Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
doty22 wrote:
Papierówka, szkoda... taki ładny wykres mialas.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Papierówka, szkoda... taki ładny wykres mialas.37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Papierowka a ten różowy pasków test to owulacyjny? Bardzo mi przykro, że nie wyszło, ale Kochana ten miesiąc byl mój i Duszki, kolejny będze Wasz. Wiem to!
Doty! Przecudny widok!
Dziewczyny u mnie jakiś bałagan i nie dostarczyli do przychodni mojego wyniku Odbieram jutroKajka81, Papierówka lubią tę wiadomość
-
Eni_gma wrote:Papierowka a ten różowy pasków test to owulacyjny?37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
Kuzwa, zapomniałam wziąć ze sobą termometra - wlasnie wyjechaliśmy na dłuższy weekend... dooopa chyba kupie jakis zastępczy...https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Dziewczyny, jestem w kropce. Rano o 6:30 robiłam test i potem wrzuciłam do torebki. Po około 10 godzinach od porannego testowania, gdy wracałam z pracy zerknęłam na nie.
Jeden z dwóch testów zrobił się taki i takim już pozostał. Ten drugi test jest bez zmian z jedną kreską. Zagubiona tym wszystkim kupiłam jeszcze innej firmy mniej czuły i póki co nie ma kreski. Przyznam, że trochę zgłupiałam, bo kreska się pojawiła i do tego żółtawa jakaś po wielu godzinach.
Miałyście kiedyś tak w Bobo Test Czułym?
Wątpię by to był prawdziwy pozytywny, ale cień nadziei się we mnie narodził...
Proszę, napiszcie, miałyście tak kiedyś??
(jutro mam dostać @ więc tak czy inaczej się okaże)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 20:47
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
Papierówka wrote:Dziewczyny, jestem w kropce. Rano o 6:30 robiłam test i potem wrzuciłam do torebki. Po około 10 godzinach od porannego testowania, gdy wracałam z pracy zerknęłam na nie.
Jeden z dwóch testów zrobił się taki i takim już pozostał. Ten drugi test jest bez zmian z jedną kreską. Zagubiona tym wszystkim kupiłam jeszcze innej firmy mniej czuły i póki co nie ma kreski. Przyznam, że trochę zgłupiałam, bo kreska się pojawiła i do tego żółtawa jakaś po wielu godzinach.
Miałyście kiedyś tak w Bobo Test Czułym?
Wątpię by to był prawdziwy pozytywny, ale cień nadziei się we mnie narodził...
Proszę, napiszcie, miałyście tak kiedyś??
(jutro mam dostać @ więc tak czy inaczej się okaże)https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
PAPIEROWKA, zrób rano jeszcze test, ale nie nakręcaj się. No ale oczywiście życzę Ci wiadomo czego, dwóch pięknych soczystych kresek i potwierdzenia, ze ten dzisiejszy też był pozytywny.
-
o z czymś takim to ja jeszcze nie spotkałam, papierówka u mnie wcześniej testy jak bym nie czarowała to po kilku godzinach nadal białe były, nadzieja ogromna. Jutro mocno zaciskam kciuki.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Hej,
PAPIEROWKA wzywamy na sikacza
BERTHA, ale widzę, ze u Ciebie temp poszybowała
Trzymam kciuki Dziewczyny
I spokojnego dnia życzę, dzis juz piątekWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 07:11
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
hewa81 wrote:Hej,
PAPIEROWKA wzywamy na sikacza
BERTHA, ale widzę, ze u Ciebie temp poszybowała
Trzymam kciuki Dziewczyny
I spokojnego dnia życzę, dzis juz piątekhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
BERTHA rozumiem. Faktycznie pisałaś o tym termometrze. Ale mimo wszystko, wiedz ze życzę Ci jak najlepiej
bertha lubi tę wiadomość
-
doty22 wrote:Papierówka, nadzieja zawsze jest, ale z rezerwą podejdź do tematu Trzymam kciuki
Dziś rano zaczęło się plamienie na @ i temperatura wyraźnie już spadła.
Może kolejny cykl, a jak nie ten to jeszcze kolejny
Mam postanowienie, że w najbliższym miesiącu będę się starała żyć w mniejszym stresie, jakaś meliska czy medytacja, bo może w tym jest problem.
Albo jakieś wady jajeczka, wiek już niestety też robi swoje, albo może nasienie. Mój mąż ograniczy saunę, bo bywał raz w tygodniu po trzy serie, to też może robić swoje.
I musi być ok Wykres miałam ładny - to mój pierwszy z pomiarami temperatury i obserwacji swojego ciała, więc będę miała jakieś odniesienie na przyszłość.
Za dwa tygodnie idę do ginekologa to i z nim o tym pogadam, może wypadało by zrobić jakieś badania. Z powodu mojego dość dużego epizodu anorektycznego, miałam 4 lata temu po całkowitym wygrzebaniu się z tego, wykonane bardzo porządne badania hormonalne z tygodniowym pobytem w szpitalu na oddziale endokrynologii. Wyszło, że wszystko działa bardzo prawidłowo, więc mam ogromną nadzieję, że za którymś razem się uda.
Pracuję też nad poprawą mojej wagi, która nieco spadła 3 miesiące temu (braliśmy ślub i było trochę stresu ). Teraz nadgoniłam już 2 kg. Ważę aktualnie 48 kg przy 166 cm, jeszcze z 2 by się przydało, żeby wyjść z małej niedowagi, bo to też może robić problemy w utrzymaniu ciąży.
No a dziś jadę w góry, oderwać się od tego, zrelaksować i cieszyć się życiem.
Dziękuję kochane, że jesteście
Trzymam kciuki za fasolki które rosną w brzuszkach u co niektórych z Was i za te fasolki które dopiero tu zagoszczą!
Buziaczki kochane :**
Na forum pojawię się po weekendzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2016, 08:45
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017