REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Ali wrote:W jakim klimacie Ty żyjesz kobieto??!! Bo na pewno nie w naszej szerokości
Kochana wlasnie cos ze mna nie tak bo jestem mega zmarzluchem...to pora roku w ktorej jestem otutana od stop po koncowki wlosow...ale nie nawidze nosic nic na stopach uwielbiam boosso lazikowac....ale ale skarpety czekaja...
Najlepsze ...przebywam jeszcze chlodniejszych klimatach...skandynawskich haha
Mama_Ali lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Dziewczyny widze ze faszionistki tu same
Ja w pl tez sie tak lubie ubierac. Im wiecej warstw tym lepiej. Tu zazwyczaj konczy sie na legginsach termicznych pod jeansy. A w domu wlaczam ogrzewanie i moge sie rozbierac.JennyXS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Kochana wlasnie cos ze mna nie tak bo jestem mega zmarzluchem...to pora roku w ktorej jestem otutana od stop po koncowki wlosow...ale nie nawidze nosic nic na stopach uwielbiam boosso lazikowac....ale ale skarpety czekaja...
Najlepsze ...przebywam jeszcze chlodniejszych klimatach...skandynawskich haha
O matulu, no to wszystko jasne, zaadoptowałaś sie do panujących warunków i dlatego zimno Ci nie straszne .
Ja tez o tej porze juz jestem, nawet w domu, ubrana na cebulkę. Szkoda ze nie widziałam bitwy na szmaty, wrzuciłabym swój sexi strój.pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:Eeee nooo super but....ale dziecko jakie Ty chude peciny masz!!
A z tymi gaciami i getrami tez sie nie lapie;)
hahaha, no to mnie emaj za klawisze złapała
już Wam nie będę opowiadać o bieliźnie na zimę <przewraca oczyma>emaj lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Mama Ali ...dawaj bitwa sie zaczela ...czekamy ...
Ale ja już w wyrku w koszulinie! No to nie bede tu przeciez rozneglizowanych dawać
Generalnie to w łóżku jestem juz od 19 , to plus tej pory roku, nie ma wyrzutów sumienia. Poza tym czuje sie rozgrzeszona, gdyz dzis spalam do....uwaga: 3:45- tak, dobrze napisałam. Tak obudziło się moje dziecko i nie chciało spać.
Miałam męża uwieść wieczorem ale biedak padł już i śpi , oboje mielismy cięzką noc.
tak więc jak się grzecznie żegnam i jutro wpadam obczaić jeszcze jakieś stylówy.
A ja, mimo braku seksu w czasie owulacji , braku objawów i negatywnej bety jutro sikne na test! A co! Ba, nawet na dwa! Jeden kupiłam ja, drugi mężu mój , jakis wynalazek którego nie znam. No ale musze sie pozbyc zeby nie kusiło to od razu dwa wykorzystam.pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Heloł laski,
u mnie dzisiaj test negatywny ale też @ nie widać a powinna być dzisiaj. Poczekam jeszcze do jutra i pójdę na betę, bo nie wiem czy mam te głupie zastrzyki do stymulacji kupowaćHashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
,,,homoseksualny kulturysta....no nie wytrzymam ...heheh
Ja na tym tutejszym moim zadupiu w tym stylingu to najmodniejsza jestem w obrebie 100 km..no jeszcze odnajde onuce i bedzie modziarsko na topieVesper, emaj lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Trzeba zapytać Morwę, jaki strój na zaciążenie poleca. W końcu dała nam dobry przykład, że się da spłodzić potomka w warunkach mało zachęcających do noszenia koronków
pepsunieczka lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Dziewczyny, nadrabiałam Was w metrze i musiałam się pilnować żeby nie parskać śmiechem do telefonu te Wasze dzieci będą/ mają matki szurnięte
A teraz chwila powagi: wino wypite w tych ciepłych gaciach?Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość