REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kada24 wrote:ja mialam 3 lata temu beta 117 brak pecherzyka urosla do 121 potem zaczelam krwawic i mnie czyscili beta spadla di 112 po tyg mialam zrobic znowu a ona do 115 uroslola nie zdarzylam isc do gin na wizyte wyladowalam w szpitalu w peknietym jajowodem
-
siema dziewczynki,
przepraszam za zaniedbanie ale w pracy ostatnio nie mam czasu na machanie nogą i neta,,,
GDZIE FASOLINY!!!! poproszę jakąś dla otuchy że jednak się udaje..
Ja chyba poproszę winko bo dziś jedna krecha ... @ dopiero w pn albo wt ale nawet cienia cienia nie ma i wogóle się nie czuję...
kurde moje trzy naprawde dobre koleżanki zaszły w sierpniu..... jakiś błogosławiony miesiąc chyba.. może nie trzeba było czekać do września ..... smutna..... -
nick nieaktualny
-
Ja trafiłam do szpitala z betą ponad 6 tys, w dniu pęknięcia jajowodu i operacji miałam betę 8 tys.. A był to chyba 5. czy 6. tydz., z tego, co pamiętam.
Jutro ostatnia szansa na bolszewików, dawajcie czadu dziewczynyPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
tak przy tak niskiej becie mi pekl prawy jajowodto byl wyrok dla mnie ehhhh bo jeszcze zespol antyfosfolipidowy mialam pozniej wykryty ale gin pomogl zajsc w ciaze z synem a teraz bach juz w 3 jestem hehe i to na jadnym jajowodzie
-
nick nieaktualny
-
kate55 bralam anty 4 msc przed pozamaciczna ale przed pojsciem go gin i zrobienia beta bylam u dentysty i mial rtg zeba robione wiec moze to byc przyczyna albo ten zespol antyfosolipidowy bo wczesniej mialam 2 poronieniai kazdy w 8 tyg
-
nick nieaktualny
-
angiee wrote:Hej dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres ?? Bo nie wiem o co kaman :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 10:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angiee wrote:No tak wyszło Ty też nie masz tempek od początku
zastanawia mnie ten spadek temperatury dzisiaj