Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczyny!!!
Zrobiłam w końcu dwa testy. Oby dwa bobo test jeden strumieniowy i chyba nic... a drugi płytkowy i słabiuteńka kreseczka... Nie wiem co o tym myśleć.Veni lubi tę wiadomość
-
Witam Cię serdecznie Flower
Karola, powtórz jutro i wrzuć nam fotkę na forum jak będzie coś Trzymam kciuki!
Annie1981 wrote:Papierówka. Też mi się wydaje, że pękają, chociaż gdzieś wyczytałam, że gdyby nie pękły to po temperaturze tego nie można poznać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 09:01
Karola555 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Cześć kochane
Po chwilowej nieobecności chciałam się przywitać z Wami i nowymi dziewczynami na forum
U mnie sytuacja stabilna, samopoczucie lepsze, już od jakiegoś tygodnia nie wymiotowałam w ogóle, ale jeszcze czasami mnie zemdli i mam ten niefajny odruch. Właśnie zaczęłam 5 miesiąc No nie wiem kiedy ten czas minął.
Zaglądam tu do Was kochane i kibicuję każdej z osobna. Wiem, że przy staraniach łatwo nie jest i tak naprawdę żadne słowa pocieszenia nie ukoją serca, ale wierzę głęboko, że jednak przyjdzie czas, że każda starająca się o maluszka doczeka spełnienia marzeń. Tego Wam życzę z całego serca
Pozdrawiam cieplutko.Karoluś81, Veni, Alicja81, Eni_gma lubią tę wiadomość
Aqga
-
Karola nie dziwię się oby jutro już była ta pewność że jesteś w ciąży
Papierówka dobrze kombinujesz z owulacja i skokiem temperatury. Ale tak na 100% to monitoring potwierdza że owulacja była, a na milion procent owulkę potwierdza ciąża i takiego potwierdzenia oczekujemy
Kurczę trochę późno będę miała krioterapię bo dopiero 18 listopada czyli 14 dc. Czyli tuż po owulacji. Jednak muszę odpuścić starania, albo będziemy się zachowywać normalnie, bez większych starań ale też nie odmawiając sobie przyjemności. Nie wiem czy dobrze kombinuję. Później abstynencja, musi się szyjka wygoic. Obym tylko była w formie w połowie grudnia kiedy to jedziemy do Lizbony. Planujemy romantyczny wyjazd:-) oby się udałoKarola555 lubi tę wiadomość
-
Hewa dzielna kobieto, widziałam Twoje wpisy z info, że Majeczka wróciła do szpitala. No właśnie ja miałam taką samą sytuację z moją młodą. Tydzień po tym jak nas wypisali wróciłyśmy z powrotem, z tym że z innej przyczyny.
Mam nadzieję, że już jest wszystko dobrze i że wróciłyście do domu. Ciekawe jak tam z karmieniem, radzisz sobie? Pytam, bo ja niestety po cc miałam problem i dość szybko włączyłam MM. A jak się czujesz? Hormony dają w kość?
Maggia, dawno się nie odzywałaś, co tam słychać u Was?
Hej pozostałe ciężarówki dajcie znać jak się czujecie i czy wszystko ok.
PozdrawiamAqga
-
Karolus, ale zazdroszcze ci wyjazdu do Lizbony! Uwielbiam Portugalie!
Moze taki prezent pod choinke zrobie mojemu M... jakis weekendzik w Lizbonie...
Karola!! ale super ze cien wyszedl! moze wrzuc juz dzisiejszy test, jestem bardzo ciekawa
I chcę się oczywiscie również zarazic
Juz sie nie moge doczekac swojego testowania, a tu dopiero 5dpo dzisiajKaroluś81 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Cześć dziewczyny
Na początek witam wszystkie nowe staraczki Trzymam kciuki teraz i za Was również
Ja tak jak AQga czytam codziennie Was, ale jakoś tak nie ma kiedy napisać. Ale kibicuję wszystkim Wam razem i każdej z osobna Wiem, że każda się z Was doczeka upragnionego maluszka
U mnie też dobrze, jak u AQgi Ciąża jest i nie ma tego jak ukryć, choć jeszcze nasze rodziny o niej nie wiedzą. Dowiedzą się niebawem. Teraz moją głowę zaprząta kupno domu i praca, więc czas leci szybko. W sobotę zaczęłam 16 tydzień... też nie wiem, kiedy to zleciało...
Nie będę się rozpisywać, zmykam do pracy. Trzymam kciuki za kolejne II kreseczkiKaroluś81, AQga lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Papierowka. Jezeli tak jest z ta temperatura to sie ciesze Dzieki
Ja niestety nie mam dlugiego weekendu, bo w UK jestem.
Karola555. Wcale Ci sie nie dziwie, ze nie mozesz sie na pracy skupic. Ja zawsze planowalam tesowanie na weekend, bo i jeden i drugi wynik przeszkodzilby mi normalnie pracowac
Trzymam kciuki
Chcialam sie Wam pochwalic, ze u mnie 10 dc i dzis po raz pierwszy zobserwowalam u siebie plodny sluz Nie jest przezroczysty, raczej takie brunatne niteczki, ale bardzo rozciagliwe, wiec mysle, ze to jest to
Nie macie pojecia jak sie ciesze, prawie jakbym dwie kreseczki zobaczyla Mam nadzieje, ze przez to nie napale sie zbytnio na ciaze w tym cyklu, ale nie ukrywam, nadzieje mam wieksza, ze moze w koncu sie uda
Teraz jestem w pracy, ale jak przyjde do domu to robie test owulacyjny i powinnam dzis ujrzec dwie kreski, wiec by sie zgadzalo
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Cześć Flowwer, straszie długo się staracie, miejmy nadziję, że zaraz zobaczysz II krechy na teście.
Karolina wrzucaj te teściki to też pooglądamy.
Karola może z tej Portugali z "dodatkiem" wrócicie?,Karoluś81 lubi tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Karola, piękna kreseczka! Szczęściara! :*
Karola555 lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017