REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann.naa wrote:Kurde z tego wynika ze tylko estradiol mam odpowiednio wyznaczony. No nic, zrobie w tym cyklu jak pani doktor kaze, zobacze jakie beda wyniki i najwyzej na wlasna reke zrobie jeszcze w innych dniach.
22dc to u mnie tez niestety jest okres okolo owulacyjnywróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
malika89 wrote:Witam się z Wami cieplutko.
Przygarniecie?
Cykl wrześniowy był cyklem spisanym na starty - cykl po poronieniu. W październiku musi się udać
Przy założeniu, że długość cykli się nie poprzestawia testuję 21 październikamalika89, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Ann.naa wrote:On chce, ale daje czas do konca roku. Staramy sie niedlugo wiec nie chce wprowadzac jeszcze stresujacej atmosfery wokol tematu ja sie badam bo te cykle takie dlugie, powalone i w sumie nigdy nie badalam hormonow a w tym wieku to juz chyba warto
Badanie nasienia nie jest stresujące jeśli facet chce mój miał polewę z tego. i jedno na liście można było odhaczyć bo wyniki miał idealneBratek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Popieram Baronową
Mój stres miał, ale z drugiej strony nabijaliśmy się potem z czerwonego pokoiku z miękkim fotelem i gazetkami
A różnie bywa. Za pierwszym razem wyniki wyszły dobre. I przynajmniej łaził potem szczęśliwy i dumny, jak paw Ostatnio wyszły gorsze (mam nadzieję, że przez zapalenie, które Go męczyło kilka tygodni) - tylko rzecz w tym, że produkcja nowej brygady trwa jakieś trzy miesiące... To czasem już babkę szybciej podreperujesz ;/ -
Ewelinka ja mam skierowanie na 22-24dc czyli w moim przypadku okres okołoowulacyjny.
Chlopa przebadamy po nowym roku, on juz chcial coprawda od razu ze mna zaczac sie badac ale staramy teoretycznie od marca praktycznie od stycznia wiec to jeszcze krótko.
Zazdroszcze takich krótkich cyklów! Trzymam kciuki zeby ten byl ostatni!ewelinka2210 lubi tę wiadomość
-
Ann.naa wrote:Hmm no to dałyście mi do myślenia
Po ilu mscach starań zaczynałyście z ze swoimi facetami sie badac? -
Ann.naa wrote:Hmm no to dałyście mi do myślenia
Po ilu mscach starań zaczynałyście z ze swoimi facetami sie badac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 13:45
pepsunieczka, Bratek lubią tę wiadomość
-
Mój pierwsze badanie zrobił, zanim się staraliśmy. Były darmowe i ku mojemu zaskoczeniu zgodził się "zbadać na wszelki wypadek". To było 3 lata temu
Teraz zrobiliśmy badania po kilku miesiącach bezowocnych starań, zwłaszcza, że po drodze przypałętało się Mu zapalenie. Ale nawet gdyby nie ono, to na bank i tak już byśmy robili, wiedząc, że naprawianie armii trwa kilka miesięcy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do mnie zbliża się wielkimi krokami Aleksis Byłam dziś na monitoringu i lewy jajnik z pęcherzykiem dominującym o średnicy 16 mm. Jupi!! Więc może już w weekend mnie nawiedzi szanowna Lady
Musiałam się z Wami podzielić tą wiadomością. Dziś chodzę jak w skowronkach. Jeśli w sobotę wynik usg też będzie dobry, a nam się w tym cyklu nie uda to zdecydowanie wysyłam męża na badania żołnierzy.
emaj, Morwa lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho