Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JennyXS wrote:
    Haha będę się starać ale nie wiem co z tego wyjdzie :) jedna krecha Napewno, a czy druga :)
    Jak to co wyjdzie?
    Bolszewik wyjdzie...

Morwa, dotik lubią tę wiadomość

• Barbarella86 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny może to śmieszne pytanie, ale to pierwszy cykl który tak skrupulatnie obserwuję i mam kilka pytań odnośnie tych owulacji, czy to możliwe żeby ovu wykrył mi tak szybko owulację gdzie średnio mam 31 dniowe cykle? Czy jest możliwość, że ovu wykryje owulację w innym, późniejszym terminie?

9d1f89636fffc3ee6ab44a203dc68eee.png

iv098u693t0qsofz.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barbarella ovu moze zmienic zdanie ;) wiec dzialaj na wszelki wypadek. Ale nie przejmuj sie jesli jeszcze zmieni zdanie...

Dziewczyny. Bo ja zgloopialam do reszty... Jako ze temp sie utrzymuje siklam sobie do pudelka. I jako ze na jednym pasku cos zobaczylam to jeszcze i drugi zrobilam ;)
    No ale na drugim nic nie widac. I nawet testowa to bladzioch. Za to na pierwszym testowa az bordowa a druga to taka cieniutka jasniutki linia. Oba paski to 10.
    Myslicie ze moja nadzieja nie umarla?

Barbarella86 lubi tę wiadomość

• Barbarella86 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie chcę zapeszać, ale chyba najpóźniej jutro będziemy Ci gratulować :) testy w większości przypadku mylą się w tą drugą stronę, więc według mnie większe prawdopodobieństwo jest, że jednak coś, a raczej ktoś tam jest :):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:46

iv098u693t0qsofz.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zebym wiedziala co i jak to pokazalabym zdjecie... Ale ja tu nie umiem.
    No i mysle ze moze ten pasek jakis wadliwy. Bo ten "szcZęśliwy" byl z tych tanszych.

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Barbarella ovu moze zmienic zdanie ;) wiec dzialaj na wszelki wypadek. Ale nie przejmuj sie jesli jeszcze zmieni zdanie...

Dziewczyny. Bo ja zgloopialam do reszty... Jako ze temp sie utrzymuje siklam sobie do pudelka. I jako ze na jednym pasku cos zobaczylam to jeszcze i drugi zrobilam ;)
    No ale na drugim nic nie widac. I nawet testowa to bladzioch. Za to na pierwszym testowa az bordowa a druga to taka cieniutka jasniutki linia. Oba paski to 10.
    Myslicie ze moja nadzieja nie umarla?
    Nie kupuj testów o czułości 10 bo są do dupy i albo wprowadzają w błąd ,gdy nie ma ciąży albo nie pokazują nic gdy ciąża jest. Lec do apteki po testy o czułości 25:) trzymam kciuki :*:*:*:*

kattalinna, Bratek lubią tę wiadomość

• Barbarella86 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy pierwszej ciąży z głupoty kupiłam tani test, zrobiłam go 4 dni przed okresem i wyszła bladziocha :D więc spokojnie moja droga :D tani nie znaczy, że do pupki :D też właśnie kombinuję jak tu się foty wrzuca, nie mniej popieram Morwę leć po test :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:55

iv098u693t0qsofz.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam w domu 25 bobo test. I 20 amil. Plytkowe. Ale moczu pierwszego juz nie mam ;(

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Nie kupuj testów o czułości 10 bo są do dupy i albo wprowadzają w błąd ,gdy nie ma ciąży albo nie pokazują nic gdy ciąża jest. Lec do apteki po testy o czułości 25:) trzymam kciuki :*:*:*:*
    z ust mi to wyjęłaś ;)

Morwa lubi tę wiadomość

preg.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Zebym wiedziala co i jak to pokazalabym zdjecie... Ale ja tu nie umiem.
    No i mysle ze moze ten pasek jakis wadliwy. Bo ten "szcZęśliwy" byl z tych tanszych.
    Jak chcesz wrzucić zdjęcie to musisz wejść na iv.pl i tam wgrać plik a następnie skopiować nam odpowiedni link z kilku (ten na forum) i wrzucić tu na wątek :)

Są jeszcze inne strony gdzie można wrzucać zdjęcia np ja korzystam jeszcze z fotoszok.pl , bądź zapodaj.net

Vesper lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Mam w domu 25 bobo test. I 20 amil. Plytkowe. Ale moczu pierwszego juz nie mam ;(
    To poczekaj do jutra nic się nie zmieni odnośnie ciąży jak w niej jesteś to nadal będziesz :) jeden dzień to nie aż tak dużo :)

Cytrynka_ lubi tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:39

Vesper lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Ja foty wrzucam przez iv.pl - wczytujecie zdjęcie z dysku, kopiujecie odpowiedni link (miniatura na forum, albo pełen rozmiar) i wklejacie linka w post.

Morwa opiekunko-szpecjalistko;) może dopisz instrukcję na pierwszej stronie!?

pisałyśmy równocześnie:)
    Mówisz masz:D wszystkie rzeczy, które chcecie mieć na pierwszej stronie są w 3 poście , to jest nasza lokalna tablica ogłoszeń :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:13

emaj, Vesper lubią tę wiadomość

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e5fb0ed366c.jpg

Ktora wczoraj pisala żeby po winie sikac?

emaj, Emilia77 lubią tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e5fb0ed366c.jpg

Ktora wczoraj pisala żeby po winie sikac?
    Jest druga kreska !!! jak na moje oko jest różowa :) trzymam jeszcze mocniej kciuki za kolejny test :*:*:*

• emaj Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:39

Morwa lubi tę wiadomość

• JoHanna Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka faktycznie cos tam widac :) Do mnie chyba idzie slodka chlopina - Ridz...

"Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • Barbarella86 Ekspertka

Wysłany: 2 października 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać widać :D ale z gratulacjami poczekam do jutra :):):)

iv098u693t0qsofz.png
  • ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka ja też widze na tym drugim :)
    Jutro na spokojnie sikaj znowu :)

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 2 października 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzizas ja to nie dosc ze głucha to jeszcze ślepa...nic nie widze tam ale polegam na bystrym oku młodszych koleżanek....

Starość nie radość...hehe...
    Ps...gratki gratki...cytrynka

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ