Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś z rana dalej bladziochy, ani trochę nie przyciemniał więc zdaje sobie sprawę że może to być CB ale zobaczymy ;) byłam na becie ale nie zdążyłam dziś odebrać wyniku, i dopiero rano odbiore. A powiedzcie mi bo jestem w sumie pierwszy raz w ciąży i pierwszy raz zrobiłam betę jak dziś mam 4t1dc to na wyniku mam patrzeć na normy dla skończonego czwartego czy zaczętego piątego tygodnia ? I o ile powinna mi beta urosnąć po 48 godzinach żeby było ok ? 100 ℅

atdc15nmjt4tk663.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciągu 48h beta ma przyrosnąć o minimum 66% a w ciągu 72h o 114% :) a tym ,że masz bladziocha to się nie przejmuj u mnie przy becie 192,2 tez miałam ledwo widzialnego bladziocha. Testy sikanie pokazują ładne kreski przy dużej becie czyli za tydzień będą ładnie widoczne :)

Ejrene lubi tę wiadomość

• Ejrene Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W ciągu 48h beta ma przyrosnąć o minimum 66% a w ciągu 72h o 114% :) a tym ,że masz bladziocha to się nie przejmuj u mnie przy becie 192,2 tez miałam ledwo widzialnego bladziocha. Testy sikanie pokazują ładne kreski przy dużej becie czyli za tydzień będą ładnie widoczne :)

Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź :) Dam znać co tam mi wyjdzie.

atdc15nmjt4tk663.png
  • opóźniona Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa poproszę o winko !

Alicja 40 tc. 2007
    Aniołek 6 tc. 2012 (*)
    Antonina 35 tc. 2016
    Anastazja 30 tc. 2021

‹‹ 158 159 160 161 162
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ