REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Morwa u ciebie też działa zasada "czerwonego środka" ? Kurde a jak ktos ma cykle 31 i zawsze testuje w okolicach środka to co? Nie ma szans na kotka?
Vesper, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Widziałam pierwsza stronę Dlatego napisałam, że OPRÓCZ Stalin-Cata poproszę Stalin-Super-Mana. Nic nie poradzę na to, że chwycił mnie za serce ))
Kochana!!! Jak zaciążę, to możesz mi wrzucić kota, Stalina i wio naraz!!!! Będzie, co świętować! -
Bratek wrote:Widziałam pierwsza stronę Dlatego napisałam, że OPRÓCZ Stalin-Cata poproszę Stalin-Super-Mana. Nic nie poradzę na to, że chwycił mnie za serce ))
Kochana!!! Jak zaciążę, to możesz mi wrzucić kota, Stalina i wio naraz!!!! Będzie, co świętować!wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
emaj wrote:Złoooo! Coś się święci! Śnił mi się Putin! i jakieś jądrowo-kosmiczne eksperymenty!
http://iv.pl/images/36894036318350843352.pngsłońce82, Bratek, Vesper, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Lenin cat:) to duża różnica . Stalin u Ciebie jest dobry ale..... Jak dyktator mówi ,że jak masz być w ciąży to masz, czy tego chcesz czy nie chcesz:p
Chcę, chcę, chcęęęęęęęę )))))
(w sensie - ciążę, a nie dyktaturę... Bo wyjdzie, że mam jakieś zapędy sado-maso, albo cholera wie, co jeszcze )pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość
-
Wiecie co.... Zaczynam się o siebie martwić.....
Zobaczyłam właśnie u kumpla na fb zdjęcie (udostępnione pierwotnie na "Bareizmy wiecznie żywe") i.... jakby to ująć.... Zgadnijcie, jakie miałam skojarzenie
W każdym razie, dostałam kolki ze śmiechu...
To już się chyba kwalifikuje na leczenie
pepsunieczka, Vesper, Morwa, emaj, JoHanna, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Ann.naa wrote:Cześć! Po miesiacu bycia wolnym czytaczem na wrzesniowych zygotach tym razem bede wdzieczna za wpisanie na liste. jeśli znajdzie sie tam kawałek miejsca to chetnie dołączę sie do Morwy i Domis 10.10
Ann.naa, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość