Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie nadziei ciag dalszy - zrobilam teraz test i znow cien cienia. Myslalam, ze nic sie dzis nie pokaże i sobie dam spokój. A tu znowu druga kreska. Jeśli to pregnyl to wodzi mnie za nos, a ja - choć hukam na siebie - daje sie wkręcać.
Moze Bertha będzie mieć wiecej rozsądku niż ja ech
Alicja - trzymam kciuki za dobry wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 17:48
Tuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
Tulipanka, ja nie wytrzymałam i zrobiłam betę, a Ty rób jak uważasz jak wolisz niepewność to test domowy najlepiej w dniu @
Takie cień cienie są męczące psychicznie bo nie wiadomo na czym się stoi
Życzę Ci wielkiej tłustej krechy juz za parę dniWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 18:18
37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Sprobuje wrzucic. Ogólnie wczoraj uznalam, ze robienie bety z krwi po 1 niepewnym teście byliby nadużyciem. Zalozylam, ze dzis test nic nie pokaże. I teraz myślę, ze jutro dobrze będzie zajsc na betę. Po 3 latach latwiej mi wierzyć, ze to pregnyl niż ciaza. Po takim czasie naprawdę czlowiek ma dystans..
Papierówka lubi tę wiadomość
Tuli
Córcia ur 11.2019
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 19:56
hewa81, Karola555, Kajka81, bertha, Eni_gma lubią tę wiadomość
Tuli
Córcia ur 11.2019
Tulipanka- WIDAĆ!
13 dni po podaniu pregnylu to napewno nie pregnyl. Jutro rano biegiem na bete.
Trzymm kciuki za wynik.
Dziewczyny tez widziecie kreskę?Tulipanka, hewa81 lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Tulipanka, pregnyl się tyle nie utrzymuje, także jest cos na rzeczy, dobrze widzę dwie kreski, ale wiem ze podchodzisz do tej całej sytuacji z rezerwowa, nie dziwię się. Nawet nie wiesz jakby mnie uradowała wiadomość o Twojej ciąży po tak długim okresie starań. Mocno zaciskam kciuki.
Część Dziewczyny
Witam się po długiej nieobecności, ale czytam Was na bieżąco. Majka skutecznie zajmuje mi czas, i jak czytać mogę, tak z pisaniem różnie bywa - tego posta pisze już chyba z 20 min.
Jesteśmy przeziebione pierwszy katarek Mai. Ale znosi dzielnie, na szczęście to tylko katar i mam nadzieję ze nic więcej się nie rozwinie.
Rośnie mi mała kluseczka hehe, nadrabia zaległości, zrobiła się pyzatka.
Pozdrawiam Was DziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 20:55
Tulipanka, Alicja81, Karoluś81, ktosiowa, Eni_gma lubią tę wiadomość
-
Tulipanka ja też widzę drugą kreskę Leć na betę tak jak dziewczyny mówią będziesz miała pewny wynik! Trzy lata to długo. Będziesz miała cudny prezent na święta:)
Hewa zdrówka dla Ciebie i Mai życzę. U mnie też Gabryś ma katar i kaszel ale mam nadzieję, że mu przejdzie.hewa81 lubi tę wiadomość
-
Teraz taka pogoda,chlapa a wynikiem tego jest katar.
Szkoda bo takie maleństwo męczy się.
Na lekki katrek dla Majeczki polecam maść majerankową pod nosek. Trzymajcie się dziewczyny ciepło i zdrowo. Hewcia jak będziesz miała jak tonapisz nam więcej szczeg. dot.malutkiej. Dae wam pospać w nocy?,karmisz piersią?
Tulipanko jutro czekam na informcje dot.bety.hewa81, Tulipanka lubią tę wiadomość
Alicja81
mama 11- letniej Juleńki
Ponowne starania od 2014r
08.2020- beta 2,3 -
Tulipanka! Jest kreska! czekam na wynik bety i trzymam kciuki aczkolwiek i tak jestem pewna, że będzie ładna37+0tc 09.10.2020..... córeczka Kornelka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek Oliwierek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek Ignaś 28.02.2017 -
Witajcie Dziewczyny, byłam dzisiaj jeszcze rano u lekarza (dobrze, że sobie z tego wszystkiego nie zapomniałam o wizycie kontrolnej) i rozwiał moje wątpliwości. Nie było owulacji, szanse na ciążę są nikłe, a wynik testu to pregnyl lub błąd. Jak to usłyszałam, to aż się zaczęłam śmiać...Kazał zrobić betę i progesteron w tej sytuacji (zrobiłam, wynik wieczorem), ale nie mam się co łudzić...Tuli
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia.