Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha. Na pewno jeszcze zostaniesz mamą. Ja będę tu czasami zaglądać, czekając na pozytywne wieści, więc jak coś to pamiętaj napisać 🙂
Maggia. Cieszę się, że u Ciebie wszystko tak pięknie się wyprostowało.
Gratuluję synka, Rosnijcie dalej zdrowo 🙂
U nas wszystko ok. Dziś zaczęliśmy rozszerzanie diety. Nie mogę uwierzyć, że już wchodzimy w tak "dorosły" etap 😁
Maggia, kattalinna lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziekuje Ania i Annie za dobre slowa
Annie, a Ty chyba dzis swietujesz urodziny corci? Widze po suwaczku ze dzis 4 latka wszystkiego naj dla Malutkiej ❤️
No i wszystkiego naj dla Was wszystkich, Kochane!
Ja juz sie dobrze czuje, piaty miesiac w pelni, za tydzien polmetek ciazy, kiedy to zlecialo…. 😀Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Maggia, super ze juz sie dobrze czujesz. Czas leci szybko, polowka juz zleciala. Nie obejrzysz sie jak wielki dzien nadejdzie.
Annia wszystkiego najlepszego dla coreczki z okazji urodzin. 🎂🎂🎂🎂
U nas lek separacyjny pelna para🥴🥴. Nie jestem wstanie nic zrobic, bo synek albo chce byc na moich ramach, albo jak sie zgodzic (rzadko sie zdarza) pare centymetrow od niego. Musi mnie miec na widoku i basta.inaczej jest krzyk, placz jakby nie wiadomo co sie stalo.
A tak ogolnie rosnie mi moje sloneczko jak na drozdzach, kochany jest bardzo ❤️❤️.
Zycze wam wszystkim dziewczyny zeby wasze marzenia spelnily.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Annie miło było zobaczyć po takim czasie, że masz drugą córeczkę, gratuluję
Bertha bardzo mi przykro, że tak się u Ciebie ułożyło, ale nie ma tego złego...
Kattalina u Ciebue bez zmian jak czytam
U mnie też, tak mnie dziś natknęło żeby zaglądnąć do Was...
My staramy się o drugie juz dlugi czas, na początku naprawdę na luzie, a teraz juz czas naprawdę goni.
Pozdrawiam tez wszystkie dziewczyny na wątkuAnnie1981, Ania81 lubią tę wiadomość
Dakota -
Maggia, powodzenia na końcówce!
Maggia lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Heeeeej Kobiety! Urodzilam wczoraj w amerykanskim stylu: o 5 rano obudzilo mnie odejscie wod plodowych, pozniej sprint na proodowke a o 8:03 kawaler Oliver Karol po doslownie 3 partych byl juz na swiecie ❤️🥰😍 urodzilam w domu narodzin na Zelaznej, z ta sama cudowna polozna z ktora rodzilam Olafka 5,5 roku temu, piekny porod, jestem przeszczesliwa…. ❤️❤️❤️❤️❤️
Ania81, Dakota, Annie1981, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Maggia wrote:Heeeeej Kobiety! Urodzilam wczoraj w amerykanskim stylu: o 5 rano obudzilo mnie odejscie wod plodowych, pozniej sprint na proodowke a o 8:03 kawaler Oliver Karol po doslownie 3 partych byl juz na swiecie ❤️🥰😍 urodzilam w domu narodzin na Zelaznej, z ta sama cudowna polozna z ktora rodzilam Olafka 5,5 roku temu, piekny porod, jestem przeszczesliwa…. ❤️❤️❤️❤️❤️
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej dziewczyny, co tam u Was słychać? Nieczęsto tu zaglądam, bo u nas tematy starań już zamknięte, ale zawsze miło wspominam te czasy
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
nick nieaktualny
-