REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anika27 wrote:Hej ja już tyle razy w tym październiku wolałam na patyku i nic, ale Ridża nadal nie ma czyli kończę miesiąc z niczym, ani wina ani kota ? Wrrr
Może Powstańcem zakończysz ten cykl. Tego Ci życzę
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Ja się nieśmiało chciałam na koniec wbić Myślałam, że dzisiaj będę testować, ale niestety temp spadła, więc powstrzymałam się przed rozczarowaniem...
Ale zastanawia mnie jedna kwestia. Mierzę temp o 5:30 - w tym tygodniu jeździłam później do pracy i po zmierzeniu o 5:30 jeszcze drzemałam i mierzyłam ponownie o 6 - i w ostatnich trzech dniach miałam o 6:00 temp 37 i lekko więcej.
I nie wiem co o tym myśleć... Dzisiaj mam 29dc, w zeszłym cyklu już miałam wtedy okres (a okresy mam regularne, ale lekko przesunięte w dniach - ostatnie 5 to 25,29,26,32,27).
Może napiszecie jakieś dobre słowo?
Ejrene - po cichu gratuluje, blada kreska to zawsze druga kreska
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 12:16
-
Blondi tu nie ma co liczyć na dobre słowo
Rob test, po co żyć w niepewności.
Chociaż jeśli owu była wtedy kiedy masz zaznaczoną na wykresie, to cykl może być dłuższy. Zależy jak długą masz fazę lutealną.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
blondi29 wrote:Ja się nieśmiało chciałam na koniec wbić Myślałam, że dzisiaj będę testować, ale niestety temp spadła, więc powstrzymałam się przed rozczarowaniem...
Ale zastanawia mnie jedna kwestia. Mierzę temp o 5:30 - w tym tygodniu jeździłam później do pracy i po zmierzeniu o 5:30 jeszcze drzemałam i mierzyłam ponownie o 6 - i w ostatnich trzech dniach miałam o 6:00 temp 37 i lekko więcej.
I nie wiem co o tym myśleć... Dzisiaj mam 29dc, w zeszłym cyklu już miałam wtedy okres (a okresy mam regularne, ale lekko przesunięte w dniach - ostatnie 5 to 25,29,26,32,27).
Może napiszecie jakieś dobre słowo?
Ejrene - po cichu gratuluje, blada kreska to zawsze druga kreska
Ja pol godziny po przebudzeniu rez zawsze mam wyzsza tempke. Nawet jak leze i sie nie ruszam -
Morwa wrote:Gratulacje :*:* będziesz robić betę ,czy powtarzasz test?
Na razie kochana jeszcze nie ma czego bo z niejednego bladziocha ciąży tu na forum nie było. Jutro zrobię z rana test jak będzie ciemniejsza to w poniedziałek pójdę na betę Trzymajcie kciuki by się wgryzło odpowiednio tam gdzie trzeba -
gosssiagabrysiowa wrote:u mnie przyszla przekleta miesiączka mam dzis taki nastrój ze ja nie otwieram wina a flaszke i nabombluje sie placzac w poduszke dopoki nie zasne.
nienawidze Wszystkich Swietych wylam na grobie mojego Aniolka jak glupia. masakra -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Morwa dziękuję za wino Chciałam właśnie o nie poprosić
Te co są szczęśliwymi posiadaczkami kotów proszę o wirusy na powstanca listopadowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2015, 09:33
-
mik82 wrote:Hej dziewczyny
Morwa dziękuję za wino Chciałam właśnie o nie poprosić
Te co są szczęśliwymi posiadaczkami kotów proszę o wirusy na powstanca listopadowego
http://iv.pl/images/53493439619401858050.jpeg
http://iv.pl/images/54899574478428636465.jpg
http://iv.pl/images/72584474424411502557.jpeg
mik82, Mona_M, Paulette, emaj, Musik, Klaudia90, malika89, pepsunieczka, Anika27, Bratek lubią tę wiadomość