REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dziś z rana dalej bladziochy, ani trochę nie przyciemniał więc zdaje sobie sprawę że może to być CB ale zobaczymy byłam na becie ale nie zdążyłam dziś odebrać wyniku, i dopiero rano odbiore. A powiedzcie mi bo jestem w sumie pierwszy raz w ciąży i pierwszy raz zrobiłam betę jak dziś mam 4t1dc to na wyniku mam patrzeć na normy dla skończonego czwartego czy zaczętego piątego tygodnia ? I o ile powinna mi beta urosnąć po 48 godzinach żeby było ok ? 100 ℅
-
W ciągu 48h beta ma przyrosnąć o minimum 66% a w ciągu 72h o 114% a tym ,że masz bladziocha to się nie przejmuj u mnie przy becie 192,2 tez miałam ledwo widzialnego bladziocha. Testy sikanie pokazują ładne kreski przy dużej becie czyli za tydzień będą ładnie widoczne
Ejrene lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:W ciągu 48h beta ma przyrosnąć o minimum 66% a w ciągu 72h o 114% a tym ,że masz bladziocha to się nie przejmuj u mnie przy becie 192,2 tez miałam ledwo widzialnego bladziocha. Testy sikanie pokazują ładne kreski przy dużej becie czyli za tydzień będą ładnie widoczne
Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź Dam znać co tam mi wyjdzie. -