REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŁuhu!! Ja co prawda jestem na wrześniowym wątku i nie mam zamiaru z niego rezygnować bo tam sa swiecace dichoZygoty ale biorąc pod uwagę infekcję jaka mnie naszła szanse bliskie zeru. Totez proszę od razu o wpisanie mnie na 13.10 (wyguglalam i okazalo sie ze 13 paz 1307 roku - piatek- naaresztowali sie Templariuszy i krazy legenda ze stad sie wzial felerny piatek trzynastego)!
))
Morwa lubi tę wiadomość
-
Amidala wrote:Łuhu!! Ja co prawda jestem na wrześniowym wątku i nie mam zamiaru z niego rezygnować bo tam sa swiecace dichoZygoty ale biorąc pod uwagę infekcję jaka mnie naszła szanse bliskie zeru. Totez proszę od razu o wpisanie mnie na 13.10 (wyguglalam i okazalo sie ze 13 paz 1307 roku - piatek- naaresztowali sie Templariuszy i krazy legenda ze stad sie wzial felerny piatek trzynastego)!
))
już Cię zapisałam I wrazie gdyby nie trafila Ci się dyskoZygota, to życzę 100 % poczęcia we Wrześniu a wysikania 2 kreseczek w Październiku
Amidala, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:A to tego nie wiedziałam z tym piątkiem 13-go
już Cię zapisałam I wrazie gdyby nie trafila Ci się dyskoZygota, to życzę 100 % poczęcia we Wrześniu a wysikania 2 kreseczek w Październiku
niech nam te jaja szaleją!!! do boju (byle nie krwawego))!!!
-
Puk puk....można???
Przybywam z wrześniowych disco-zygot...niestety nie dla mnie była przewidziana...wpadł Ridz
Bardzo proszę o wpisanie na 7-go....
Dziękuje...Morwa, Amidala, Vesper lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
kattalinna wrote:Cześć
a mogę sobie posiedzieć w tym wątku bez zapisywania na listę? Bo to całe szczanie jest za bardzo stresujące dla mnie
wątek powinien sprzyjać wyluzowaniu a nie spinaniu pośladków :p więc rób tak by było Ci tu jak najlepiej , a na listę zapiszesz się jak będziesz miała na to ochotę , albo jak wysikasz 2 kreski
trzymam kciuki
kattalinna, Vesper, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też bardzo chętnie polookam
Zmarnowałam we wrześniu już trzy patole -czekam na @
W lodówce winko już się chłodzi - trzeba to olać
Oby październik był szczesliwszy...
Witam serdecznie!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 10:12
Morwa, Vesper lubią tę wiadomość
-
Tobima wrote:Ja też bardzo chętnie polookam
Zmarnowałam we wrześniu już trzy patole -czekam na @
W lodówce winko już się chłodzi - trzeba to olać
Oby październik był szczesliwszy...
Witam serdecznie!!!!mam nadzieje ,ze ten cykl się wreszcie skończy i że to nie "moda na okres"... bo jak tak będzie to się jeszcze testowania nie doczekam w Październiku :p
Vesper, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Też czekam na @ Ridża @ i się coś doczekać nie mogę. Może dzisiaj wpadnie na wino bo też zamierzam coś dzisiaj chlapnąć
mam nadzieje ,ze ten cykl się wreszcie skończy i że to nie "moda na okres"... bo jak tak będzie to się jeszcze testowania nie doczekam w Październiku :p
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
JoHanna wrote:Właśnie spojrzałam na pierwszą stronę i co widzę - Morwa gdzieś się podziała?? Miałyśmy razem testować 5.10...
wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Jak tak dalej pójdzie to i z tego 10 polecę dalej w dół listy :p chcę już tego cholernego Ridża bo chce ruszyć z lekami i z całą tą zabawą:p a Ty który dzisiaj masz już dc ?
Nie lubie tych moich cykli, są dla mnie za długie (31 dni i więcej). Tak sobie myślę, że jeszcze zdążę w tym cyklu na monitoring, tak żeby mieć pewność
Mam nadzieje, że się wyrobisz na październik, jak by to było żeby autorka wątku nie testowała... Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 15:37
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Puk puk....można???
Przybywam z wrześniowych disco-zygot...niestety nie dla mnie była przewidziana...wpadł Ridz
Bardzo proszę o wpisanie na 7-go....
Dziękuje...
To razem przybywamy z wrzesniowek))
Czekam na koniec tej paskudnej geby Ridza na raziepepsunieczka lubi tę wiadomość
-
JoHanna wrote:U mnie "dopiero" 10... Jeszcze dyszka i dobije do Alexis
Nie lubie tych moich cykli, są dla mnie za długie (31 dni i więcej). Tak sobie myślę, że jeszcze zdążę w tym cyklu na monitoring, tak żeby mieć pewność
Mam nadzieje, że się wyrobisz na październik, jak by to było żeby autorka wątku nie testowała... Trzymam kciuki!nie ma innej opcji . Wyślę list ponaglajacy do Ridża, jak będzie taka potrzeba to nafaszeruje się dupkiem albo innym progesteronkiem i będzie gites majonez
potem zarzuce coś na porost pęcherzyków to i Alexis szybciej zawita. Muszę być na tej liście bo u mnie za @ dostajesz wino
a ja lubię pić :p 31 dni to jeszcze nie takie długie te cykle , no ale jak to przy staraniach -jakie by nie były to będą się dłużyć w nieskończoność.
Vesper, JoHanna, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Ja Ridża właśnie wygoniłam od siebie. Niech spada dziad. Teraz oczekiwanie na piękną Aleksis. A że cykle stwierdziły, że teraz będą trwać 32 dni to jeszcze z 10 dni muszę poczekać.
-
Kjopa3 wrote:Ja Ridża właśnie wygoniłam od siebie. Niech spada dziad. Teraz oczekiwanie na piękną Aleksis. A że cykle stwierdziły, że teraz będą trwać 32 dni to jeszcze z 10 dni muszę poczekać.
madzianka wrote:Witam mozna sie dolaczyc? prosze o wpisanie mnie na 4 pazdziernika. mam nadzieje ze sie uda to bedzie najcudowniejszy present urodzinowy dla mojego ukochanego mezczyznywróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawaj go do mnie !!!! bo ja tu czekam już ze wścieklizną na twarzy wypisaną - pół dnia w łóżku a jak już z niego wylazłam to prawie na padłam ...
wkurza mnie to czekanie
JA CHCĘ NA JUŻ !!!
DAWAĆ RIDŻA !!!!
madzianka - też bym chciała prezenta dla męża - ale jak bym musiała do grudnia czekać to chyba totalnie zeświruje