Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak myślicie kiedy powinnam iść do gina. Ja myślałam żeby iść trochę później, ale sama nie wiem I myślę nad zrobieniem progesteronu bo nawet o tym nie myślałam.
-
Jak wszystko będzie dobrze. Beta urośnie to do gina w przyszłym tygodniu, ale tak pod koniec. Może będzie już widać fasolkę. Jeśli będziesz czuła że coś nie tak, to idź jak najszybciej. Progesterou bym nie badała, chyba że masz jakieś przesłanki.
-
I tej wersji się trzymajmy:)
A propos moich ziółek - słuchajcie tak niedobrego napoju to nie piłam. Straszliwie cięzko mi się przemóc. Liczę na to, że po kilku dniach się przyzwyczaję.Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Veni, spróbuj duszkiem z zatkanym nosem
Veni lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Dziewczyny to jest masakra;) Wypróbowałam już chyba wszystkie rady i nic.Duszkiem nie mogę, bo ja w ogóle mało piję, więc cała szklanka na raz nie wchodzi w grę. Zatykam nos i po kilka łyków biorę. Ale posmak w ustach.... I pomyśleć, że to na własne życzenie.
Nie mogę się doczekać 7-dniowej przerwy w ich piciu:)Veni
Morfologia 1%, niedrożny jajowód
wrzesień 2018 I IVF ICSI -
Ja tylko na chwilę wieczorową porą jestem zmęczona, trochę się położyłam to nie mogłam się zwlec. Jutro ta druga beta... Szkoda że dopiero wieczorem wynik. Będzie ciężko wytrzymać ale dam radę
Veni trzymaj się, dasz radę z tymi ziołami. Chociaż ja strasznie nie lubię soku pomidorowego bleee i jak miałam w diecie to piłam duszkiem ale po kilku dniach nie dałam rady. Więc Cie doskonale rozumiem.
Miłej nocki dziewczyny Wam życzę -
u mnie 30 dc, plamień brak, miesiączki brak, co najwyżej raz na jakiś czas pobolewa brzuch, test negatywny.
Na bete nie idę, czekam może się dziadostwo przywlecze łaskawie.
Na ciążę raczej marne szanse, na ostatniej wizycie w 13 dc- jajca małe i lekarz myślał o stymulowaniu.
I tylko się człowiek denerwuje.Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Witam się dziewczynki :*
Dzidziulek ma 3 cm, rączki, nóżki, a serduszko bije 160 uderzeń na minutę
Alicja trzymam kciuki, żeby jednak nie przyszła
Witam nowe rówieśniczki Flowwer i Annie
Karola witam i gratuluję
Karoluś, Veni, Papierówka, Bertha, Kotosiowa, Tulipanka jak Wasze starania? Niezmiennie zaciskam kciuki ze zdwojoną siłą
Aqga, Doty, Hewa Magia przesyłam pozdrowienia :*Karoluś81, Annie1981, Veni, doty22, bertha, hewa81, Alicja81 lubią tę wiadomość
-
Alicja może jednak. Znamienny jest brak plamien. A z tego co pamiętam to u Ciebie często występowały. Ale byłoby by fajnie czekam pełna emocji
Veni ja pamiętam jak zaczęłam pić napar z niepokalanka to było straszne. Nic gorszego nie piłam a do tego dochodziło nieustanne uczucie kluchy w gardle i pieczenie. A ogólnie różne ziolka lubię i czasem piję, np specjalne mieszanki od bonifratrow na przeziębienie. Niepokolanka odstawilam po kilku dniach, robiłam trzy podejścia i dałam spokój. Zresztą później jak zaczęłam robić badania to okazało się że nie potrzebuje bo progesteron u mnie ok 7 dpo i faza lutealna też prawidłowa. Nie wiem jak parzysz te zioła, ale pamiętaj że jak łyżka to plaska raczej a nie czubata, no chyba że ma być czubata.
Enigma gratuluję i powiem Ci że też liczę na iui. Ale to po Nowym roku. Może tego nam trzeba?
Karola trzymam kciuki za dzisiejszą betę
Dzisiaj znowu nie zmierzyłam temperatury ale tym razem z premedytacją. Wracam do ćwiczeń. Zapuscilam się od września i czas to naprawić -
Dzień dobry kochane
Enigma dziękuję Super, że Twoje maleństwo szaleje w brzuszku Gratulacje
Karoluś trzymaj, trzymaj I bierz się za ćwiczonka, ja wcześniej też od czasu do czasu ćwiczyłam jak mnie naszło hihi
Alicja, Annie trzymam kciukiAnnie1981 lubi tę wiadomość