Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Papierówka, zrób test. Plamienie o niczym nie świadczy. Czasem zdarza się i w ciąży...
hewa81 lubi tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
PAPIEROWKA, dobrze DOTY pisze, plamienia się zdarzają. Także na spokojnie podejdź do tej sytuacji, nie trać wiary. A jeśli faktycznie to zwiastun @ to dużo siły Ci życzę na następny cykl. A tymczasem wypoczywaj w górach.
ENIGMA brawo!!! Trzymaj tak dalej niech beta rośnie i mała istotka w Tobie :*****Eni_gma lubi tę wiadomość
-
Eni_gma - super:) Oby tak dalej!A potem to juz z górki;p
Papierówka - grunt to pozytywne myślenie! Mnie czasem trudno, ale staram się z całych sił. U mnie już końcówka @, a od następnej środy monitoring. Oby tylko mąż zdążył wrócić na owulację.
Miłego piątku, jutro weekend!!!
Eni_gma, Papierówka lubią tę wiadomość
Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Czy któraś z was przed pozytywnym testem ciążowym robiła testy owu?
Moje przez ostatnie dnie wychodzą takie 9,10,11dpo:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa40667754f0.jpg
Robią mi nadzieje tym ze ciemnieją..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha, to dobry znak. Moja kolezanka z innego watku tak miala. Byla to ciaza. Daj znac jak sytuacja sie rozwija..
Testy owulacyjne są dla alfa hcg, czasem wychwytuja betę także.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 14:55
bertha lubi tę wiadomość
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
A mnie jakieś choróbsko dopadło. Kurde i teraz jak tu wierzyć pomiarom temperaury? Na razie wspomagam się herbatką z miodem i rutinoscorbinem ale coś czuje, ze na tym się nie skończy. Owulacja to chyba na czuja...Veni
Eni_gma wrote:Bertha a sikanca dzisiaj robiłaś?
Jutro powtarzamhttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Hej Dziewczyny
BERTHA hop hop ... wiem ze zmieniłas termomert, ale ta Twoja temp daje nadzieje. Robiłaś test? Bo temp dzisiejsza zaznaczona, a plusika nie ma?
DUSZKA, jak sytuacja? Robiłaś drugą betę?
VENI zdrówka :*** nie daj się chorobie, Pogoń te złe wirusy.
Mnie katar męczy 1,5 tyg Ale już myślę ze jest na wykończeniu.
PAPIEROWKA, trzymam kciuki za Nowy cykl.
ENIGMA, beta piękna, gratuluję jeszcze raz
Ciesz się Dziewczyno
No i czekamy na wieści z pierwszego usg i Twoich wrażeń z serduszka
Spokojnej niedzieli Wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 08:30
-
Hewa Tobie też zdrowia, wiem jak męczy katar, a jeszcze jak nie można sobie nic zaaplikować to już masakra.
Pozdrawiam cieplutko i życzę udanej niedzieli:) U mnie pada deszcz co prawda, a le nie zepsuje mi to nastroju.Veni
hewa81 wrote:Hej Dziewczyny
BERTHA hop hop ... wiem ze zmieniłas termomert, ale ta Twoja temp daje nadzieje. Robiłaś test? Bo temp dzisiejsza zaznaczona, a plusika nie ma?
DUSZKA, jak sytuacja? Robiłaś drugą betę?
VENI zdrówka :*** nie daj się chorobie, Pogoń te złe wirusy.
Mnie katar męczy 1,5 tyg Ale już myślę ze jest na wykończeniu.
PAPIEROWKA, trzymam kciuki za Nowy cykl.
ENIGMA, beta piękna, gratuluję jeszcze raz
Ciesz się Dziewczyno
No i czekamy na wieści z pierwszego usg i Twoich wrażeń z serduszka
Spokojnej niedzieli Wam życzę
Ale gadam do kropka zeby juz sie ujawnił bo tata nie widzi cieni Haha, wiec nadzieja jeszcze jest. Aczkolwiek juz dupka skończyłam wiec wieczorem juz nie biore. Jak dojedziemy do domu ok 18 to zrobię test owu (jesli mam w domu jeszcze)
Temperatura rzeczywiście podtrzymuje nadzieje..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 16:15
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
2xiui, 3xivf (2 zarodki)