REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tobima
wdech , wydech ,wdech, wydech. Ridż przyjdzie do nas w nocy i obskoczy nas jednocześnie ,ten dziad tak potrafi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 17:44
Vesper, pepsunieczka, kattalinna, wróżbitka, stacey, celia lubią tę wiadomość
-
Ja już Ridża odesłałam ale wiecie listonosze weekend mają wolny więc musicie trochę poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 18:31
Vesper, Morwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Tobima, Morwa - siłą go nie sprowadzicie Trzeba mu wysłać specjalne zaproszenie - wiecie takie perfumowane, i szykować wszystko co najlepsze oraz czerwony dywan na wejście Wtedy będzie się czuł mile widziany i zechce przyjść"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
-
JoHanna wrote:Tobima, Morwa - siłą go nie sprowadzicie Trzeba mu wysłać specjalne zaproszenie - wiecie takie perfumowane, i szykować wszystko co najlepsze oraz czerwony dywan na wejście Wtedy będzie się czuł mile widziany i zechce przyjść
Dorjana, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:To nie Aleksis:p ten drań Ridż przychodzi zawsze nieproszony, ładuje się brudnymi buciorami w nasze życie i to wszystko na krzywy ryj. Trzeba tylko coś konkretnego zaplanować a on odrazu konsekwentnie psuje te plany :p to jest jedyny sposób jaki znam aby wywołać Ridża z lasu :p
Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
ewelinka2210 wrote:To i ja chcę do Was U Zwei się pośmiałam, ale dla zasady nie doczekałam - proszę na 7 Zaczynam 22 cykl. No
Vesper, Kjopa3, ewelinka2210, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Zapisałam Cię a dla ciekawostki powiem Ci że jesteś 22 osobą na liście i mam nadzieje ,że to iż zapisałaś się na 22 to znak ! Od dzisiaj będę Twoja czirliderką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 11:02
Kjopa3, Vesper, wróżbitka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNi ma
już mam padakę może to przez te stresy - za bardzo się nakręciłam na ciąże
...i teraz bedzie ciąża urojona
Latam co chwila do kibla i sprawdzam - a tam nic ((((
Nie lubię takiej ciuciubabki !!!!
Może dopiero jutro do mnie wpadnie ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 13:23
stacey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję o poranku że u mnie kolejna KUPA
Mam już dość wlepiania wzroku w TESTY !!!
- jeszcze troszku a dostanę oczoplonsu i te kreseczki zaczną mi się troić
DAWAĆ MAŁPISZONA !!!! RIDŻA !!!! czy innego ALADYNA....
DAWAĆ NA JUŻ BOM WŚCIEKŁA I ROZŻALONA ZA RAZEM
KTÓRA Z NIM TAK TU BALUJE ???
- bo jak nie to se cienia sama domalujęemaj, Morwa, stacey lubią tę wiadomość