Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa! To ja jutro rano odpalam neta i czaje się na Twój wpis
Trzymam kciuki ! Ile jestes po terminie?Anastazjaaa lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
No właśnie w środę dopiero mam termin, dlatego chciałam testować w czwartek ale temperatura dość wysoka i korci mnie na testowanie jutro.
To będzie 12 dpo więc przy testach 10-tkach jeśli coś jest to powinno już widaćagatkaa, renieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
renieczka wrote:Co do ananaska to ja go kroilam na oko zawsze trochę więcej bo mój mąż też lubi. Na jedną osobę wystarcza 2 plastry po 1,5 cm każdy.
Helen przybijam piątkę, my też spaleni po sobocie. Ale było super, niby upał ale nad wodą/ w wodzie się nie czuje. Za to teraz ramiona pieką
Kurcze juz w przyszłym tygodniu muszę się umówić do kliniki a tu @ ciągle nie ma. Co to za złośliwość, jak jej nie chcesz to przylazi, jak chcesz żeby była szybciej to ta ani myśli przyjść
Anastazja moje kciuki juz są zaciśnięte :*
nie ma to jak opalenizna znad morza, mi się udało i się nie spaliłam...bo dziewczyny lubią brąz...nanana
Renieczka cykl się musi ułozyć, więc pewnie za parę dni się pojawi co ma się pojawić.
-
agatkaa wrote:Cześć dziewczyny
dziś moj 25 dc. To moj pierwszy cykl w ktorym biorę duphaston. Od kilku dni starsznie bolą mnnie piersi, sa cale obolałe zwłaszcza po bokach i ciezkie.
Ktoraś z Was też tak miała?agatkaa lubi tę wiadomość
-
Dobry dzień
Helen lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHelen,
Dzieki za rade:) tylko wydaje mi się, ze na test moze byc jeszcze trocge za wczesnie....bo to dopiero 9 dpo....i pewnie nic nie wyjdzie.
Tylko kurcze teraz się zorientowałam, ze chyba ktoregos dnia zapomnialamw ziac 1 tabletki, bo dzis jest 26 dc a mialam brac do 25 dc i zostalam mi jedna w opakowaniu....jak myslicie wziac ja, ta ostatnia czy juz nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:32
Helen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny