REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Całkiem zabawny wąteczek dla fajnych laseczek zapraszam do wpisywania się na listę w jakże pięknym i długimmm miesiącu. Oby i cykl był tym najdłuższym i owocnym w zdrowe dzieciątko urodzone w czerwcu/lipcu:) Powodzenia :* listę będę uzupełniać na bieżąco zawsze i wszędzie obywatele
http://iv.pl/images/19265869090839247409.gif
1. Cytrynka_
2. Słońce82, Potforzasta
3. Abra , Yousee , Sarenka2015
4. Miluszka , Madzianka
5. JoHanna
6. Stacey , Paulette
7. JennyXS , Kjopa3 , Pepsunieczka , Mona_M , Iwonka86 , Ewelinka2210
8. Kattalinna
9. Emaj , Impresja
10. Morwa , Domis , Ann.naa , Yesenia
11. Arn. , Miki85 , Pigułka , Mmyszaa
12. Kasju , MiMK , Karola0704
13. September , Angiee ,Wombi
14. Manabu , Bratek , Gabi
15. Ktosiowa , Karolka22 , Violett
16. Odrobinacheci , Myshka84 , 78beti
17. Hrabina , Bizona
18. http://iv.pl/images/09434128641148559633.gif Dotik , MamaNika, Emilia77 ,Barbarella86, Mama_Ali
19. Ewelina27 , Malinka89 , Mirabelka30 , Zonaboba
20. Kirys , Emilanka , Emma80 , Jagah , Littleladybird , Przyszła mama 2 , Aga26 , Coffee , Rosolina
21. Wróżbitka , Płatek szkarłatny
22. Karolina_karolina , Ruby
23. Mundek , Celia
24. Migracja, Musik
25. http://iv.pl/images/09434128641148559633.gif Vesper
26. Marchewa, Paolala
27. Cordy
28. Jahmich , Aleala , Blondyna5555
29.
30.Ejrene , Marta.83 , Letty, Asiuś , Opóźniona
31. Anika27, Jamajka, Mik82, Klaudia90
http://iv.pl/images/19265869090839247409.gif
U nas nie ma wygranych i przegranych, są tylko te, które są w ciąży i te - upijające się winem
-> Ciąża -> Lenin cat będzie nad wami czuwał zawsze i wszędzie
-> Okres -> dla tych z @ wino marki Lenin na poprawę humoru
-> osoba testująca po raz drugi w Pazdzierniku w innym terminie
http://iv.pl/images/09434128641148559633.gif -> brak starań z przyczyn wyższych
-> Aniołkowa wróżka
LOKALNA TABLICA OGŁOSZEŃ ZNAJDUJE SIĘ W 3 POŚCIEWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 09:53
lauda., Yousee, zwei_kresken, Basik122, Maczek, emilanka, Vesper, Kjopa3, Beatrice, Flakonik, Kotowa, Tobima, manabu, Mona_M, Mama_Ali, stardust87, mamaNika, Emilia77, Kourtney, Migracja, WiedźmaMaKota, karolka22, Ruby, przyszła mama 2, wróżbitka, stacey, Cytrynka_, Klaudia90, Blondik, blondyna5555, mik82, JennyXS lubią tę wiadomość
-
LOKALNA TABLICA OGŁOSZEŃ
odrobinacheci wrote:Morwa o taka ciekawostka na twój wonteczek:
Już niedługo czeka nas niezwykle magiczne wydarzenie.
W nocy z 27 na 28 września dojdzie do całkowitego zaćmienia księżyca! Ale nie byle jakiego księżyca, bo Superksiężyca!
Superksiężyc to określenie momentu, kiedy Księżyc, Słońce i Ziemia znajdują się względem siebie w linii prostej, a Księżyc dodatkowo jest w swoim perygeum, czyli w punkcie na orbicie okołoziemskiej, który znajduje się najbiżej Ziemi. Według NASA w tym położeniu Księżyc dla nas, obserwatorów jest do 14% większy i do 30% jaśniejszy niż w apogeum (żródło Wikipedia).
Łącząc ze sobą całkowite zaćmienie i superksiężyc będziemy świadkami niesamowitego zjawiska astronomicznego i czyni to z nas prawdziwych szczęściarzy! Kolejny TAKI Czerwony Księżyc będziemy mogli oglądać dopiero za 28 lat!
Początek zjawiska będzie miało miejsce o 02:10, natomiast całkowite zaćmienie rozpocznie się o 04:11, maksymalną fazę osiągnie o 04:47 a koniec o 05:24, całe zjawisko będzie trawało do 07:24.
Także ten superksiężyc na październikowych rewolucjach. A ja w tym czasie to nawet będe się do Alexsis zbliżać więc może się skusi na odwiedziny z takiej okazjiemaj wrote:Ja foty wrzucam przez iv.pl - wczytujecie zdjęcie z dysku, kopiujecie odpowiedni link (miniatura na forum, albo pełen rozmiar) i wklejacie linka w postWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:10
Vesper, mamaNika, kattalinna, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
coffee wrote:Morwa ja tez z pewnoscia chetnie sie zapisze, tylko czekam ciagle i doczekac sie nie moge @, jak sie w koncu pojawi to bede mogla bardziej sie sprecyzowac, kiedy bede testowac
-
olencja wrote:jaja se robita
Morwa, Vesper, pepsunieczka, Płatek szkarłatny, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBede was sledzić i wspierac. powodzenia dziewczyny!! jesli we wrzesniu mi sie nie uda ujzec 2 kresek i gin mnie nie zablokuje antykoncepcja na 3 mies zeby pozbyc sie torbieli to w odpowiednim momencie dolacze do was. Trzymam kciuki aby duzo 2 kresek i ladnych bet sie pojawilo.
Morwa lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:Tak listopadowki załozcie bo brak
Ja to się na październik zasadzam, we wrześniu poprowadzę inne za rączki, a w październiku bum! Ciąża co drugi cykl to moja specjalnośćMadziulla, Morwa, lauda., aszka, Emilia77, Vesper, pepsunieczka, Kjopa3, Marta.83 lubią tę wiadomość
-
ja w pazdzierniku bede obsikiwac dziecko urlopowe to moze powinnam sie wpisac?
na 1go poprosze:D
Morwa wrote:A tam odrazu robia jaja :p my robita dzieci może tym razem się uda ,spróbuj Mój miesiąc jest lepszy niż Zwei bo jest dłuższy o całe 25 godzin :p
aczemu masz dluszy miesiac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 09:57
-
olencja wrote:ja w pazdzierniku bede obsikiwac dziecko urlopowe to moze powinnam sie wpisac?
na 1go poprosze:D
rok temu bylam na 6 listach:D
aczemu masz dluszy miesiac?wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość