Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Helen a kiedy betę powtarzasz? Moze jeszcze być nadzieja nawet przy spadającej becie, jeżeli są dwa zarodki i jeden obumarł - wtedy moze spadac na początku, a potem powinna rosnąć. Trzymam kciuki za wzrost w takim razie
Renieczka po poronieniu organizm różnie reaguje, możliwe, ze juz rozpoczelas nowy cykl, we wrześniu znowu jedziecie do kliniki?
A ja dzis zaczęłam 20 cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 18:31
-
cześc dziewczyny. mogę do was zaglądac? jestem również z rocznika 83
mam pytanko.. może którejś z was się to przytrafiło..
jestem 4 dpo i od wczoraj na szyjce macicy mam różowy śluz, nie pachnie, nic mnie nie boli i nie szczypie także wykluczam infekcję..
wydaje mi się iż jest to nic innego jak zmieszana krew ze śluzem po pękniętym pęcherzyku podczas owulacji.. ale może się mylę...
podaję link dla tych co się nie brzydzą
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f79e58b14d8138d3.html -
ewelinka2210 wrote:Helen a kiedy betę powtarzasz? Moze jeszcze być nadzieja nawet przy spadającej becie, jeżeli są dwa zarodki i jeden obumarł - wtedy moze spadac na początku, a potem powinna rosnąć. Trzymam kciuki za wzrost w takim razie
Renieczka po poronieniu organizm różnie reaguje, możliwe, ze juz rozpoczelas nowy cykl, we wrześniu znowu jedziecie do kliniki?
A ja dzis zaczęłam 20 cykl.
Renieczka też mi się wydaje że te plamienia są od tego że organizm się ustawia i to nic groźnego, ale jesli się obawiasz to podjedź na usg lub sor.
-
nick nieaktualnyDo kliniki pojedziemy wcześniej. Bo po trzech tygodniach po zabiegu będzie hist-pat z materiału po poronieniu. Jestem ciekawa co jest w wyniku.
Sama już nie wiem. Dwa ostatnie dni krwawilo a dzisiaj znowu nic. Organizm szaleje. Dobrze ze temperatura spada, to znaczy że organizm juz wie ze ciąży nie ma. Jeszcze trochę poczekam, poobserwuje się. Nie chce panikować i lecieć do lekarza bo nie odczuwam żadnych boli. A gdyby coś się działo to pewnie by bolał brzuch.
Zosia-Ktosia witaj przyczyn takiego podbarwionego śluzu może być wiele,może to być oczywiście śluz poowulacyjny, ale i podrazniona szyjka jeśli się ją namiętnie bada kilka razy dziennie. Pamiętaj ze to bardzo delikatny organ i trzeba być bardzo ostrożnym przy badaniu. Ja jak badałam śluz szyjkowy to po owulacji juz tam nie grzebalam. Bo i po co?
Długo się starasz? Napisz coś o sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 18:57
-
wydaje mi się ze raczej masz normalne objawy, ja po zabiegu też miałam wariactwa i długo dochodziłam do siebie, jak unormuje się temperatura to już będzie do przodu, teraz wam na pewno się uda, bo kobiety po takich przejściach są bardziej płodne.
własnie łyknęłam nospę i odpoczywam.
Zosia witaj
wg mnie to nic strasznego, moze to plamienie implatacyjne, lub moze podróżniłąs się po seksie, lub w inny sposób... jesli długo się nie będzie utrzymywać i nic cię nie boli to nie ma się czym martwić. -
Helen no ale wlasnie jak obumarł wcześniej, to beta moze spadać, tym bardziej, ze poprzedni przyrost tez był nie za duży, teraz tego nie stwierdzisz, ale to daje nadzieję dla tej ciąży :*
Witaj Zosia, dziewczyny wyczerpująco opisały przyczyny podbarwionego śluzu - nic dodać nic ująć
Renieczka moze się jeszcze czyscisz, jak nic nie boli i nie masz mega mocnego krwawienia, to rzeczywiście nie ma po co iść do lekarza.
A jak tam na urlopie? Remont rozpoczęty?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2015, 19:23
-
nick nieaktualnyNa urlopie właśnie remont juz jest sajgon w domu, wszędzie brudno. To taki szybki remont będzie. Tylko salon. Mąż już zalepil niedoskonałości ścian, zagruntowal a jutro malowanie i sprzątanie. Zamówiłam kilka dodatków żeby pasowały kolorystycznie wiec na weekend salon będzie miał nowy look. Zostało mi wybrać stół i krzesła. Na meble pewnie trochę poczekam, ale będzie juz na pewno inaczej.
zamówiłam też nowe rolety i szafę do korytarza. Tak powoli się meblujemy i remontujemy. Bo na generalny remont po kupnie mieszkania poprostu nie było nas stać.
Helen odpoczywaj.
Dziewczyny dzięki za rady. -
tak więc trochę o sobie..
mam 32 lata i 9 letnia córke. teraz z mężem staramy sie o rodzeństwo dla Ali.
w styczniu byłam w ciąży ale było to tzw puste jajo, w końcu zrobili mi łyżeczkowanie w 11 tyg.
staramy się dalej.. teraz 5cpp
co do badania szyjki - wcale jej nie badam. zobacze i poobserwuję siebie. mam nadzieję że mi przejdzie.
pozdrawiam Was -
nick nieaktualny