Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiecie mi w którym dniu robić badanie progesteronu jeżeli cykle mam 24 dniowe??02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
Najlepiej śledź cykl na wykresie,mierz tempke i zbadaj progesteron w 7 lub 8 dniu wyższych temperatur czyli pewnie ok 19 dnia cyklu ja teraz zmierzylam w 20 dniu bo mam cykle zwykle 25-26 dni
renieczka lubi tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
kasiarzyna wrote:Uwielbiam pomidory...
i witam się serdecznie.
u nas dziś przepiękna pogoda.
Tiago do szkoły poszedł w krótkich spodenkach i bluzce na krótki rękaw, kocham taką pogodę
dziwnie się dziś czuję bo mam wolne.... hm odzwyczaiłam sie od siedzenia w domu -
Kasiu przecież w tym cyklu jeszcze jest nadzieja Mocno trzymam kciuki
Evcia no różnie z ta inseminacją -podobno jak nie ma wskazań konkretnie do iseminacji, to i tak nie pomoże... Ale w sumie u Was był problem z plemninikami - dobrze pamiętam? To może by zaskoczyło...
Anastazja ale fajnie U nas słonko, ale zimno strasznie
Zaczęłam ćwiczyć i strasznie głodna jestem ciągle... Chyba z tego, albo dziś taki dziwny dzień... Bo ćwiczę i zamiast chudnąc to tyć zacznę
Dziewczyny a ja mam plamienia - lekko różówawe i brązowawe - owulacja była w sobotę - z czego to? Bo nie przed okresowe, może za mało jaiegoś hormonu? Bo mi mówila lekarka, że takie brudzienia moga byc związane z wysokimi estrogenami przed owulacją, no ale po? Chyba że ten ból owulacyjny to przed owulacją jeszcze był? No dziwne to... -
Ewelinka ja juz siebie znam zbyt dobrze, tempka w dol i plamienie, wiec dla mnei to jednoznaczne.
Nie wiem,bije sie z ta inseminacja...zobacze co mi lekarka powie,mam wizyte 6go maja.Juz mam dosyc.Wszystko ok a nic kur..nie jest ok.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy