Rocznik 1998🎈
-
WIADOMOŚĆ
-
a.kaczm1998 wrote:A ja czuję że będą u ciebie ⏸️❤️
Ja tak samo mówię!
Zresztą pisałam na innym wątku, że ja miałam w pierwszej ciąży tak samo z krwią podczas stosunkua.kaczm1998 , Niereanimuj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje Wam za wsparcie ❤️ Ale nie testuje jak na razie, czekam na rozwój sytuacji 🙂 Mam tez już dosyć i już mi się nie chce doszukiwać kresek 😅
-
nick nieaktualny
-
Niereanimuj wrote:Dziękuje Wam za wsparcie ❤️ Ale nie testuje jak na razie, czekam na rozwój sytuacji 🙂 Mam tez już dosyć i już mi się nie chce doszukiwać kresek 😅
Jeśli nie musisz brać żadnych leków od zobaczenia ⏸️ to możesz czekać 🤗 oby wszystko skończyło się pozytywem🍀✊🏻💚 -
a.kaczm1998 wrote:Ja wczoraj na bobo miałam cień cienia a dzisiaj zrobiłam Pink i jest jedną krecha. Nawet cienia brak. Jutro zrobię kolejny o ile 🐒 mnie nie wyprzedzi
Kurcze nie tak miło być 😟
Mam nadzieję, że poprostu pink nie wylapal jeszcze HCG. Póki nie ma @ jest nadzieja! ✊🏻💚🍀 -
nick nieaktualnyaliciaaa wrote:Kurcze nie tak miło być 😟
Mam nadzieję, że poprostu pink nie wylapal jeszcze HCG. Póki nie ma @ jest nadzieja! ✊🏻💚🍀 -
a.kaczm1998 wrote:Póki co nie robię sobie nadziei. Zobaczymy jutro. Zrobię test jeśli 🐒 nie przyjdzie a jak będzie trzeba to w piątek polecę do laboratorium na badania
Rozumiem kochana 🍀
Ja ciągle trzymam kciuki! ✊🏻
W końcu musi być dobrze 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a.kaczm1998 wrote:Tempka spadła i zaczyna się plamienie także będą starania od nowa ❤️
Kurczę Tulę mocno i wysyłam dużo pozytywnej energii
Nowy cykl , nowe możliwości !
Oby ten był poprostu szczęśliwy -
nick nieaktualnyaliciaaa wrote:Kurczę Tulę mocno i wysyłam dużo pozytywnej energii
Nowy cykl , nowe możliwości !
Oby ten był poprostu szczęśliwy
Teraz trzymam kciuki za was ❤️ -
nick nieaktualny
-
Jestem już po wizycie, wyniki ginekolog uznał ze są ok witamina D do poprawy. Dostałam skierowanie na badanie insuliny. W 13 dc pęcherzyk ma 15mm także koło niedzieli powinien pęknąć. Torbieli brak. Wyniki nasienia super. Za tydzień kolejna wizyta aby zobaczyć czy pękł pęcherzyk i będziemy się umawiać na badanie drożności jajowodów i leki na stymulacje owulacji dostanę. Także jestem mega zadowolona z wizyty, czuję że to właśnie dzięki niemu może nam się udać 🥰 najbardziej mnie cieszy że jest konkretny plan działania 🙈 jestem mega szczęśliwa 😊😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 16:33
Niereanimuj , Madelaine25, aliciaaa lubią tę wiadomość
22 lata
08.2018 - początek starań
27.09.2019 - ⏸️
Poronienie w 5 tygodniu..
05.10.2019 - zabieg łyżeczkowania 😞
01.2020 - wznowienie starań ❤️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
Lewy jajowód znacznie zwężony, udało się delikatnie udrożnić.
07.2020 - Start stymulacją Aromkiem 1x1
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
,, Rozgość się kruszynko... 🙏"
-
Angelinaaa wrote:Jestem już po wizycie, wyniki ginekolog uznał ze są ok witamina D do poprawy. Dostałam skierowanie na badanie insuliny. W 13 dc pęcherzyk ma 15mm także koło niedzieli powinien pęknąć. Torbieli brak. Wyniki nasienia super. Za tydzień kolejna wizyta aby zobaczyć czy pękł pęcherzyk i będziemy się umawiać na badanie drożności jajowodów i leki na stymulacje owulacji dostanę. Także jestem mega zadowolona z wizyty, czuję że to właśnie dzięki niemu może nam się udać 🥰 najbardziej mnie cieszy plan działania 🙈 jestem mega szczęśliwa 😊😘
No i pięknie 😍😍😍
Ja też bardzo się cieszę, że wizyta przebiegła tak jak chciałaś. Super! Jest już plan a to już bardzo wiele!!!
Ja za też idę za tydzień na wizytę, to może się spotkamy! 🤪
Kurcze mega fajnie, że dla ciebie też się okazał odpowiednim lekarzemAngelinaaa lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:No i pięknie 😍😍😍
Ja też bardzo się cieszę, że wizyta przebiegła tak jak chciałaś. Super! Jest już plan a to już bardzo wiele!!!
Ja za też idę za tydzień na wizytę, to może się spotkamy! 🤪
Kurcze mega fajnie, że dla ciebie też się okazał odpowiednim lekarzem
Nawet stwierdził że jestem obeznana w temacie i że czuję że będzie nam się dobrze współpracować 😂🙈
Ja mam na piątek na 11 /12 a ty? 😊aliciaaa lubi tę wiadomość
22 lata
27.09.2019 - ⏸️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
-
Angelinaaa wrote:Czuję że jestem w odpowiednich rękach, a to dzięki tobie😊
Nawet stwierdził że jestem obeznana w temacie i że czuję że będzie nam się dobrze współpracować 😂🙈
Ja mam na piątek na 11 /12 a ty? 😊
Mi go też poleciła koleżanka z ovu. Tylko wtedy jeszcze nie wiedziałyśmy, że tak dobrze ogarnia temat starań bo w ciąży do niego chodziłyśmy 😀a ja po poronieniu odkryłam jego wiedzę 😂
Ale super, że czujesz się u niego dobrze. I przelamlas się, że młody jest? 😂
Ja będę dzwonić do której będzie najdłużej przyjmować bo mój K. po 14 dopiero z pracy wróci. A nie mam za bardzo z kim młodego zostawić. Chyba, że teściowa mi go weźmie na spacer, to przyjdę koło 11 to się spotkamy haha ale to dam Ci znać 🤪 -
aliciaaa wrote:Mi go też poleciła koleżanka z ovu. Tylko wtedy jeszcze nie wiedziałyśmy, że tak dobrze ogarnia temat starań bo w ciąży do niego chodziłyśmy 😀a ja po poronieniu odkryłam jego wiedzę 😂
Ale super, że czujesz się u niego dobrze. I przelamlas się, że młody jest? 😂
Ja będę dzwonić do której będzie najdłużej przyjmować bo mój K. po 14 dopiero z pracy wróci. A nie mam za bardzo z kim młodego zostawić. Chyba, że teściowa mi go weźmie na spacer, to przyjdę koło 11 to się spotkamy haha ale to dam Ci znać 🤪
Naprawdę jestem w szoku ze na pierwszej wizycie takie konkrety 🙈22 lata
27.09.2019 - ⏸️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
-
Angelinaaa wrote:Miałam stresa zanim weszłam ale jak już weszłam to wszystko mnie puściło 😂 to może akurat się spotkamy 😊
Naprawdę jestem w szoku ze na pierwszej wizycie takie konkrety 🙈
Ja taksami miałam na pierwszych wizytach, że stresik. Ale on umie tak fajnie zagadać i w ogóle, że zapominasz o stresie haha a ja jak teraz ledwo drzwi otworze do gabinetu to on już na wejściu wie kto przyszedł😂 aż boję się iść w piątek, że mnie przegina bo będę mu się śnić po nocach, bo ja tam non stop jestem 😂
Ja się mega cieszę, że właśnie on ma takie podejście by działać! Mój K. sam stwierdził, że to jest lekarz,, któremu się chce i nie jest zmęczony swoją pracą🤪
Przy nim na pewno uda się nam zajść w szczęśliwe ciąże i urodzić zdrowe maluszki 😍 -
aliciaaa wrote:Ja taksami miałam na pierwszych wizytach, że stresik. Ale on umie tak fajnie zagadać i w ogóle, że zapominasz o stresie haha a ja jak teraz ledwo drzwi otworze do gabinetu to on już na wejściu wie kto przyszedł😂 aż boję się iść w piątek, że mnie przegina bo będę mu się śnić po nocach, bo ja tam non stop jestem 😂
Ja się mega cieszę, że właśnie on ma takie podejście by działać! Mój K. sam stwierdził, że to jest lekarz,, któremu się chce i nie jest zmęczony swoją pracą🤪
Przy nim na pewno uda się nam zajść w szczęśliwe ciąże i urodzić zdrowe maluszki 😍
Pewnie nie Ty jedna jesteś tam tak często także luz 😂 Szczerze mówiąc to na samą myśl o hsg robię w gacie 😂😂
Zastanawia mnie czy on to robi w gabinecie czy wystawia skierowanie na szpital i w szpitalu 🤔 dowiem się pewnie za tydzień 🙈
Bardzo na to liczę że właśnie tak będzie 🤰❤️22 lata
27.09.2019 - ⏸️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?