Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś z rana dalej bladziochy, ani trochę nie przyciemniał więc zdaje sobie sprawę że może to być CB ale zobaczymy ;) byłam na becie ale nie zdążyłam dziś odebrać wyniku, i dopiero rano odbiore. A powiedzcie mi bo jestem w sumie pierwszy raz w ciąży i pierwszy raz zrobiłam betę jak dziś mam 4t1dc to na wyniku mam patrzeć na normy dla skończonego czwartego czy zaczętego piątego tygodnia ? I o ile powinna mi beta urosnąć po 48 godzinach żeby było ok ? 100 ℅

atdc15nmjt4tk663.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciągu 48h beta ma przyrosnąć o minimum 66% a w ciągu 72h o 114% :) a tym ,że masz bladziocha to się nie przejmuj u mnie przy becie 192,2 tez miałam ledwo widzialnego bladziocha. Testy sikanie pokazują ładne kreski przy dużej becie czyli za tydzień będą ładnie widoczne :)

Ejrene lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W ciągu 48h beta ma przyrosnąć o minimum 66% a w ciągu 72h o 114% :) a tym ,że masz bladziocha to się nie przejmuj u mnie przy becie 192,2 tez miałam ledwo widzialnego bladziocha. Testy sikanie pokazują ładne kreski przy dużej becie czyli za tydzień będą ładnie widoczne :)

Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź :) Dam znać co tam mi wyjdzie.

atdc15nmjt4tk663.png
  • opóźniona Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa poproszę o winko !

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

‹‹ 158 159 160 161 162
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ