Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?
Odpowiedz

Rocznik 1981. Jesteście Staraczki?

Oceń ten wątek:
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrych wieści niema wyglada na biochemiczna albo za późno wzięłam progesteron w tym cyklu . Rano jaśniejsza kreska niż wczoraj a teraz już mocniej krwawię No co trzeba badać się dalej .😍😂

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech... A może testy trefne były ☹️

preg.png
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    No to dobrych wieści niema wyglada na biochemiczna albo za późno wzięłam progesteron w tym cyklu . Rano jaśniejsza kreska niż wczoraj a teraz już mocniej krwawię No co trzeba badać się dalej .😍😂
    no nie gadaj!
    buuuu

uda się na pewno .zobaczysz:)

Pozytywny test z 3 bobo 11 dpo -25 luty 2018r.
    syn 2006❤️, córeczka 2010❤️,syn 2018❤️
    6f7dde92892e2ec43e959361faadd90e.png
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Ech... A może testy trefne były ☹️
    A kto to wie . 🤣

• bertha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    A kto to wie . 🤣
    A co to za testy? Może jakieś lepsze kup w tym cyklu

kattalinna lubi tę wiadomość

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urodziłam!
    Od wczoraj Anielka jest z nami.
    17:50, 3780, 55, vbac

bertha, kalcia64, Annie1981, Greetta, kattalinna, krrropka, emdar, Papierówka, Ania81, Maggia lubią tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Urodziłam!
    Gratulacje!!!!! 😍

ktosiowa lubi tę wiadomość

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2020, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Urodziłam!
    Gratulacje ❤️❤️

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Urodziłam!
    Gratuluję 🙂 Dużo zdrówka dla Was 🙂

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktosiowa, śledziłam na FB ☺️ bardzo się cieszę i gratuluję 😘😘😘

preg.png
  • Lolipop Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Urodziłam!
    Gratulacje !!!!

kalcia64 a może jednak ciąża 😳
    Ja z pierwszym synem miałam krawienia i bole brzucha że zWijalam się raz na łóżku więc byłam pewna że mam okres i testu nie robiłam ( wiedziałam że poszalelismy i spodziewalam się że mogłam zajść) .. potem krawieniem znikało i zaraz znów i bole brzucha i zrobiłam test w pracy za namową a tam dwie tłuste krechy 😆 jak poszłam do lekarza to widziałam już serduszko także teges ....... i ogolnie jeszcze mi się to powtarzalobtyle że plamienia do 4m ..leżałam nawet tydzień w szpitalu z bolami ale nic nie wykazały badania 🤷🏻‍♀️ to jedyna ciąża w której byłam faaszerowana progesteronem nawet w dupę 😆

dziś u mnie 3dc i naparza mnie prawy jajnik od rana ..zaraz wyskoczy 😂
    w ogóle mąż ma wychodne cały weekend i wraca w niedzielę po południu a ja bede mieć nastepny 🤪😆

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop wrote:
    Gratulacje !!!!

kalcia64 a może jednak ciąża 😳
    Ja z pierwszym synem miałam krawienia i bole brzucha że zWijalam się raz na łóżku więc byłam pewna że mam okres i testu nie robiłam ( wiedziałam że poszalelismy i spodziewalam się że mogłam zajść) .. potem krawieniem znikało i zaraz znów i bole brzucha i zrobiłam test w pracy za namową a tam dwie tłuste krechy 😆 jak poszłam do lekarza to widziałam już serduszko także teges ....... i ogolnie jeszcze mi się to powtarzalobtyle że plamienia do 4m ..leżałam nawet tydzień w szpitalu z bolami ale nic nie wykazały badania 🤷🏻‍♀️ to jedyna ciąża w której byłam faaszerowana progesteronem nawet w dupę 😆

dziś u mnie 3dc i naparza mnie prawy jajnik od rana ..zaraz wyskoczy 😂
    w ogóle mąż ma wychodne cały weekend i wraca w niedzielę po południu a ja bede mieć nastepny 🤪😆
    testy negatywne tak ze rącze dalej hormonalny burdel sorry za wyrażenie plus adenomioza . Dzisaj mam dola bo w tej angli to idzie bzika dostać 😱

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    testy negatywne tak ze rącze dalej hormonalny burdel sorry za wyrażenie plus adenomioza . Dzisaj mam dola bo w tej angli to idzie bzika dostać 😱
    Co Ci lekarz mówił o tej adenomiozie?

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga1510 wrote:
    Co Ci lekarz mówił o tej adenomiozie?
    Nic tylko Angielski lekarz rodzinny mnie poinformował ze wykryli umnie podczas usg w 2 dc adenomioze i jak powiedziałam ze byłam prywatnie u Polskiego ginekologa to raczki otrzepała . Tylko udostępnili mi opis usg i powiedzieli ze po konsultacji mam wziasc list od ginekologa z planem leczenia i z lista badań jakie chce żeby mi wykonali . 🙈 a co masz ta adenomioze . Ja nawet nie wiem jak bardzo jest zazawnsowana 🥺😱🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 17:53

• Lolipop Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    Nic tylko Angielski lekarz rodzinny mnie poinformował ze wykryli umnie podczas usg w 2 dc adenomioze i jak powiedziałam ze byłam prywatnie u Polskiego ginekologa to raczki otrzepała . Tylko udostępnili mi opis usg i powiedzieli ze po konsultacji mam wziasc list od ginekologa z planem leczenia i z lista badań jakie chce żeby mi wykonali . 🙈 a co masz ta adenomioze . Ja nawet nie wiem jak bardzo jest zazawnsowana 🥺😱🙈

aha Rozumiem. a okresy jakie z reguly masz?
    ja miałam USG też w okres i lekarz u mnie nic nie widział, że wszystko ok i myślicie że można to przeoczyć? ciekawe

3 dzień się leje ze mnie ..dużo skrzepów w ten okres miałam😱 ale to i przed Najmlpdszym mi się zdarzalo w sumie jak patrze na notatki.

tak czytam teraz co to bo pierwszy raz słyszę i pisza ze może to byc konsekwencja wyłyżeczkowania , CC czy nawet porodu naturalnego nie mówiąc właśnie też o zaburzeniach hormonalnych 😳 także jak widać ... zawsze się coś kuźwa może przyplątać 🤦‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2020, 20:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    Szczerze to nie wiem czym to się je.Moze inne dziewczyny pomogą.

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2020, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolipop wrote:
    aha Rozumiem. a okresy jakie z reguly masz?
    ja miałam USG też w okres i lekarz u mnie nic nie widział, że wszystko ok i myślicie że można to przeoczyć? ciekawe

3 dzień się leje ze mnie ..dużo skrzepów w ten okres miałam😱 ale to i przed Najmlpdszym mi się zdarzalo w sumie jak patrze na notatki.

tak czytam teraz co to bo pierwszy raz słyszę i pisza ze może to byc konsekwencja wyłyżeczkowania , CC czy nawet porodu naturalnego nie mówiąc właśnie też o zaburzeniach hormonalnych 😳 także jak widać ... zawsze się coś kuźwa może przyplątać 🤦‍♀️
    Do poprzedniej ciąży reguralne co 28 dni a teraz raz 28 dni potem 2 tygodnie znowu krwawienie pierwszy na produ co był to ładnie bez plamien 31 dni a ten 16 dni w tym 10 dni trwał po owulacji ale wydaje mi się ze przez to ze proga zaczęłam brać od 8 dpo to może dla tego tak się skończyło 🙈💚

• Krakowska Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2020, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, byłam w klinice Gyncentrum na wstępnych badaniach, wyszły dobrze (oprócz lekko zgrubienia na macicy). Ja jednak mam wątpliwości. Na sam wynik pewnych badań czeka się aż miesiąc, poważne opóźnienia i wszystko na szybko bo jak jest spóźnienie to już inna atmosfera w gabinecie, wiadomo inni czekają w kolejce. Nie wiem czy to standard w klinikach niepłodności, nigdy wcześniej z nich nie korzystałam.

Immunologia. Drastycznie wysokie TNF.
    I-VII transferów - niskie bety lub bety zerowe.
    VIII transfer na immunoglobulinach. Wysokie bety od początku. Dziecko na świecie. Ciąża to matematyka.
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2020, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowska wrote:
    Cześć, byłam w klinice Gyncentrum na wstępnych badaniach, wyszły dobrze (oprócz lekko zgrubienia na macicy). Ja jednak mam wątpliwości. Na sam wynik pewnych badań czeka się aż miesiąc, poważne opóźnienia i wszystko na szybko bo jak jest spóźnienie to już inna atmosfera w gabinecie, wiadomo inni czekają w kolejce. Nie wiem czy to standard w klinikach niepłodności, nigdy wcześniej z nich nie korzystałam.
    Powodzenia . To torby znak jak badania ok 💚😍

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2020, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakowska wrote:
    Na które badanie masz czekać miesiąc? Zlecono Ci KIRy?

‹‹ 531 532 533 534 535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ