X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
Odpowiedz

Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?

Oceń ten wątek:
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrych wieści niema wyglada na biochemiczna albo za późno wzięłam progesteron w tym cyklu . Rano jaśniejsza kreska niż wczoraj a teraz już mocniej krwawię No co trzeba badać się dalej .😍😂

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech... A może testy trefne były ☹️

age.png
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    No to dobrych wieści niema wyglada na biochemiczna albo za późno wzięłam progesteron w tym cyklu . Rano jaśniejsza kreska niż wczoraj a teraz już mocniej krwawię No co trzeba badać się dalej .😍😂
    no nie gadaj!
    buuuu

uda się na pewno .zobaczysz:)

Pozytywny test z 3 bobo 11 dpo -25 luty 2018r.
    syn 2006❤️, córeczka 2010❤️,syn 2018❤️
    6f7dde92892e2ec43e959361faadd90e.png
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Ech... A może testy trefne były ☹️
    A kto to wie . 🤣

• bertha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    A kto to wie . 🤣
    A co to za testy? Może jakieś lepsze kup w tym cyklu

kattalinna lubi tę wiadomość

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urodziłam!
    Od wczoraj Anielka jest z nami.
    17:50, 3780, 55, vbac

bertha, kalcia64, Annie1981, Greetta, kattalinna, krrropka, emdar, Papierówka, Ania81, Maggia lubią tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Urodziłam!
    Gratulacje!!!!! 😍

ktosiowa lubi tę wiadomość

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Urodziłam!
    Gratulacje ❤️❤️

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Urodziłam!
    Gratuluję 🙂 Dużo zdrówka dla Was 🙂

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa, śledziłam na FB ☺️ bardzo się cieszę i gratuluję 😘😘😘

age.png
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Urodziłam!
    Gratulacje !!!!

kalcia64 a może jednak ciąża 😳
    Ja z pierwszym synem miałam krawienia i bole brzucha że zWijalam się raz na łóżku więc byłam pewna że mam okres i testu nie robiłam ( wiedziałam że poszalelismy i spodziewalam się że mogłam zajść) .. potem krawieniem znikało i zaraz znów i bole brzucha i zrobiłam test w pracy za namową a tam dwie tłuste krechy 😆 jak poszłam do lekarza to widziałam już serduszko także teges ....... i ogolnie jeszcze mi się to powtarzalobtyle że plamienia do 4m ..leżałam nawet tydzień w szpitalu z bolami ale nic nie wykazały badania 🤷🏻‍♀️ to jedyna ciąża w której byłam faaszerowana progesteronem nawet w dupę 😆

dziś u mnie 3dc i naparza mnie prawy jajnik od rana ..zaraz wyskoczy 😂
    w ogóle mąż ma wychodne cały weekend i wraca w niedzielę po południu a ja bede mieć nastepny 🤪😆

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop wrote:
    Gratulacje !!!!

kalcia64 a może jednak ciąża 😳
    Ja z pierwszym synem miałam krawienia i bole brzucha że zWijalam się raz na łóżku więc byłam pewna że mam okres i testu nie robiłam ( wiedziałam że poszalelismy i spodziewalam się że mogłam zajść) .. potem krawieniem znikało i zaraz znów i bole brzucha i zrobiłam test w pracy za namową a tam dwie tłuste krechy 😆 jak poszłam do lekarza to widziałam już serduszko także teges ....... i ogolnie jeszcze mi się to powtarzalobtyle że plamienia do 4m ..leżałam nawet tydzień w szpitalu z bolami ale nic nie wykazały badania 🤷🏻‍♀️ to jedyna ciąża w której byłam faaszerowana progesteronem nawet w dupę 😆

dziś u mnie 3dc i naparza mnie prawy jajnik od rana ..zaraz wyskoczy 😂
    w ogóle mąż ma wychodne cały weekend i wraca w niedzielę po południu a ja bede mieć nastepny 🤪😆
    testy negatywne tak ze rącze dalej hormonalny burdel sorry za wyrażenie plus adenomioza . Dzisaj mam dola bo w tej angli to idzie bzika dostać 😱

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    testy negatywne tak ze rącze dalej hormonalny burdel sorry za wyrażenie plus adenomioza . Dzisaj mam dola bo w tej angli to idzie bzika dostać 😱
    Co Ci lekarz mówił o tej adenomiozie?

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga1510 wrote:
    Co Ci lekarz mówił o tej adenomiozie?
    Nic tylko Angielski lekarz rodzinny mnie poinformował ze wykryli umnie podczas usg w 2 dc adenomioze i jak powiedziałam ze byłam prywatnie u Polskiego ginekologa to raczki otrzepała . Tylko udostępnili mi opis usg i powiedzieli ze po konsultacji mam wziasc list od ginekologa z planem leczenia i z lista badań jakie chce żeby mi wykonali . 🙈 a co masz ta adenomioze . Ja nawet nie wiem jak bardzo jest zazawnsowana 🥺😱🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 17:53

• Lolipop Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    Nic tylko Angielski lekarz rodzinny mnie poinformował ze wykryli umnie podczas usg w 2 dc adenomioze i jak powiedziałam ze byłam prywatnie u Polskiego ginekologa to raczki otrzepała . Tylko udostępnili mi opis usg i powiedzieli ze po konsultacji mam wziasc list od ginekologa z planem leczenia i z lista badań jakie chce żeby mi wykonali . 🙈 a co masz ta adenomioze . Ja nawet nie wiem jak bardzo jest zazawnsowana 🥺😱🙈

aha Rozumiem. a okresy jakie z reguly masz?
    ja miałam USG też w okres i lekarz u mnie nic nie widział, że wszystko ok i myślicie że można to przeoczyć? ciekawe

3 dzień się leje ze mnie ..dużo skrzepów w ten okres miałam😱 ale to i przed Najmlpdszym mi się zdarzalo w sumie jak patrze na notatki.

tak czytam teraz co to bo pierwszy raz słyszę i pisza ze może to byc konsekwencja wyłyżeczkowania , CC czy nawet porodu naturalnego nie mówiąc właśnie też o zaburzeniach hormonalnych 😳 także jak widać ... zawsze się coś kuźwa może przyplątać 🤦‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 20:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    Szczerze to nie wiem czym to się je.Moze inne dziewczyny pomogą.

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop wrote:
    aha Rozumiem. a okresy jakie z reguly masz?
    ja miałam USG też w okres i lekarz u mnie nic nie widział, że wszystko ok i myślicie że można to przeoczyć? ciekawe

3 dzień się leje ze mnie ..dużo skrzepów w ten okres miałam😱 ale to i przed Najmlpdszym mi się zdarzalo w sumie jak patrze na notatki.

tak czytam teraz co to bo pierwszy raz słyszę i pisza ze może to byc konsekwencja wyłyżeczkowania , CC czy nawet porodu naturalnego nie mówiąc właśnie też o zaburzeniach hormonalnych 😳 także jak widać ... zawsze się coś kuźwa może przyplątać 🤦‍♀️
    Do poprzedniej ciąży reguralne co 28 dni a teraz raz 28 dni potem 2 tygodnie znowu krwawienie pierwszy na produ co był to ładnie bez plamien 31 dni a ten 16 dni w tym 10 dni trwał po owulacji ale wydaje mi się ze przez to ze proga zaczęłam brać od 8 dpo to może dla tego tak się skończyło 🙈💚

• Krakowska Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2020, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, byłam w klinice Gyncentrum na wstępnych badaniach, wyszły dobrze (oprócz lekko zgrubienia na macicy). Ja jednak mam wątpliwości. Na sam wynik pewnych badań czeka się aż miesiąc, poważne opóźnienia i wszystko na szybko bo jak jest spóźnienie to już inna atmosfera w gabinecie, wiadomo inni czekają w kolejce. Nie wiem czy to standard w klinikach niepłodności, nigdy wcześniej z nich nie korzystałam.

Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
    I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
    VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2020, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowska wrote:
    Cześć, byłam w klinice Gyncentrum na wstępnych badaniach, wyszły dobrze (oprócz lekko zgrubienia na macicy). Ja jednak mam wątpliwości. Na sam wynik pewnych badań czeka się aż miesiąc, poważne opóźnienia i wszystko na szybko bo jak jest spóźnienie to już inna atmosfera w gabinecie, wiadomo inni czekają w kolejce. Nie wiem czy to standard w klinikach niepłodności, nigdy wcześniej z nich nie korzystałam.
    Powodzenia . To torby znak jak badania ok 💚😍

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2020, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowska wrote:
    Na które badanie masz czekać miesiąc? Zlecono Ci KIRy?

‹‹ 531 532 533 534 535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ