REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tobima wrote:Melduję o poranku że u mnie kolejna KUPA
Mam już dość wlepiania wzroku w TESTY !!!
- jeszcze troszku a dostanę oczoplonsu i te kreseczki zaczną mi się troić
DAWAĆ MAŁPISZONA !!!! RIDŻA !!!! czy innego ALADYNA....
DAWAĆ NA JUŻ BOM WŚCIEKŁA I ROZŻALONA ZA RAZEM
KTÓRA Z NIM TAK TU BALUJE ???
- bo jak nie to se cienia sama domalujęsłońce82, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Domis wrote:To i ja zaczynam przygotowania do pazdziernikowej rewolucji
słońce82 wrote:Fajnie tu u Was To mój 26 cykl starań, jeżeli można to mnie zapiszcie na 02 października, cykle mam różne między 25 a 31 dni, obecnie czekam na owulację.wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
słońce82 wrote:Super, dzięki
Może mi szczęście przyniesiecie , bo powiem szczerze, że zaczynam wątpić w to, że nam się jeszcze kiedykolwiek uda.ewelinka2210, słońce82, Vesper lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Słońce , JoHanna ma rację nie wolno Ci tak nawet myśleć. Połową sukcesu jest pozytywne nastawienie bo to daje nam siły do działania, motywuje nas do dalszej walki. W takim stanie człowiek góry przenosi, a myśląc pesymistyczne zamyka się w czterech ścianach. Także masz wybór i wybierz dobrze głowa do góry i jedziesz z koksem a będziesz miała swoją rewolucję październikową :p
emaj, ewelinka2210, słońce82, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
emaj wrote:Morwa Twoje pozytywne nastawienie daje mi motywację do działania! Czytałam co Ci się przydarzyło i szczerze współczuję. Dlatego też wiem, że nie powinnam narzekać, ale chwilami przytłacza mnie to wszystko. Poproszę Was Rewolucjonistki o porządnego kopa - najlepiej takiego prosto w kość ogonową, który chwilowo odbiera dech, żeby wziąć się w garść i ruszyć do boju!
http://iv.pl/images/87583182127925580030.jpeg
tylko ostrzegam kop będzie takim kapciem :p
http://iv.pl/images/27226256443889255656.jpegMaczek, emaj, JoHanna, kattalinna, Kjopa3, Vesper, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa o taka ciekawostka na twój wonteczek:
Już niedługo czeka nas niezwykle magiczne wydarzenie.
W nocy z 27 na 28 września dojdzie do całkowitego zaćmienia księżyca! Ale nie byle jakiego księżyca, bo Superksiężyca!
Superksiężyc to określenie momentu, kiedy Księżyc, Słońce i Ziemia znajdują się względem siebie w linii prostej, a Księżyc dodatkowo jest w swoim perygeum, czyli w punkcie na orbicie okołoziemskiej, który znajduje się najbiżej Ziemi. Według NASA w tym położeniu Księżyc dla nas, obserwatorów jest do 14% większy i do 30% jaśniejszy niż w apogeum (żródło Wikipedia).
Łącząc ze sobą całkowite zaćmienie i superksiężyc będziemy świadkami niesamowitego zjawiska astronomicznego i czyni to z nas prawdziwych szczęściarzy! Kolejny TAKI Czerwony Księżyc będziemy mogli oglądać dopiero za 28 lat!
Początek zjawiska będzie miało miejsce o 02:10, natomiast całkowite zaćmienie rozpocznie się o 04:11, maksymalną fazę osiągnie o 04:47 a koniec o 05:24, całe zjawisko będzie trawało do 07:24.
Także ten superksiężyc na październikowych rewolucjach. A ja w tym czasie to nawet będe się do Alexsis zbliżać więc może się skusi na odwiedziny z takiej okazjiMorwa, Maczek, Vesper, wróżbitka lubią tę wiadomość
-
Odrobina, może dla mnie też będzie to magiczna noc Kilka dni wcześniej odprawię Aleksis i będę uskuteczniać szamańskie tańce żeby Ridża już nie ujrzeć
Edit: Emaj - dokładnie to określiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 21:22
emaj lubi tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho