Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystresant wrote:Dziewczyny zyjecie? Staracie sie? Bo zadna staraczka nie pisze 🤔 za chwile ze 3 tyg. Beda a tu ciesza, zarazmi tu pisac co u Was
A Kropkaaa to sie chyba pod ziemie zapadla, tak dlugo nie pisalaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2021, 06:34
-
U mnie nic sie nie zmienilo, nadal nie moge odzalowac straconej ciazy, do tego mam problemy sadowe z bylym partnerem, do tego stopnia ze ucieklam z Warszawy do rodzicow. Teraz przyjechal do mnie moj narzeczony, ale i tak jest ciezko, bo ja walcze ze stanami depresyjnymi. Mam psychoterapie, malymi krokami licze, ze w koncu kiedys z tego wyjde...
-
Maggia wspolczuje sytuacji, ja od 15.4. Zaczynam psychoterapie, i mam ogromna nadzieje ze pomoze mi sie uporac z bolem pecherza, od miesiaca jestem na lekach przeciwdepresyjnych i przeciw lekowych 🙄 jest o wiele lepiej napady bolu sa sporadyczne a leki przychodza bardzo rzadko
Pozdrawiam staraczki i mam nadzieje ze u Was lepiej -
stresant wrote:Maggia wspolczuje sytuacji, ja od 15.4. Zaczynam psychoterapie, i mam ogromna nadzieje ze pomoze mi sie uporac z bolem pecherza, od miesiaca jestem na lekach przeciwdepresyjnych i przeciw lekowych 🙄 jest o wiele lepiej napady bolu sa sporadyczne a leki przychodza bardzo rzadko
Pozdrawiam staraczki i mam nadzieje ze u Was lepiej
Dziekuje Kochana! Ja powoli schodze z lekow, biore escitalopram w minimalnej dawce, ale nie podoba mi sie ta szyba, za ktora stoje przez ten lek. Oczywiscie pomogl mi on bardzo przetrwac luty i marzec, ale najgorsze juz za mna (skladanie wnioskow do sadu i prokuratury) wiec chce go powoli odstawiac. Oczywiscie dalej bede kontynuowac psychoterapie i szeroko pojety rozwoj, czy tez leczenie osobowosci po traumatycznych wydarzeniach. Do tego jest coraz wiecej slonca a dla mnie to najlepszy antydepresant.
Zycze Ci duzo sily i radosci, Stresant. Napady lekowe na szczescie nie sa dlugotrwale, wiec mysle, ze za kilka tygodni to bedzie juz u Ciebie tylko gorzkie wspomnienie. Trzymaj sie cieplo!
-
Annie1981 wrote:Tak. Natalka urodziła się 14 kwietnia. 3440g, 55 cm 🙂
Annie1981 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
kattalinna wrote:Już podziwiałam na FB 😍😃37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Annie1981 wrote:Tak. Natalka urodziła się 14 kwietnia. 3440g, 55 cm 🙂
Annie1981, Papierówka lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)