam 45 kg a ludzie ktorzy tak mowia nie Sa zbyt szczupli i moze to zazdrosc...a Tu inny problem a nie waga
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 19:39
Cynamonek30 lubi tę wiadomość
-
wiecie co zawsze bylam szczupla i chyba nic na to nie poradzimy, wydaje mi sie ze te glupie uwagi sa poprostu zazdroscia ze inna osoba musi sie odchudzac cwiczyc ograniczac jedzenie slodycze, a my jemy co chcemy i o ktorej chcemy, ja mam w nosie juz uwagi innych, ale dalej rozwala mnie jak jakas znajoma mowi do mnieze ona chce byc taka szczupla, i ze mi zazdrosci, hehehemarta
-
nick nieaktualnyJa jak poznalam meza wazylam 58 kg potem schudlam do 45 wlasnie jak zaszlam w ciaze ...noo ale niestety w druga ciaze tez zaszlam wazac jakies 47 a teraz takie 49 -50 i nie moge zajsc...a smiac mi sie chce jak ktos mowi moja kol pierw przytyla i dlatego jej sie udalo ...tylko moze to zbieg okolicznosci i do tego musi byc zdrowa bo nie kazdy ma problemy z hormonami przysadka itp
-
Cynamonek30 wrote:ja też nie wiem co odpowiedziec, staram sie nie reagowac, ale czasami cisnienie jest silniejsze i cos wypale..kurczę no!!
kaarolaa lubi tę wiadomość
marta -
mrth666 wrote:163 cm i 41-43 kg...takie mam wahania i nigdy nie ważyłam więcej. Jestem zdrowa, wyniki z krwi miałam idealne, owulki mam, miesiączki w terminie a i tak nigdy nie byłam w ciąży a z kalendarzem staramy się prawie rok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:09
-
Strażaczka90 wrote:Kochanie może wyluzuj trochę nie mierz tempki nie badaj szyjki sluzu objawów nie zapisuj.odpocznij a uda sie....a nie tylko kalendarzyk owu i w koleczko....ja przestalam mierzyć w tym cyklu i owulke miałam zawsze przez stres w 25 dc a teraz mam szybciej:) i odpoczywam rekaksuje sie...bo stres że tempka spada albo nie chcę pójść do góry to mnie stresowalo i to bardzo....wieczorem kladlam sie spać z myślą Kurde jaką tempka będzie rano
Już drugi cykl się do tego przygotowuje może w tym cyklu dam radę
co do ciąży to przypuszczam że może mam jakąś blokadę psychiczną bo jestem b. nerwową osobą inaczej nie umiem tego wytłumaczyć... -
Strażaczka90 wrote:Mi przy zgubieniu 17 kg pomogła Chodakowska....w przeciagu pół roku....
efekt naprawdę świetny!! a ile razy w tygodniu i które treningi robiłaś? ja w tym miesiącu też spróbowałam z chodakowską, ale dopiero trzy razy. Wczoraj miałam ćwiczyć kolejny raz, ale przyszła @ i tak mnie bolało że się ruszać nie mogłam, a co dopiero ćwiczyć. Ja narazie próbowałam tylko skalpel.Strażaczka90 lubi tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
Viviana, tylko jak mam mega stresa to nie mogę nic przełknac a teraz jem normalnie i wszystko.
Anoreksji nie mam bo widzę,że mam za mało, kilogramów.
muszę sie bardziej postarac bo zależy mi by kolejna ciaza była ze szczesliwym zakonczeniem, ale kurcze co jesc by były kilogramy i żeby to nie były 'złe' weglowodany... -
Majka86 wrote:efekt naprawdę świetny!! a ile razy w tygodniu i które treningi robiłaś? ja w tym miesiącu też spróbowałam z chodakowską, ale dopiero trzy razy. Wczoraj miałam ćwiczyć kolejny raz, ale przyszła @ i tak mnie bolało że się ruszać nie mogłam, a co dopiero ćwiczyć. Ja narazie próbowałam tylko skalpel.