REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_Ali wrote:W jakim klimacie Ty żyjesz kobieto??!! Bo na pewno nie w naszej szerokości
Kochana wlasnie cos ze mna nie tak bo jestem mega zmarzluchem...to pora roku w ktorej jestem otutana od stop po koncowki wlosow...ale nie nawidze nosic nic na stopach uwielbiam boosso lazikowac....ale ale skarpety czekaja...
Najlepsze ...przebywam jeszcze chlodniejszych klimatach...skandynawskich haha
Mama_Ali lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Dziewczyny widze ze faszionistki tu same
Ja w pl tez sie tak lubie ubierac. Im wiecej warstw tym lepiej. Tu zazwyczaj konczy sie na legginsach termicznych pod jeansy. A w domu wlaczam ogrzewanie i moge sie rozbierac.JennyXS lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Kochana wlasnie cos ze mna nie tak bo jestem mega zmarzluchem...to pora roku w ktorej jestem otutana od stop po koncowki wlosow...ale nie nawidze nosic nic na stopach uwielbiam boosso lazikowac....ale ale skarpety czekaja...
Najlepsze ...przebywam jeszcze chlodniejszych klimatach...skandynawskich haha
O matulu, no to wszystko jasne, zaadoptowałaś sie do panujących warunków i dlatego zimno Ci nie straszne.
Ja tez o tej porze juz jestem, nawet w domu, ubrana na cebulkę. Szkoda ze nie widziałam bitwy na szmaty, wrzuciłabym swój sexi strój.pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:Eeee nooo super but....ale dziecko jakie Ty chude peciny masz!!
A z tymi gaciami i getrami tez sie nie lapie;)
hahaha, no to mnie emaj za klawisze złapała
już Wam nie będę opowiadać o bieliźnie na zimę <przewraca oczyma>emaj lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Mama Ali ...dawaj bitwa sie zaczela ...czekamy ...
Ale ja już w wyrku w koszulinie! No to nie bede tu przeciez rozneglizowanych dawać
Generalnie to w łóżku jestem juz od 19, to plus tej pory roku, nie ma wyrzutów sumienia. Poza tym czuje sie rozgrzeszona, gdyz dzis spalam do....uwaga: 3:45- tak, dobrze napisałam. Tak obudziło się moje dziecko i nie chciało spać.
Miałam męża uwieść wieczorem ale biedak padł już i śpi, oboje mielismy cięzką noc.
tak więc jak się grzecznie żegnam i jutro wpadam obczaić jeszcze jakieś stylówy.
A ja, mimo braku seksu w czasie owulacji, braku objawów i negatywnej bety jutro sikne na test! A co! Ba, nawet na dwa! Jeden kupiłam ja, drugi mężu mój
, jakis wynalazek którego nie znam. No ale musze sie pozbyc zeby nie kusiło to od razu dwa wykorzystam.
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Heloł laski,
u mnie dzisiaj test negatywny ale też @ nie widać a powinna być dzisiaj. Poczekam jeszcze do jutra i pójdę na betę, bo nie wiem czy mam te głupie zastrzyki do stymulacji kupowaćHashimoto, MTHFR ,teratozoospermia, immuno, gruczolak przysadki, endo, adeno, borelioza AMH 0,36
START 2013
HSG, laparo, histero, IUI
01.2016 I ICSI1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11,12.2019 i 02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płoduczekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET5bb
16.09.2024 FET3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2
03.2025 V IVF - 2.11 zamrożona
29.05.2025 FET 2.11 ostatni
6dpt ⏸
7dpt beta 47, 9dpt beta 105 -
,,,homoseksualny kulturysta....no nie wytrzymam ...heheh
Ja na tym tutejszym moim zadupiu w tym stylingu to najmodniejsza jestem w obrebie 100 km..no jeszcze odnajde onuce i bedzie modziarsko na topieVesper, emaj lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Trzeba zapytać Morwę, jaki strój na zaciążenie poleca. W końcu dała nam dobry przykład, że się da spłodzić potomka w warunkach mało zachęcających do noszenia koronków
pepsunieczka lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Dziewczyny, nadrabiałam Was w metrze i musiałam się pilnować żeby nie parskać śmiechem do telefonu
te Wasze dzieci będą/ mają matki szurnięte
A teraz chwila powagi: wino wypite w tych ciepłych gaciach?Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość