REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kjopa3 wrote:No właśnie nie mam dobrego lekarza. Na razie byłam w Lux Medzie i zobaczymy co dalej zadecyduje. Ogólnie na pierwszej wizycie powiedziała, że oni nie leczą niepłodności. Jeszcze zajdę do mojej lekarki na NFZ i zobaczę jak ona do tego podejdzie. Jak nie to myślę wziąć namiary na dobrego lekarza od koleżanki która zmagała się jakieś 7 lat z niepłodnością i ma synka.
Baronowa dajesz nadzieję. Tak naprawdę to ten lekarz w opisie napisał wszystko poza tym ile jest pęcherzyków, że nie ma dominującego itp.JoHanna, Vesper, Kjopa3, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, grunt to dobry lekarz Ja co prawda dużego doświadczenia w tym temacie nie mam, bo staram się dopiero 3 cykl. W mojej pracy mam koleżanki (po 30), które od kilku lat starają się o dzidziusia i wiem, że dobry lekarz może zdziałać cuda
Edit: Kjopa trzymam kciuki żeby takiego znalazłaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2015, 08:52
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Dzięki dziewczyny. Podejde do mojej stałej gin. która prowadziła moją ciąże 1 i 2 z poronieniem i zobaczę jak ona do tego podejdzie. A jak coś to zarejestruje się do Invicty.
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję morwa
Przeczytałam cały watek i... Ktoś czytający z boku mógłby pomyśleć ze tu potrzebny psychiatra. Ale, ale... Uważam ze takie luźne podejście do tematu. jest bardzo, bardzo ważne.
Bo inaczej faktycznie wszystkie byśmy sfiksowalyMorwa lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Morwa, chciałabym Raka, to jest do zrobienia? Jak nie, przepisuję się na listopad
Kurde, niech mój cykl poroniony już się skończy...Vesper, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama_Ali wrote:Nooo, gdzieś mi się schował ten wątek!
Jak tylko Ridżu sie pojawi to od razu się zgłoszeVesper, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:A wiecie może czy przy starankach moge brac revalid na wlosy i paznokcie?
Patrząc na skład, sądzę, że tak. Same witaminy i minerały. Jesli nie masz pewności, to zawsze mozesz dopytac lekarza, tudzież odstawić po pozytywnym teście.
-
nick nieaktualny
-
ewelina27 wrote:Witam prosze o wpisanie mnie na 19 października mam nadzieje ze nie przyjdzie i 22 bede mogła wreczyc prezent mezowi z okazj 4 rocznicy slubu buciki z napisem czesc tato to ja twój kropek
ewelina27, wróżbitka lubią tę wiadomość