REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny może to śmieszne pytanie, ale to pierwszy cykl który tak skrupulatnie obserwuję i mam kilka pytań odnośnie tych owulacji, czy to możliwe żeby ovu wykrył mi tak szybko owulację gdzie średnio mam 31 dniowe cykle? Czy jest możliwość, że ovu wykryje owulację w innym, późniejszym terminie?
-
Barbarella ovu moze zmienic zdanie wiec dzialaj na wszelki wypadek. Ale nie przejmuj sie jesli jeszcze zmieni zdanie...
Dziewczyny. Bo ja zgloopialam do reszty... Jako ze temp sie utrzymuje siklam sobie do pudelka. I jako ze na jednym pasku cos zobaczylam to jeszcze i drugi zrobilam
No ale na drugim nic nie widac. I nawet testowa to bladzioch. Za to na pierwszym testowa az bordowa a druga to taka cieniutka jasniutki linia. Oba paski to 10.
Myslicie ze moja nadzieja nie umarla?Barbarella86 lubi tę wiadomość
-
Oj nie chcę zapeszać, ale chyba najpóźniej jutro będziemy Ci gratulować testy w większości przypadku mylą się w tą drugą stronę, więc według mnie większe prawdopodobieństwo jest, że jednak coś, a raczej ktoś tam jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:46
-
Cytrynka_ wrote:Barbarella ovu moze zmienic zdanie wiec dzialaj na wszelki wypadek. Ale nie przejmuj sie jesli jeszcze zmieni zdanie...
Dziewczyny. Bo ja zgloopialam do reszty... Jako ze temp sie utrzymuje siklam sobie do pudelka. I jako ze na jednym pasku cos zobaczylam to jeszcze i drugi zrobilam
No ale na drugim nic nie widac. I nawet testowa to bladzioch. Za to na pierwszym testowa az bordowa a druga to taka cieniutka jasniutki linia. Oba paski to 10.
Myslicie ze moja nadzieja nie umarla?kattalinna, Bratek lubią tę wiadomość
-
Przy pierwszej ciąży z głupoty kupiłam tani test, zrobiłam go 4 dni przed okresem i wyszła bladziocha więc spokojnie moja droga tani nie znaczy, że do pupki też właśnie kombinuję jak tu się foty wrzuca, nie mniej popieram Morwę leć po test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 09:55
-
Morwa wrote:Nie kupuj testów o czułości 10 bo są do dupy i albo wprowadzają w błąd ,gdy nie ma ciąży albo nie pokazują nic gdy ciąża jest. Lec do apteki po testy o czułości 25:) trzymam kciuki :*:*:*:*
Morwa lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Zebym wiedziala co i jak to pokazalabym zdjecie... Ale ja tu nie umiem.
No i mysle ze moze ten pasek jakis wadliwy. Bo ten "szcZęśliwy" byl z tych tanszych.
Są jeszcze inne strony gdzie można wrzucać zdjęcia np ja korzystam jeszcze z fotoszok.pl , bądź zapodaj.netVesper lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Mam w domu 25 bobo test. I 20 amil. Plytkowe. Ale moczu pierwszego juz nie mam ;(
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
emaj wrote:Ja foty wrzucam przez iv.pl - wczytujecie zdjęcie z dysku, kopiujecie odpowiedni link (miniatura na forum, albo pełen rozmiar) i wklejacie linka w post.
Morwa opiekunko-szpecjalistko;) może dopisz instrukcję na pierwszej stronie!?
pisałyśmy równocześnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2015, 10:13
emaj, Vesper lubią tę wiadomość